Gå til innhold

Wrathmont

Medlemmer
  • Innlegg

    833
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Wrathmont

  1. Har heller ikke brukt ei krone på spillet, men spilt siden beta og var for litt siden i omtrent nøyaktig samme situasjon.

     

    Valgte da å fokusere på legendaries som nøytrale, ettersom jeg bytter klasser ganske ofte. Mest populære nå av de du mangler blir vel da vel Justicar, Malygos og Ysera, men personlig valgte jeg å crafte nexus champion foran justicar. bare fordi jeg synes random elementet er veldig gøy, og fordi han i tillegg fungerer som en grei soft taunt.

     

    Av de som er spesifikke for klasser er det vel malganis og grommash som er mest attraktive.

     

    Selv savner jeg nå mest Alexstrasa og justicar fra nøytrale før jeg går over til klasser, og da står nok warlock sine (mangler både jaraxxus og malganis) høyt.

  2. No offense men kan dere skrive på en dialekt som er litt enklere å¨forstå? er stressendes å lese denne dialekten, som sagt no offence:)

     

    Med jevne mellomrom kommer det tullete kommentarer som det her på gamer. Disse blir som regel (og heldigvis) slettet da de eneste de gjør er å bevise behovet for nynorsk og trening av leseferdigheter i skolesystemet vårt.

     

     

    Enda en kickstarter artikkel...

     

    Gamer.no var mye bedre før når det ble skrevet om ekte spill, istedetfor teoretiske prosjekter i risikofase, spillturneringer og spillsport.

     

    Artiklene burde merkes på forsiden så man ikke lures inn på uferdige spill som kanskje aldri blir lansert... Eller Esport og diverse uinteressant.

     

    "Spill"

     

    "E-sport"

     

    "Kickstarter"

     

    Ikke vanskelig! Veldig informativt. Blidere lesere :)

     

    "Ekte spill" som i generiske konsollnyheter finnes det uendelig mye dekning for i samtlige spillsider på nettet. For de av oss som er interessert i noe med litt mer kvalitet er kickstarter eneste lyspunkt i horisonten, og da får vi bare leve med at det ofte er i planleggingsfasen at spillet har nyhetsverdi. Når det er sagt er ideen om et filter/merking av kategori faktisk ganske god, og noe jeg er enig i.

     

    Når det gjelder selve artikkelen så ser dette interessant ut, og jeg skal sjekke det ut på kickstartersiden. Takker for tipset.

  3. Jeg kan ikke noe for det, men hver gang jeg ser den vikingen der (Baleog the Fierce), så tenker jeg på Rock'n Roll Racing... :blush:

     

    Dette var noe før min tid, men hadde ikke Blizzard (muligens under ett annet navn) en finger med i både The Lost Vikings og Rock'n Roll Racing, og dermed kunne gjemme noen easter eggs i begge(?) spillene?

    Jeg vet Olaf the Stout er med som "hidden character" i Rock'n Roll Racing; hold L + R + Select under character selection, og scroll mot høyre - Baleog er (bare?) avbildet på noen plakater på planeten/banen Bogmire.

     

     

    Blizzard het Silicon and Synapse tidligere og laget begge spillene du nevner samt pitfall såvidt jeg husker. (Dette nevnes kanskje i radcrew episoden som jeg skal gjennom senere i kveld :) )

  4. 10 manacost på mindcontrol virker kanskje litt i meste laget, men er glad for at kortet nerfes.

     

    PS: For de som ikke har sett det så sier Blizz følgende om mindcontrol:

     

     

     

    We have seen a lot of talk about Mind Control lately, and I wanted to let you know that we are definitely paying attention to your concerns that Mind Control can be pretty powerful as well as frustrating to play against. We are talking about the issue here and looking at the power of Mind Control at different skill levels and in different modes so we can make any adjustments that may be needed. We’re still deliberating the right course of action, but we have heard you guys and we understand your concerns. Keep up the great feedback!
  5. Har en fullstendig useriøs deck på druid som baserer seg på å få ut alarmbot på turn 1 med innervate og så er resten av decken stappet med endgame monstre, board removals og nourish/wild growth. Som regel taper du ganske hardt, men det er likevel verdt det de gangene du får ut en "insert 9 manacost legendary" på tur 2.

  6. Gray Matter inneholder mye av den gode stemningen fra GK serien, og er også satt i "den virkelige verden" noe jeg alltid har likt med Jane Jensen sine spill. Det når ikke helt opp til tidligere spill, spesielt fordi det går litt vel fort i svingene på slutten, men kan være verdt å teste.

     

    Helt urelatert, men dersom FMV sjangeren fra GK2 er noe du liker, bør du ta en titt på Tesla Effect som snart kommer ut og er fortsettelsen på Tex Murphy spillene (som også finnes på gog)

  7. MMO med monstre og spells, så nytenkende.

     

    Trur du må jobbe litt med leseferdighetene dine.

     

    Har testet dette med tre kompiser og liker det. Endel av ekstramålene, samt tidsgrensen for ekstra krystaller er ganske utfordrene, selv med et koordinert lag. En sjeldehet i forhold til mange spill der coop modus bare er slengt på uten noen form for balansering.

  8. Gode nyheter! De aller færreste har nok kommet seg igjennom dette spillet helt på egenhånd.

    Det er nesten helligbrøde å si det, men spillet var kanskje for stort og ikke-lineært. Sånn sett liker jeg det jeg leser om oppfølgeren, og håper inderlig at musikken blir like bra som i originalen

    Selv om jeg ga opp og tok en wiki til hjelp etter ca 3 bosser, synes jeg fortsatt at gåtene (og tilhørende hint) var rettferdige. Hadde jeg hatt tålmodighet til å skrive opp hint/"points of interest" på eget ark, og samtidig utforsket absolutt alt, ville jeg nok kommet mye lengre.

    PS: Nigoro laget jo bare en remake av spillet som opprinnelig var laget av en(?) person og var freeware (aka cave story). Er den opprinnelige utvikleren fortsatt med på oppfølgeren?

     

    PPS: Originalen er nå satt ned med 80% på steam, dersom du liker metroidvanias burde det være et obligatorisk kjøp.

×
×
  • Opprett ny...