Gå til innhold

Vinglo

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vinglo

  1. Kommer helt an på HVA man driver med innen hest vil jeg si. Er begrenset hvor store skader man får av å bare sulle rundt på turer osv. Men klart, ting kan skje der og. Man kan ALDRI vite hvordan en hest reagerer, selv den snilleste kan det rable for. Og 500-600 kg vinner klart over våre usle 60-70 kg. :)

     

    Noe ekstremsport er det gjerne ikke, men det er en ganske stor risiko i en del av grenene. Sprang, feltritt, galopp, trav and so on. Skjer jevnlig ulykker i løpsbanen f.eks. Selv de beste utøverne er ofte satt utav spill. Å ligge på bakken midt mellom 10-15 hester som etter tur løper over deg tror jeg de fleste ville blitt ganske mørbanket. Evt falt ned fra en 1,60 høy hest over et 1,20 høyt hinder. Det er undervurdert hvor farlig det egentlig kan være. :))

  2. Jeg har bestemt meg for å ta oppkjøringen et stykke utenfor Bergen, siden det er så voldsomt lang ventetid her. Har en ledig time i beg. av neste uke der jeg vil reise, MEN kom på en ting. Må jeg ikke ringe en kjøreskole på den plassen og høre om leie av bil? Vil det kunne bli et problem som gjør at jeg gjerne må vente med å bestille oppkjøringen til jeg har fått sjekket det? Blir jo på kort varsel, får ikke ringt de før 24 t. før.. Vet ikke hvor vanskelig sånt er, i og med at den timen om år og dager her i Bergen fikset jo kjørelæreren min alt praktisk.

×
×
  • Opprett ny...