Gå til innhold

Dapejo93

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dapejo93

  1. Jeg har ikke noe til overs for Sony Ericsson Xperia X10, som jeg synes er fryktelig treig.

    Er dette med Android 1.6 eller 2.1?

     

    Jeg prøvde den litt i butikken med Android 2.1.. første som jeg la merke til var at menyene rett og slett hakka/lagga.. og der hadde jeg førsteinntrykket klart :p

     

    X10 bør jo teoretisk sett kunne yte mye bedre, så det blir spennende å se om SE kan få litt mer futt i den gamle kraftpakka si =)

     

     

    Heineoen, bare synd at ikke Opera Mobile støtter multitouch...

  2. Får inntrykk av at denne testen baserer seg litt for blindt på hastigheten, men men.

     

    Vil gjerne nevne noen feil som dere sikkert er klare over:

    Xperia X10

    Ellers gir vi trekk for at telefonen som den eneste i testen ikke har støtte for zooming med to fingre, og for at den ikke har nyere versjon av Android enn 2.1

    Begrenset multitouch har blitt lansert i en oppdatering. Det kunne også vært verdt å nevne at en Android 2.3 oppdatering kommer i 2 eller 3 kvartal i år. (Se: lenke

    iPhone 4

    Når det gjelder funksjonalitet mangler den litt, som mulighet for å brukes som trådløst modem.

    Da iOS 4.3 ble rullet ut 11 mars, ble dette gjort mulig.

    Den kan bare brukes til videosamtaler mellom andre iPhone 4-er

    Sant at det er en del begrensninger her, men man kan faktisk ha videosamtaler mellom alle nyere iOS enheter (iPod touch 4g, iPhone 4, iPad 2, samt Mac), men dere lot kanskje dette gå under betegningen iPhone 4?

     

    Ellers sier jeg meg enig med Heineoen at Nokia N8 er en smule urettferdig behandlet. Den er akkurat passe rask, men kunne godt ha hatt litt mer RAM. Også skal man jo ikke glemme oppdateringene av nettleser, Ovi maps og brukergrensesnittet som kommer i sommer. :)

    Nokia N8 er ikke som SE Satio: Kraftig innmat, dritt programvare. SE sin PlayMore Arena kjørte sine "gode" gamle Java spill på en telefon med 1ghz prosessor. Nokia sin Ovi Store får stadig nye spennende apps, i tilegg til at mange iPhone utviklere også lanserer apps i Ovi Store nå.

     

    Jeg har ikke noe til overs for Sony Ericsson Xperia X10, som jeg synes er fryktelig treig. iPhone 4 er nok heller ikke min favoritt som telefon, men RETT SKAL VÆRE RETT :)

     

    EDIT: Noen som kom meg i forkjøpet her.. bra dere følger med folkens! :D

×
×
  • Opprett ny...