Gå til innhold

Exspert

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Exspert

  1. Vi snakker om en del penger for denne kan nesten kjøpe en Kranzle 1152. Uansett veldig kult at denne er lagd fra en gjeng menn i Bergen. Selv har jeg en Nilfisk E150 som jeg er fornøyd med. Men jeg har sett flere video om denne nye høytrykkspyleren. Bilpleiekongen selger denne i 3 varianter der den minste koster 3999 kroner. Skulle jeg kjøpt ny ser jeg ikke bort ifra at jeg ville kjøpt denne. Eneste minuset jeg vet om er lengde på slangen som er kun 8 meter. Burde kommet med 15 meter slange. Ellers spennende. Lykke til.

  2. Denne ble bestilt onsdag 28 Mars. Jeg hadde egentlig bestemt meg for Samsung S9+. Men så dukker denne opp. Og etter alt bra jeg leste om Huawei 10 Mate Pro var det ikke vanskelig og bestemme seg. Huawei P20 Pro er en forrykende telefon. 6GB Ram. Kirin Prosessor Ai. Og et kamera Oppsett i verdensklasse. Nå Slow Motion video også 960 Frame. Et smykke av en telefon. Litt gøy da. Samsung kalte det Reimagined camera?. Nei det gjorde de ikke. Det var Huawei P20 Pro som gjorde det i 2018. Fantastisk bra!

    • Liker 7
  3. Denne er knall. Beste drona DJI har kommet med til dags dato. Kamera film er bra nok for de aller fleste. Man får utrolige filmer fra 60-70 meters høyde. Denne drona har fått kjempe kritikker og det fortjener den virkelig. Kommer i en koffert, lett og sett opp på noen få minutter. Stabil som FY! batteri på ca 20 minutter + -. Mulig man får litt bedre bilde kvalitet på Inspire 1 men så koster den snart det dobbelte også. Mye større og tar lengre tid og klargjøre. Litt seint og komme med en test nå etter mange måneder, men bedre sent en aldri. Enig i at bilde kvaliteten er ikke all verden. Men video er bra! Fantastisk drone dette! Bare fra Phantom 1 til denne nummer 4 er det lysår i utvikling og det bare på noen få år. Så spennende og følge med i årene som kommer. Yuneec har også bra drone i H.

  4. Sony Ericson Arc frister.Men jeg vil vente på Samsung Galaxy 2 før jeg bestemmer meg.Samsung gjør det alltid bra.Den forrige xperia modellen fik jo en meget sen oppdatering.Jeg kjøpte HTC Desire.og den kom med Froyo 2.2.Og Ericson fik 2.1 i Oktober 2010 lenge etter At Froyo 2.2 var ute.Må bare håpe Sony Ericson har lært noe av forrige xperia.Arc ser lekker ut :thumbup:

     

    Sony Ericson Arc frister.Men jeg vil vente på Samsung Galaxy 2 før jeg bestemmer meg.Samsung gjør det alltid bra.Den forrige xperia modellen fik jo en meget sen oppdatering.Jeg kjøpte HTC Desire.og den kom med Froyo 2.2.Og Ericson fik 2.1 i Oktober 2010 lenge etter At Froyo 2.2 var ute.Må bare håpe Sony Ericson har lært noe av forrige xperia.Arc ser lekker ut :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...