Gå til innhold

marius3003

Medlemmer
  • Innlegg

    58
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av marius3003

  1. Jeg vurderer å kjøpe den vanlige eller edgen, er det noe forskjellige egenskaper på telefonen utenom at edgen har skjerm som går ut på sidene ?

     

    Er det verdt å betale ekstra for skjermen som går ut på sidene?

     

    Jeg er helt nødt å ha flipover case på telefonen, vil den i såfall dekke over skjermen som går ut på sidene på en Edge?

    Min subjektive oppfatning er at kantene på edge'n bare er gimmick. Det som skiller modellene fra hverandre i mine øyne er to ting. For det første er edge en del større enn flat. Videre er det vesentlig bedre batteritid på edge.

    Jeg valgte edge på grunn av batteritiden.

    Alle orginale samsung cover finnes hvertfall tilnærmet identiske til begge modellene.

  2. Jeg har en Samsung Galaxy S7 Edge :) Har et problem med å spille av Videoer i snapchat. Får opp denne meldingen " får ikke spilt av video uten SD kort". Så jeg gjekk å kjøpte meg et SD kort, men får forsatt opp samme meldingen..

    noen som kan hjelpe meg? :)

    Prøv å avinnstallere og reinnstallere snap? Evt kan du prøve å tømme data og buffer under innstillinger-->apper-->appstyring-->snapchat
  3.  

     

     

    Har "mistet" emojiene i tastaturet. Knappen for emojis er kun en innstillinger-knapp nå. Trykker jeg lenge på den får jeg kun snarvei til et komma. Noen tips hvordan få tilbake emojiene? I det orginale samsungtastaturet. Se vedlagt bilde.

     

    Du kan få dem tilbake ved å nullstille tastaturet. Hva gjorde du før du mistet emoji knappen? Jeg har kun opplevd den feilen en gang, da jeg blant annet byttet mellom 4x3 og querty.

    Nullstilling av tastatur retter ikke feilen dessverre.. Andre tips?

    Den gjorde det hos meg med samme feil: Innstillinger > Apper > Appstyring > Mer > Vis systemapper > Samsung tastatur > Lagring > Tøm data

    Tusen takk! Det løste feilen

  4.  

    Har "mistet" emojiene i tastaturet. Knappen for emojis er kun en innstillinger-knapp nå. Trykker jeg lenge på den får jeg kun snarvei til et komma. Noen tips hvordan få tilbake emojiene? I det orginale samsungtastaturet. Se vedlagt bilde.

     

    Du kan få dem tilbake ved å nullstille tastaturet. Hva gjorde du før du mistet emoji knappen? Jeg har kun opplevd den feilen en gang, da jeg blant annet byttet mellom 4x3 og querty.

    Nullstilling av tastatur retter ikke feilen dessverre.. Andre tips?

  5. Nei, dette er ikke Satoshi Nakamoto. Bevisene er jo plukket fra hverandre. Alt ser ut til å være fabrikkert av Wright selv.

    - Eposten var nesten identisk den Satoshi brukte, men var en bokstav ekstra.

    - Alle innleggene i denne bloggen, som antakelig ble skrevet rett før slippet av Bitcoin, viser seg å være redigert og endret - mange år etter denne lanseringen.

     

    Skulle en hacker gått inn i 2013 og redigert ting til å se ut som at en fyr flere år før var grunnleggeren av Bitcoin? Neppe.

     

    Spør du meg er det overveiende sannsynlighet at dette er en bløff fra Wright. Noe også Gizmodo og Wired ser ut til å konkludere med.

  6. Hovedproblemet mitt med Edge er at jeg syntes kantene er temmelig meningsløst i bruk, og jeg kommer alt for ofte borti ting på skjermen på grunn av kantene og elementer i endel apper osv havner i bøyen og blir litt keitete å trykke på. Ser dog unektelig mye mer særegen ut, men hadde nok valgt tradisjonelle S6 eller Note 5 fremfor S6 Edge og S6 Edge+.

    Haha, men du har jo iPhone? Hvordan har du fått erfart det? Jeg har aldri hatt problem med at jeg kommer borti i kantene, heller ikke noe apper jeg bruker som forsvinner i kanten hvertfall, er jo ganske lite bøy. Men at det er meningsløst, helt enig. Ingen ekstra funksjon, kun design for min del.

  7.  

    Steget ned blir evt denne: https://www.dustinhome.no/product/5010807128/a555ln-dm187h

     

    Men du ofrer GTX nivå grafikk. GT840M bør dog være helt ok til football manager og en hel del andre spill som ikke er for tunge/nye.

    Hehe, nå skulle jeg inn å bestille - men nå er jo alle produktene utgått?  Går det SÅ fort altså? 

    Har du noen tips nå da?  Så må jeg være litt raskere.. 

     

    Den jeg ville ha, var altså: "Mest ytelse for pengene: http://www.netonnet....81/210779.3003/ " 

  8. Mest ytelse for pengene: http://www.netonnet.no/art/data-og-nettbrett/barbar-data/skjermstorrelse/15-16-tommer/lenovo-y50-7059427681/210779.3003/

     

    Den har dog relativt dårlig skjerm med dårlig kontrast. Men om det er greit så er det ingen andre maskiner som gir mer ytelse per krone i denne prisklassen.

     

    Denne har langt bedre skjerm, men koster en tusenlapp mer: http://www.netonnet.no/art/data-og-nettbrett/barbar-data/skjermstorrelse/15-16-tommer/asus-n551jm-cn095h/210134.3003/

     

    Begge maskinene er mer enn kraftige nok til football manager, men det er jo greit å ha litt ytelse "å gå på".

     

    Ellers kan du sjekke denne: https://www.komplett.no/acer-aspire-nitro-vn7-571g-156-hd/835965om du vil spare litt penger. men du må ofre mye ytelse for å spare en tusing, og får enda dårligere skjerm.

    Wow, tusen takk for bra svar! Skal vurdere litt, syns jo egentlig 7000 er litt mye når jeg kun spiller fm- mem tenker at da varer den sikkert mye lenger enn hvis man kjøper noe billig greier.. den første der ser veldig fin ut! :-) Tusen takk!

  9. Hei!

    Lurer på om noen har tips til en pc til ca 6000-7000 kroner? Pcen jeg har idag er blitt altfor treg når jeg spiller football manager...

     

    Jeg ønsker en 15".

    Pcen bruker jeg mest til surfing og skolejobbing - word og excel for det meste, men jeg spiller også et spill og det er football manager.

    Jeg har dessverre altfor dårlig kunnskap om skjermkort, prosessorer og slikt, håper noen flinke folk her kan hjelpe meg med tips? :')

     

    Takk!

  10. Er det noen steder i Norge som selger(altså kommer til å selge) GearVR for denne telefonen?

    Det så jo ut som om spaceworld skulle gjøre dette, men det står ikke noe om det noen steder nå.

    Ikke noe forhåndskjøp eller noe sånt heller?

    Spaceworld vil få et lite parti, tror det kun er SW Storgata i Oslo og SW på CC Vest, men utenom dette vil salg i Norge kun foregå fra Samsungs egne nettside, av hva jeg har forstått.

  11.  

     

    Skjønner ikke vitsen med at dere skal gi minus fordi noen ikke har en unødvendig funksjon (puls måler)

     

    mange som finner funksjoner som pulsmåler ganske nødvendig vis de driver å trener daglig.

    mest unøyaktige måten og ta pulsen på. belte rundt brystet gir et mer nøyaktig resultat enn så lenge.

    Mener at jeg ble fortalt av en representant for en av disse svære selskapene at et universitet hadde testet disse pulsmålerne som sitter på baksiden av hodet på en smartklokke, og at de hadde rundt 97% nøyaktighet i forhold til å måle pulsen sånn man gjør hos legen.

    • Liker 1
  12. Jeg snakka også med en dude fra Samsung som refererte til lansering og pris i Sverige, men det er ingen steder på hele Internett som har fått den i salg ennå. Har sjekka både Sverige og internasjonalt a la Amazon. Ikke Samsung sin egen side har noe konkret informasjon. Spurte også på veggen til Samsung Norge og de hadde heller ikke noe bra svar.

    Fikk beskjed av Samsungkontakten vår at den nok ikke kommer til salgs i Norge før i 2015, pga noe rettighetsutfordringer. Den skulle komme til Sverige i November. Han har hatt med så vi har fått prøvd den, alle andre utenom meg ble helt i ekstase, jeg syns det var litt skuffende grafikk/oppløsning.

×
×
  • Opprett ny...