Gå til innhold

TotalMess

Medlemmer
  • Innlegg

    58
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TotalMess

  1. Kan dere være så snill å slutte med sånt?

     

    Overskrift:

     

    Oppfulgt av en konklusjon som direkte motsier dette:

     

    Det er direkte løgnaktig clickbait, så slutt.

     

    Mente vel kanskje en av de beste sammenlagt på lyd,støydemping og pris. Å si at sony sine er litt bedre på et punkt motsier ikke det, så slapp av. De sier også at bang and olufsen sine har bedre lyd men er langt dyrere... 

  2.  

     

    Tesla burde fått bot for å ikke prioritere model 3 eller selvkjøring.

    Istedenfor tar de seg fett betalt og gir ingen garantier.

    Lurer på når bilene er på nivå 4-5 antakelig må man betale 40 000 kr i året for forsikring i så fall. Eller mere.

    Så totalsett blir det billigere å ansette en fra polen eller kina en selvkjørt bil.

     

    Gjør alle en tjeneste og la være å kommentere. Vi mister IQ av å prøve å forstå tankegangen.

  3. - En ting som jeg har lenge grubblet over er hvorfor dem alltid legger listen så lavt når det kommer til Base-Clock.

     

    Jeg vil mye heller ha høyere Base-Clock enn høyere Turbo-Clock.

     

    Turbo-Clock var i utgangspunktet en konseptsjonelt god ide, men slik som det arter seg i praksis så virker det imot sin hensikt.

     

    Base clock er jo minimum alle kjernene kjører på, oppgitt turbo clock er jo max clock for en eller to kjerner. Det handler jo om strømforbruk og varme, base clocken må være så lav at den kan holde den med dårlig kjøling. K versonene er jo det du sikter til, de er clocka høyere og bruker så mye støm at intel ikke gidder lage kjøler som takler de.

  4. Ser jo bra ut, basicly har alle fått 50% flere kjerner, så 50% bedre flerkjerne ytelse følger jo. Men betydelig høyere enkeltkjerne ytelse også viser jo at frekvenser vi være høyere også, iallefall turbo boost. Spesielt i5 8400 med 30%! høyere enkeltkjerne ytselse. AMD må nok forbedre ryzen endel hvis de skal konkurere med disse, eneste fordele ryzen har er jo flere kjerne/tråder til samme pris og nesten samme enkeltkjerne ytelse. Men de sliter nok mot høyere klokka i5 med 6 kjerner. Blir vel mer interessant om disse blir bedre til spill enn i9 som det virker som nye cache minnet ikke er optimalt for spill.

    • Liker 1
  5. Nå har ikke aldri hørt på eller testa en DAB+ radio, så kan egentlig ikke uttale meg om forskjellene. Men FM begynner jo å dra på åra. En av hovedgrunnene til at jeg ikke hører på radio er den elendige lydkvaliteten, med skurring stort sett hele tiden. Har hørt at DAB har bedre lydkvalitet, sålenge du har signal. Og at det passer bedre for landskapet i norge, da DAB takler fjell og daler bedre. Men det kan jo være noe forkjempern'e for DAB bare sier.

  6. Bra hvis iphone endelig får litt større skjerm. Ble jo litt større med iphone 5, men fortsatt litt for liten etter min smak. Har ikke sett på dem nettopp pga liten skjerm. MEN virker litt usannsynlig at de like etter å ENDELIG gått opp til 4" skal plutselig drite helt i de som ikke vil ha større enn 4 - 4,5" og hoppe rett opp til 4.7" som minste alternativ. Men er vel bare rykter.

  7. Yter bedre, kan du vise til kilde der? Kan vedde på at det er med gamle drivere. Er ikke enorme forskjelder i strømbruken, og kan du utdype hvorfor HD7970 er "ustabilt"?
    det yter bedre I FORHOLD til prisen. og har en kamerat med 7970 så har selv erfart at det bråker en god del mer en mine 670 kort, og jeg har 2 i sli noe som burde gjøre dem enda varmere..men jeg skal ikke krangle hvis noen vil kjøpe seg 7970. kan være dumme for min del. men i mine øyne så har 670 vært et bedre kjøp siden lansering, og det fortsatt er det.

     

    Kjøpte GTX 670 ved lansering selv, men akkuratt nå er det ikke spørsmål om hva som er best value. HD 7950 Boost yter likt som GTX 670 men koster langt mindre og HD 7970 koster ca samme og yter noe bedre, støy og varme blir opp til den enkelte om prioriteres.

    • Liker 1
  8. Et par hundre kroner i forskjell på det billigste 670-kortet og det billigste 7970-kortet på Prisjakt.no.Vanskelig å forsvare et kjøp av 670 da...
    670 er over 300 kr billigere..og yter like bra eller bedre...åssen kan du mene at 7970 er et bedre kjøp. når man i tillegg legger til at 670 bruker mindre strøm, er kjøligere, mer stabilt...

    Yter bedre, kan du vise til kilde der? Kan vedde på at det er med gamle drivere. Er ikke enorme forskjelder i strømbruken, og kan du utdype hvorfor HD7970 er "ustabilt"?
    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...