Gå til innhold

Insomniac

Medlemmer
  • Innlegg

    1 301
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Insomniac

  1. Vel, du innrømmer selv at aktiviteten er laber. Det jeg da lurer på er hvilke konsekvenser dette får for lønningsposen din?

     

    Her kommer du og oppfordrer lesere, de eneste som faktisk bidrar til å gjøre denne siden attraktiv gjennom forumet, å bidra med midler DE har opparbeidet gjennom å faktisk utføre et arbeid. Tro det eller ei, men det er sånn det fungerer her i verden, ihvertfall på andre steder enn overklokking.no. Mange av disse er ungdommer langt ned i årene som neppe får verken godt betalt eller særlig glamorøse jobber. Likevel presterer du å være så frekk å tigge etter midler og framstille denne siden som et non-profit tiltak (eller ihvertfall unngå å forklare sannheten når det er tydelige misforståelser rundt dette i poster) enda sannheten er en HELT annen. Inntektene til ok.no skal da være med å dekke utgifter til prosjekter også. Når du ikke gjør noe og bare gir en LITEN sum for artiklene dine underståtter produserer, samt at du levde på denne siden før og nå har fått heltidsjobb utenom, er regnestykket for meg enkelt, jeg vet ikke med deg. Eller... vent.., jo det vet jeg altfor godt... det er faktisk derfor jeg blir så eitrande forbannet og sitter meg ned å skriver dette.

     

    Det nytter ikke å skylde på dine underståtte. Ja, underståtte. Du er nemlig leder, du skal sørge for at ting skjer, ikke omvendt. Det er du som fører skuta. Med fare for å bli beskyldt for det ene og det andre må jeg likevel få snike frem mine antagelser rundt responsen eventuelle forslag fra disse blir viet.

     

    Jeg har forståelse for at du setter familien høyt, og adresseendinger og giftemål skjer vel alle en gang i tiden det og. Men dette betyr da for svingende ikke at du skal ha betalt for det. Forlanger du kontantstøtte pga. dine hverdagshindringer mens andre går her og sliter for å fylle opp tomrommet pengene egentlig skulle ha dekket? Hvis det er sånn, Vidar, så innrøm det.

     

    Det er samtidig (mest sannsynligvis en medfødt sperre for slike store løgner) som får deg til å selv presisere at medarbeiderne dine får en L I T E N sum for artiklene sine. Samtidig som du på si høster penger for arbeid du ikke utfører. Du har selv skrytt av hvor bra siden går i tidligere poster.

     

    Jeg har full forståelse, og ville selv satt familien høyest. Men det finnes da grenser også da, Vidar. Og da får du ihvertfall midlertidig gi ansvaret OG midlene over til noen som kan drive siden i mellomtiden.

     

    Din framtreden er ikke snø, og den falt alldeles ikke i fjor. Det er handlinger som ihvertfall for mitt vedkommende svekker mitt syn på din seriøsitet for langt lengre enn det tar for snø og smelte, og gul snø å vennes til.

    Ta hintet, og gå av. Vi har for mange kompetente folk jeg vedder på ville gjort en større innsats enn det du har vist din tid her inne, til å la dette fortsette i det uendelige.

  2. Monkey Island var et spill jeg hadde stor sans for i min spede databarndom :D men dessverre ikke tålmodig nok (og kreativ?) til å gjennomføre den gangen. Toeren spilte jeg endel av til jeg satt helt fast (hengende i tau over en gryte uten mulighet til å gjøre noe) og ga opp. Treeren spilte jeg litt for noen år tilbake og, men angrer på at jeg ikke tok meg til til å fullføre disse geniale spillene.

     

    Fant forresten en adresse med mye Monkey Island info.

     

    http://www.worldofmi.com

  3. Vurderer nytt skjermkort når det begynner å gå mot vinter. Hvis man ser på antatt prisutvikling osv, kan vi få en diskusjon på når det vil være lurest å handle? Jeg mener... i tilfeller som Geforce1DDR, Radeon9500 moddbart til 9700 og Radeon9700pro, ser jeg i ettertid det som svært gode kjøp selv om man slo til når produktet var nytt selv om det da pleier å være dyrest pga deres lange holdbarhet både ytelsesmessig og prismessig (radeon9700pro gikk vel faktisk opp i pris, eller sank lite over lang tid). Hvordan venter man seg at prisutviklingen på dagens skjermkort kommer til å se ut? Faktorer her er selvfølgelig f.eks når neste generasjon kommer, etterspørsel osv.

     

    Har egentlig lyst på x800 vivo og modde til x800xt, men er skeptisk til å bruke 4000kr på et skjermkort :hmm:

    Radeon 9800 er jo et alternativ, men hvis jeg legger ut 2000kr vil jeg samtidig ha mest mulig for de, er det kommende kort som vil gi mer ytelse for de pengene?

     

    EDIT: har forresten Radeon 9100 64mb nå. AthlonXP 2500 1,1,830@2,5, an7, 512ram, så resten av maskinen er ikke noen flaskehals.

×
×
  • Opprett ny...