Gå til innhold

ohhai

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ohhai

  1. Har du B3 versonen av hovedkortet? De hovedkortene som ikke er B3, har problemer med chipset, så sataporter fungerer ikke ordentlig...

     

    Du kan prøve en anen sataport på hovedkortet.

     

    Om du har muligheten, om du kommer inn på disken, gå til C:\Windows\Minidump og last opp alle filene her, pakk de gjerne inn med winrar/7zip, så skal jeg debugge dump filene fra bluescreen..

     

    Dette er de filene jeg fant i minidump-mappen, men de er jo eldre filer? Prøvde å bytte s-ataport, men det er samme problemet. Chkdisk stopper fremdeles på 8%, og windows låser seg etter litt. Så også at chrome.exe var skadet. Ellers så fikk jeg BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO.

     

    B3-versjonen? Hvor ser jeg det, BIOS?

     

    Kan Windows muligens ha blitt korrupt av virus? Harddisken viser vanligvis i BIOS ved første oppstart.

     

    EDIT: Kommer inn i Windows hver gang jeg SKRUR av og på pcen, men ikke når jeg rebooter.

    EDIT2: Har nå kjørt memtest (just in case) og fikk ikke noen errors.

    dump.rar

  2. Hei,

     

    Har et merkelig problem med PC-en min. Igår stanset plutselig pcen opp og jeg fikk bluescreen (noe ang. KERNEL). Prøvde deretter å starte opp pcen, og den hang seg opp etter 1 min inni windows med en annen bluescreen. Deretter gikk jeg inn i BIOS siden maskinen ikke ville boote Windows i det hele tatt, og fant ikke SSD-disken. Skrudde på PC-en idag, kom inni Windows, og den låste seg igjen. Får heller ikke kjørte chkdsk (kræsjer på 8% hver gang). Har brukt disken i ca. 1 måned.

     

    Har et sandy bridge-oppsett med Asus Sabertooth, i2500-k, corsair vengeance RAM (8gig). SSDen er Corsair 60gb.

     

    Hva kan være galt? Ødelagte sektorer? Virker som den viser iblant, siden jeg får bootet inn i Windows, og disken viser i min datamaskin, men som oftest står det "missing boot device".

     

    Håper noen kan være behjelpelige med dette :) Får eventuelt returnere disken og installere OS på en annen harddisk i mellomtiden.

×
×
  • Opprett ny...