Gå til innhold

Didly

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Didly

  1. Hei, gjelder den 30 dagers bytteretten elkjop og lefdal reklamerer for, også for Ipad wifi? Jeg tenkte å kjøpe meg og se om jeg er fornøyd med den, ellers tenkte jeg å returnere den.

     

     

    Elkjøps garantier

    Prøv produktet i 30 dager – pengene igjen!

    Hos oss har du alltid åpent kjøp i 30 dager. I «åpent kjøp» hos Elkjøp ligger det at du får prøve produktet hjemme, og likevel kunne returnere det om du ikke er fornøyd. Du får selvsagt pengene tilbake. Varene du ønsker å returnere må være komplette og fortsatt i god stand.

    Vi har ingen prisgaranti i Elkjøp, men med 30 dager åpent kjøp kan du komme tilbake med varen om du finner den billigere noe annet sted.

    Unntakene fra denne returretten er mobiltelefoner og varer solgt med abonnement. Spill, film og programvare må ha ubrutt emballasje for å kunne byttes.

  2. Halloen! Har kommet inn på opptak til hærens befalsskole alle linjer, i juni. Dermed kommer det noen spørsmål:

     

    -Er veldig åpen for alle plasser, så derfor lurer jeg på hvor det anbefales å tjenestegjøre som befal hvis jeg kommer inn. Gjerne en plass med bra "base", hvor det er ting å gjøre på ettermiddagene og helgene hvis jeg har fri :)

     

    -Hadde lfs' befalsskole på 2. valg. Hvis jeg ikke kommer inn på hærens linje, er det da mulig å komme inn på lfs'? Hvis det er færre søkere osv på den linjen? :)

     

    Mvh Sindre

    Spørs om du kommer deg gjennom opptaket, mange som ikke er sterke psykisk nok...
  3. Hei

    Jeg gikk 1 vgs og 2 vgs på en privat skole, nå går jeg 3 vgs på en offentlig skole. Karakterkortet fra privatskolen ligger ikke i det offentlige systemet, så jeg har fått beskjed om at jeg må levere inn karakterkortet fra 1 og 2 vgs til den offentlige skolen så de kan lage vitnemålet mitt.

     

    Hvis jeg nå scanner inn karakterkortet endrer på karakteren i et fag fra 1 vgs, vil det være stor sjanse for at dette blir oppdaget? (karakterkortet fra privatskoler ligger jo ikke offentlige systemet)

  4. Noen som husker den animasjons barnefilmen (90-tallet) som handlet om noen ender som tok bussen, og bussen stoppet på en blomster eng. Den ene anden går vekk fra de andre, og hvis jeg husker riktig så blir han forminsket. Han går rundt med insekter på bakken og bærer noen kongler elller no.

    Litt svakt minne, men håper noen kan hjelpe meg å finne ut hvilken film det er! : )

  5. Hei har en innlevering i naturfag vg3 imorgen og trenger hjelp med følgende spørsmål (finner ikke svaret)

     

    1. Beskriv prosesser som fører til at barn får forskjellig DNA sammenlignet med sine foreldre?

     

    2. Hvorfor tror dere DNA blir pakket sammen (kveilet opp) til kromosomer?

     

    3. Her ser dere et tverrsnitt av et blad som viser ulike typer celler. Hvilke funksjoner tror dere at ulike celler i et blad har? Oppgi minst tre typer funksjoner. Link til bilde http://www.viten.no/aim/naturfag/71/90/storage/file.image.jpg/Scale?geometry=200x400%3E

     

    Setter stor pris på svar! : - )

  6. Noen som husker den animasjons barnefilmen (90-tallet) som handlet om noen ender som tok bussen, og bussen stoppet på en blomster eng. Den ene anden går vekk fra de andre, og hvis jeg husker riktig så blir han forminsket. Han går rundt med insekter på bakken og bærer noen kongler elller no.

     

    Litt svakt minne, men håper noen kan hjelpe meg å finne ut hvilken film det er! : )

×
×
  • Opprett ny...