Gå til innhold

Sepo

Medlemmer
  • Innlegg

    101
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sepo

  1. Det er dumt at de splitter onlinesamfunnet paa denne maaten. Greit at de gir ut noe for enhver smak. Men som sagt tidligere, samfunnet vil aldri etablere seg skikkelig hvis de pqser ut spill i denne farten. Men men...

    Selvom det fqles ut som om jeg spiller en modifikasjon til Cod 4,saa liker jeg CoD 5 mye bedre da bevegeligheten i spillet er mer "behagelig" (hvis det gaar ann aa bruke det uttrykket).

     

    (beklager for manglende ae, q og aa)

     

    Sepo

  2. Så fram til dette spillet da det skulle være laget av folk fra Dungeon siege. Men hva fikk dem til å droppe loot, og istedenfor få folk til å samle ... søppel? Kult at de tenker nytt, men det gjorde hele spillet veldig kjedelig for min del. Talent-treet var også veldig fantasiløst med tanke på at du føler du ikke kommer deg noe videre. Ang cybernetic'en burde de ha lånt noen ideer fra deus ex.

  3. Stracraft 2. Det blir kvalitet. Red Alert 3 blir voldtatt de første ukene med problemer online, så kommer det en expansion 5 mnd etter med oppdatering som fikser online-problemene. Ellers blir RA3 et veldig bra spill.

     

     

    Hehe, akkurat det jeg tenker også.

     

    Gleder meg først og fremst til SC2, men skal nok holde et godt øye med RA3. Kommer helt ann på onlinemulighetene, og Blizzard pleier å få til det. EA derimot.....

  4. Hva som gjør et RTS bra? I mitt tilfelle så er det

     

    - Bra balansert

    - Ulike\spennende techtrees

    - Bygging av base

    - Mulighet for micro

    - Contremuligheter \ ulike strategier

    - Knivende god multiplayer med laddersystem

     

    Warcraft 3 TFT er vel favoritten min der.

     

     

    Når det gjelder 4X-serier så er jeg veldig fan av å expandering, fra lite til stort rike.

  5. Opplever faktisk akkurat samme problemet. Lånte det av en kamerat og innstallerte det nå. Det hakker ikke når man er i start-menyen, men med en gang man joiner en server, begynner in-game menyen og alt som er å hakke. Prøver forskjellige ting nå, så får vi se om jeg får det til. Skal ikke være noe problem med pc-specs. 2g ram, 7900gto, dual core.

     

    Edit: Kan vel også legge til at dette gjelder bare multiplayer. Singleplayer fungerer knirkefritt i mitt tilfelle.

  6. Singleplayeren var bra, men herregud så ødelagt online delen er.. ? Har enda ikke fått spilt et game online. Enten så kræsjer det, eller så får jeg opp et "connection lost" vindu som ikke er mulig å lukke. Og det å lage EA account var ikke bare-bare da jeg fikk error hvis jeg trykket "register".

     

    Får vel bare kose meg med skirmish og LAN imens. =)

×
×
  • Opprett ny...