Gå til innhold

nomy

Medlemmer
  • Innlegg

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nomy

  1. "Hadde internettbrukerne reagert like kraftig hvis de visste at de støttet utenlandske kriminelle med å selge forfalskede medisiner til amerikanere?"

     

    Dette handler ikke om medisiner, hvis detter er et utbredt problem får de sette noen til og håndtere saken uten å påvirke resten av internett i samme slengen! Desuten skal du ha/har behov for medisin så får du vel for "%#& gå til legen og skaffe deg resept i stedet for å kjøpe over internett.

  2. avhengig om du kjører res-pump-gpu-cpu-rad-res eller res-pump-rad-cpu-gpu-res har det liten betydning(1-2C toppen).

     

    for å få luft ut av systemet så prøv å løft reservoaret høyere opp en radiatoren og la det stå der/holde det der i en liten stund, luften vil naturlig gå opp :) prøv også å tilte kabinettet litt får og få ut luft som er fanget i radiator og vannblokker.

     

    du kan slå av en par grader ved å trekke kald luft fra utsiden av kabinettet og inn på radiatoren, men dette er også marginale forskjeller(kommer også litt ann på hvor god løftstrømningen i kabinettet er). romtemperatur har stor betydning, jeg har selv merket en stor temperaturøkning i løpet av sommeren så det kan være synderen. hvilken TIM du bruker og hvordan du har påført den kan ha betydning.

     

    Temperaturen er høyere rett etter oppstart da pcen jobber under oppstartsprosessen, ellers er det bare å vente noen minutter mens du følger med på tempen.

  3. ser haf kabinettene er kommet tilbake nå(på komplett.no i allefall), så vidt jeg ser har de byttet it USB3 kablene som gikk til bak kabinettet med intern USB3, ellers er det vel helt likt.

     

    Antec kabinettene er slettes ikke dårlige kabinetter, men som du sier arnie så kan de ikke konkurere med HAF kabinettene, poenget var bare å nevne noen andre kabinetter en HAF med god luftflyt(det for å besvare spørsmål i post #2) :)

  4. antistatisk bånd er egentlig unødvendig da du kan utlade statisk elektrisitet ved å ta i en stor metalkjenstand(kabinettet...). viftene du har valgt er ganske gode, har selv 3 stk og de flytter bra med luft med et lavt støynivå. kabinettet du har der er veldig overpriset og ikke optimalisert for luftstrømning, men det går nok sikkert fint om du vil legge i de ekstra kronene i det. minnet er sikker ok, har ikke noen erfringer med det selv, men skal være en av de bedre minnebrikkene på markedet i dag. hovedkort og CPU er ikke opp til meg og komentere/kritisere da jeg bestandig har valgt AMD fremfor intel. SSD'en er jeg sikker på du blir fornøyd med, den er av en a de beste SSDprodusentene. Angående strømforsyningen så kjøp heller en som er litt større en du tror du får bruk får, på den måten er du sikret for oppgraderinger i fremtiden, og så er det ofte slik at en god stømforsyning tjener deg som regel i flere år og flere bygg. :) corsairs AX serie er blandt de beste på markedet i dag.

     

    EDIT: h80 er mye tykkere radiator en h60 og vil derfor ha en litt bedre kjølevne en h60, dette på bekostning av at du bør benytte to vifter(push-pull) for å få optimal luftstrømning, noe som også tilsier mer støy. Hvilken du bør velge er vel opp til deg med tanke på lommeboka(h80 er vel noe dyrere en h60) og hva du forventer å gjøre med prosessor(skal du overklokke så bør du ha bedre kjøling=H80 og skal du kjøre stock så vil H60 være mer en god nok).

  5. techbay er en kjempebra nettbutikk, har ingen dårlige erfaringer med dem. De har kjempebra kundesørvice, og at de gir opplysninger via epost synes jeg bare er kjempeflott :) brevpost går raskere å sende og koster en fjærdedel av fraktkostnaden til scørvicepakke, men det er kun et alternativ dersom varen(e) er under en viss vekt og passer i konvolutten.

  6. hei.

     

    Lurte på hva som er respektable temperaturer i varmt vær? ligger på 55 grader under load og det er rundt 25 grader i rommet.

     

    kjøling:

    - 240x120x35mm radiator med 2xNoctua NF-P12

    - jingway dp1200 vannpumpe

    - ek supreme HF vannblokk

    - lite reservoar(har sikkert liten betydning egentlig)

     

    PC:

    - asus crosshair V

    - AMD phenom II X4 965BE @ 3,8Ghz

  7. Det er ikke akseptabel oppførsel fra en betjeningsansatt. Hadde jeg vert deg hadde jeg spurt om å få snakke med daglig leder om hendelsen. Det hun gjorde der kaller man en grov offentlig fornærmelse. Jeg kunne ikke en gang i mine villeste drømmer se for meg å gå ut får å kjøpe noe får så å bli utledd offentlig på en slik måte, ikke bare det men å bli lovet en pris for så å få forandret den i siste øyeblikk er heller ikke akseptabelt.

    • Liker 1
  8. amd kommer snart med sin nye "bulldozer cpu" som jeg tror har potensiale til og sette AMD tilbake på topp :)

     

    intel er ganske åverpriset og åvervurdert slik jeg ser det i dag, har jo aldrig hadt noen negative erfaringer med mine AMD maskiner, og når de først har feilet så var det snarere brukerfeil. Hadde vært greit om noen hadde forklart med hvordan og hvorfår intel slår amd da jeg ikke har noen erfaringer med intel whatsoever? :)

×
×
  • Opprett ny...