Gå til innhold

Amura

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Amura

  1. Jeg har et problem med at jeg ikke kan sende bilder(hvis de ankommer tar det 2 uker) eller motta bilder(klikker på "last ned" men den blir aldri ferdig. Jeg har abonnement fra Djuice (All in one m)

     

    Noen som kan hjelpe?

    Du tenker på sending og mottak av MMS, ikke sant? Du må ha på datatrafikk (hold inne av/på knappen på mobilen, velg Datanettverksmodus. Tilkobling til internett skal være på) når du skal sende og motta mms.

     

    Ellers kan du prøve å følge veiledninger på djuice.no i forhold til mms-oppsett: http://www.djuice.no...n/47078.o2.html

     

    Jeg får ikke til å laste ned oppsettet for MMS, jeg kommer bare til bekreft modell så står jeg stille.

  2. Du trenger ikke å gå på en butikk i gangavstand. Du kan tenke igjennom ting du kan snakke med jenter om, snakk med dem om det du tenkte, og si farvel når du kjenner at dere ikke har noe å snakke om. Hvis du kommer tilbake til dette stedet flere ganger så er det en sjanse for at du møter denne jenta flere ganger. Hun kommer nok til å merke seg dialekten din, men jeg tviler på at hun vil unngå deg bare fordi du snakker annerledes.

  3. Tips:

    1. Du kan investere den tiden du bruker på å få napp på nettet til å møte jenter i virkeligheten. Gå på nærbutikken og snakk om noe hverdagslig og hyggelig. Hvis du ser en jente med en hund eller noe kan jo du si noe som "Oi fin hund, hvilken rase?" du trenger ikke å like hunder, men bare du er hyggelig. Ikke avslå dette bare fordi du er sjenert osv. Det er noe du kanskje må ofre for å finne en jente. Du må kanskje til og med bli skikkelig kjent med jenta før du kan spørre henne om hun er interessert/hun er jomfru.

     

    2. "Hei, jeg er 19 år gammel jomfru og hvis du er jomfru vil jeg ha sex med deg " er en alt for aggressiv introduksjon, ikke minst desperat. Ingen av mine venninner ville snakket så mye som et ord til deg igjen om du hadde sagt/skrevet det til dem. Det er mye lettere å få en positiv respons til dine ønsker om hun føler hun kjenner deg.

     

    3. Kristne miljøer er ikke en så dum ide som du tror. Jeg kjenner flere som er i kristne miljøer uten at de er veldig religiøse eller pripne.

    • Liker 2
  4. Jeg har en katt på 7 år som har tilbrakt hele livet sammen med min eldre katt som døde brått igår. Katten min sov på et annet rom da min andre katt døde og så ingenting. Problemet er at helt siden han våknet etter at den andre katten døde så har han oppført seg rart. Han er veldig forsiktig når han går, har hode senket og vifter mye med halen. Han sover mye, vil ikke ut(ikke lenge i hvert fall), og holder seg mye på rommet mitt med meg. Han krever mer kos og oppmerksomhet enn vanlig, men heldigvis spiser han selv om han ikke tigger som han pleier.

     

    Er det noen som har opplevd det samme med katten sin? Hvis ja, når gikk det over?

     

    Edit: Glemte å nevne at han kviknet veldig til da han satt på fanget mitt og hørte noen i ytterdøren og da soveromsdøren min åpnet seg prøvde han å se forhåpningsfullt ut døren, men det var bare moren min.

×
×
  • Opprett ny...