Gå til innhold

Sesseth

Medlemmer
  • Innlegg

    303
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sesseth

  1. Regner med at denne artikkelen ikke bare er beregnet på "store" barn, men også de minste. For de yngre handler det ofte om finmotorikk og hva de faktisk evner. Min sønn på fem har mer enn nok med å time hoppene i Super Mario Run. Å forvente at han skal kunne spille Halo er vel litt i overkant. Derimot liker han å se på meg spille, f.eks Forza Horizon, Jurassic Park Evolution og Elite: Dangerous.

     

  2. Det synes å være delte meninger om denne testen - som egentlig handler om hvor mange brettINGER telefonen tåler..

     

    Hva dingsen i bildet under har å gjøre med undersøkelsen er vanskelig å forstå. Vel, ikke SÅ vanskelig - at unge journalister ikke behersker norsk lenger, har vi vel blitt vant med - selv om det suger...

     

    Ok, det lot seg ikke gjøre å legge ved et bilde av ET BRETT - Men etter overskriften å dømme skulle det vært utført en test for å se hvor mange BRETT man kan stable oppå en brettbar telefon...

     

    Årntli ladida-norsk ute og går i dette riksmediet.........sukk..

     

     

     

     

     

    Tror det kan være lurt å sjekke ordboka før en kommenterer: https://ordbok.uib.no/brett

    • Liker 1
  3. Cash is king.

     

    Er helt for konkurranse på markedet og har ingenting i mot eksklusivitet på spill. Problemet blir når det skjer så tett opp til lansering som enkelte utgivere har gjort. Flere forbrukere hadde alt forhåndsbestilt gjennom andre tilbydere enn EGS.

     

    Men, for min del, er det største ankepunktet her hvordan det har kommet fram hvordan EGS har hentet inn informasjon fra PC-en uten å spurt om samtykke. Om de skal hente informasjon fra andre steder på min PC ønsker jeg å få beskjed om det på forhånd. Det er lite gjennomsiktig og forbrukervennlig å snoke slik som de har gjort.

     

    Og nei, jeg er ikke så naiv at jeg tror at andre apper, tilbydere eller digitale platformer gjør det, men da ofte ikke uten om å opplyse om det i "terms and conditions". Og om de ikke gjør det, unngår jeg produktet, akkurat som EGS.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...