Gå til innhold

Bullfroq

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bullfroq

  1. Noe råd og tips?

    Bare spør om hva enn dere lurer på, jeg skal svare så ærlig som mulig.

    Bør jeg bare droppe krests 2, eller er det meg som er problemet?

     

    For litt over et år siden, sluttet jeg å drikke sånn dritings-stil selv. Noen tok det fint, andre begynte slik du selv beskriver her. De har jeg kuttet ut. Synd, for jeg har ikke kuttet ned på antall ganger jeg er ute å drikker, bare at jeg ikke er sanseløs full lenger. Men slik er det. Noen aksepterer forandring, andre ikke.

    Hvis de er så strevsomme at du føler du må kvitte deg med dem: Gjør det. Jeg kuttet kontakt med dem som ikke kunne akseptere den nye meg, og fikk det enklere etterpå. Ingen fester hvor folk klager konstant over meg, og ingen press for ditt og datt lenger.

  2. Hadde ikke de grådige reklamefolkene skrudd opp volumet i reklamepausene, hadde jeg hørt reklamen som bakgrunnsstøy.

    Men når de stiller volumet så høyt at familiemedlemmer klager i reklamepausene, bruker jeg Mute-knappen.

     

    Kunne ikke sagt meg mr enig. Har droppet tv helt på grunn av de endeløse og uttalige jævla reklamene jeg. Ser bare kjøpte filmer og tv-seriebokser nå.

  3. Her skal vi da fortsette diskusjonen for alt rundt trening, kost(tilskudd), etc.[/url]

     

    Tricky spørsmål: Skadet skulderen og kan ikke bruke den på noen måneder.

    Noen som vet hvordan trene brystet uten å belaste skulderen?

    Det trenger ikke være så enormt hard trening, bare sånn at jeg ikke "mister" alt jeg har trent for å oppnå.

    (Det begynner å bli synlig at jeg ikke trener bryst og skulder.)

  4. Moderatormelding OBS

    Tråden er splitta ut frå denne.

     

    Mine behov kjenner jeg best selv. Derfor setter jeg lite pris på butikker som prøver å dytte på meg produkter som de mener passer best for meg(les:passer best for Elkjøp).

     

    En ting jeg har lært, er at dine behov er min nøkkel til å tjene inn penger til butikken min. Noe mange i slike butikker ikke har skjønt er: Jeg så et klipp på internett om Englands (tror jeg) beste bilselger. Han sa at å prakke på kunden masse tilleggsutstyr og forsikringspakker, ender opp med at kunden føler seg snytt, og dermed ikke handler der igjen. Dermed gjorde han "omvendt:" Han spurte hva kunden trengte, og solgte kunden den bilen som passet kundens behov. Han kjente ikke så altfor mye per bilsalg, men han solgte så mange biler at han danket ut alle andre selgere i ren kvantum.

     

    Merket selv oppgang i salget etter at jeg også tok skikkelig i bruk denne taktikken.

  5. Når vi snakker om pose. Blir dere butikkfolk sure når jeg må spørre om pose fordi dere ikke spør meg, og jeg gjør det etter dere er ferdige med å slå inn? Er det meninga at jeg skal spørre om det om jeg vil ha?

     

    Det er vår jobb å spørre deg, så vi skal ikke bli sure på deg når vi glemmer det. ;)

    Og du skal ikke bruke din tid til å betale to ganger, så vi skal heller ikke kreve betaling for posen.

    • Liker 1
  6. Også hadde vi en sliten stakkars narkis innom med et 3 år gammelt kamera som han påsto han hadde kjøpt hos oss "for et par dager siden" som han ville ha igjen pengene for. Kun kamera, ikke noen eske eller tilbehør. Da vi spurte han om kvittering, så hadde han jo selvsagt ikke det. Vi sa da at vi ikke kunne ta tilbake et flere år gammelt kamera og da ble han egentlig litt truende i fremferden og skulle "anmelde" oss til VG og Dagbladet, og forsiden skulle fylles med at vi ga så dårlig service.

     

    Kameraet var garantert stjålet eller funnet i søpla eller noe uansett. Jaja, de er litt ufrivillig morsomme noen ganger, selv om skjebnen deres er trist.

     

     

    Jobber rett ved et rusmottak, et AA senter og Stavangersykehusets psykoavdeling... Har ofte folk som kommer halvskeive, legger brukte/stjålne telefoner, badevekter o.l. på benken og skal ha pengene tilbake.

    Det beste er når de legger for eks. en telefon vi ikke selger og har en kvittering på en badevekt fra 2006 og skal ha pengene tilbake...

    En annen person brukte tre forsøk på å sette visakortet i kortleseren fordi han var så rusa... For så å si "damn, eg blir flinkare kver gang" og smiler med pupillene i hver sin retning....

     

    Utrolig morro, samtidig som det er utrolig tragisk...

    • Liker 1
  7. Jeg har kjøpt kamera der det fulgte med minnekort.

    Men de kunne like gjerne spart seg den utgiften... Kortet var på hele 8 MEGAbytes.

     

    Hvorfor gidder de å produsere slike?

    Og det var ikke så lenge siden heller.

     

    Ja, dette er helt på trynet. Ideen er at mange i dag har som regel minnekort fra før. (Men jeg tror det egentlig er for å tjene penger) Men det blir motproduktivt. Hater når jeg må fortelle til kunden om at det ikke følger med minnekort og spørre om de har, og så lalalalalalala....

     

    Hadde spart så ekstremt mye tid og dill med kunder om det fulgte med et kort på 2GB, og at dette stod stod på framsiden på pakken. Eventuelt at det fantes pakketilbud hvor minnekort kunne kjøpes billigere når en kjøpte kamera. Er veldig stress å måtte følge med på at alle kunder blir informert at det ikke finnes funksjonelt minnekort...

  8. enkel løsning på det da. du sku sakt du skal gå bak på lagret og se om det er en norsk versjon der og tar med deg tastaturet og tastene. på bakrommet skifter du tastene og kommer ut og sier du fant en

     

     

    Goddammit! Next time, next time.... Men må innrømme at det var vanskelig å tenke sånne gode ideer når han ropte og skrek + Jeg holdt på å dø av latter på innsiden.

  9. Du kunne fortalt han hvordan man fikser innstillingene på PCen.

     

    Tingen er at du ikke trenger stille inn noe, med mindre selve pc-en er innstilt på svensk språk.

    Problemet var kunden, ikke tastaturet. Tullingen hadde jo ikke prøvd tastaturet, bare sett at det hadde svensk æøå. Han trodde altså at svenske tegn på tastaturet ville gi svenske bokstaver på pc-en. Da jeg prøvde å fortelle ham dette, ville han verken ikke forstå eller høre på. Nei, han skulle ha: NORSK. TASTATUR...

     

    Noen er bare helt inkompetente, hehe :)

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...