Gå til innhold

akoch

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av akoch

  1. Vi har alle detaljene om produktene lagret i SQL, og disse eksporteres i dag til Netsprint sin søkeindeks. Det store spørsmålet er hvilke teknologier som er best egnet for å bygge denne typen filtreringer. Har du noen tips?

     

    Det absolutt beste er vel egentlig å bygge sin egen fra starten av. Det man spesielt kan se på da er AJAX og bruk av jQuery plugins som LazyLoad for å ikke belaste nettverk og innlastningstid for mye (dette laster in bilder etterhvert som du scroller). Det tar lenger tid og du må bruke tid på optimisering men det er jo da også det mest optimale.

     

    Har jobbet mye med det å lage forskjellige "søkemotorer" fra starten av selv de siste dagene i PHP, hvor jeg bruker AJAX og jQuery lazyload mye. Det tar som sagt mye lenger tid, men det er hvert det i slutten. Noe annet du kan se på er caching av resultater for å redusere innlastingstid, muligens?

     

    Er mulig jeg har misforstått noe, men som sagt flere ganger, det optimale er å bygge fra grunnen. Du får full kontroll, men utfodringen er å holde det noe leselig.

×
×
  • Opprett ny...