Gå til innhold

Foertito

Medlemmer
  • Innlegg

    45
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Foertito

  1. Ser Tor-Steinar sa ifra i en annen tråd (jeg er ikke den mest forumaktive skribenten at det gjør noe) , men jeg er altså tilstede på TG i år, så vi Gamer-folk må jo treffes! Hvis dere skal ta en fellestur til Peppes, møtes et sted i skipet etc., let me know : ))

     

    Jeg må jo ha noen pikante bilder til den offisielle stemningsrapporten, håper dere er villige.

     

    EDIT: Pirkypirky

  2. Steve Vice: Hei og hå! Jeg ser poenget ditt, og merket meg at referansene ble mange, men i et spill som beror såpass mye på elementer hentet fra andre spill, ja da så jeg det rent nødvendig å trekke frem disse.

     

    For øvrig: Når du stylter opp sitater på detta viset kan det vitterlig ikke unngå å virke verre enn det er?

     

    Shifty: Jeg har som prinsipp ikke å lese anmeldelser av et spill jeg selv skal skrive om (før jeg skriver saken), og dette tilfellet er intet unntak : )

  3.  

    Hvor de 6 miljøene kommer fra er jeg usikker på, men det er 5 kampanjer i spillet og to av dem har fire brett (den første, "Dead Center" og den tredje, "Swamp Fever"), de andre har 5. Rett nok er Hard Rain på en måte bare 3, men på grunn av nettopp regnværet blir banen forholdsvis forandret (man ser veldig lite, og det å oppholde seg på bakken betyr sikker død) på tilbakeveien og de 5 brettene føles og oppleves derfor annerledes.

     

     

     

    L4D-spillene gjør et nummer ut av å ha manglende historie. Den spiller ingen rolle, for som anmeldelsen sier så får du den neppe med deg når du spiller med 3 andre. For det andre snakker de 4 karakterene med hverandre ganske ofte, og omgivelsene trigger en del korte samtaler som varierer for hver gang man spiller det. Og personlig syns jeg det er artig å lefle med tanken på å lage en egen historie.

     

    Heisann, du har helt rett, det er fem forskjellige miljøer, og slettes ikke fire deler i hver. Sånn går det når man skriver artikkelen uten notatene sine, rettet opp nå : )

     

    Jeg er også helt enig når det kommer til historien - mangelen på utfyllende narrativ brukes som en effekt, akkurat som det faktum at Valve valgte å la Gordon forbli stum i Half Life-spillene. I Left 4 Dead 2 er det spillerne og kommunikasjonen dem imellom som skaper den beste historien, så jeg har ikke trukket spillet for å ha en "tynn historie".

     

    PantZman nevner for eksempel at en Witch dukket opp i "safehouset", sånt blir det livlig av. Eller som vi opplevde: to Tanks der inne. Haha.

     

    Jeg har spilt gjennom hele kampanjen på normal vanskelighetsgrad og noen av brettene på avansert. Jeg er ikke helt sikker på hvor lenge jeg har spilt, men sikkert noe rundt 15 timer til sammen på Xbox 360 og PC. Jeg synes i hvert fall det er nok spilletid til å kunne gi en rettferdig dom, mulig dere er av en annen oppfatning.

     

    Å legge til en ekstra vanskelighetsgrad (Realism), for så å døpe den om til en egen modus, er noe jeg synes fortjener refs. Øvrige uttalelser står jeg selvfølgelig ved, men skjønner at mange vil være uenige.

  4. Flott anmeldelse! Skal nok kjøpe meg det her om ikke så lenge ja. Må bare tygge meg gjennom haugen jeg har liggende :)

     

    Bare en ting; Sears Tower er ikke i New York ;)

     

    Ai ai, den var litt flau. Jeg mente selvfølgelig Empire State Building.

     

    Og takk til alle som gir både ros og konstruktiv kritikk. Hvis flyten var litt krøkkete (Gromlin) så skal jeg passe bedre på det til neste gang.

×
×
  • Opprett ny...