Gå til innhold

Luffy1337

Medlemmer
  • Innlegg

    105
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Luffy1337

  1. Oj... nesten glemt at wm fortsatt er i bruk på en del enheter :)

    Husker ikke stort fra dette nå lenger, har vel prøvd å fortrenge det :p

    Men husker jeg fant mye nyttig her:

    http://www.xda-developers.com/

    Håper det kan være til hjelp :)

     

    Ja hehe, vanlige forbrukere ser ikke mye til WM men faktisk så er WinCE og WM Embedded veldig utbredt i bedrifter som bruker håndterminaler, blir spennende å se hvordan WM8 blir nå som det nærmer seg release, fungerer det bra får jeg starte å fortrenge de eldre versjonene selv :p

     

    Skal søke litt i forumet på linken å se om det dukker opp noe, mye info på google men ikke akkurat det jeg leter etter.

  2. Hei.

     

    Sitter å konfigurerer en del håndterminaler og begir meg ut på ukjent område når det kommer til xml konfig.

     

    På PDA'er med WM6.5 har du den irriterende slide to unlock for å låse opp terminalen og denne ønskes deaktivert.

     

    I registry har du f.eks HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Shell\LockScreen:Enable 1 som kan settes til 0 for å deaktivere skjerm låsen, i xml arket er det vel en del annet som også skal skrives som jeg ikke helt finner ut av, noen som vet?

     

    For slike endringer pleier jeg å lage enkle .cpf filer med xml for forskjellige configer og enkelt kan pushe ut disse endringene i ett managment system jeg bruker.

     

    Takker for hjelp og håper det er riktig sted på forumet og spørre om slikt.

  3. Ellers syns jeg Expert sitt tilbud på 46" toppmodell Samsung ES8005 med 50 bluray filmer (sikkert ikke allverdens spennende filmer, men ok) og galaxy tab 7.0 til 9799,- er et ok januartilbud. Toppmodell med god bildekvalitet (dog jeg rangerer sony og philips toppmodellene høyere på LCD siden, men disse har også høyere pris, spesielt philips sine toppmodeller er overpriset) og designet er meget pent etter min smak. Siba, lefdal og elkjøp har 55" i samme serie (ES8005) på tilbud til 15000,- med galaxy tab men uten bluray filmer, dette er dog en pris denne modellen har ligget på ved flere anledninger i november/desember også, så prisen er ikke spesielt god for et "januarsalg".

     

    Vurderer Expert sitt tilbud på Samsung 46" tv'en, virker som ett greit tilbud, dem sier 50 bluray filmer til en verdi av 5000,-, noen som har erfart hvordan filmer som følger med?

     

    Elkjøp hadde jo også romjul salget på samme tv med Canal Digital lure rabatt på 3300,-, havnet da på 6000,- ett eller annet mot att du binder deg 12 mnd, godt tilbud til de som ønsker parabol hos CD, eller om du har det ifra før så kan du si opp det gamle og binde på nytt, OBS 2 mnd oppsigelsestid hos CD.

  4. Har problemer jeg også. Lagger grusomt når jeg har aktivert Steam overlayeren (shift + tab), men når jeg deaktiverer den funker det fint. Kjører med alt på høyest og har kjøpt spillet på Steam.

     

    Oppdatering: Wow! Et eller annen mirakel har reparert spillet nå. Tror jeg bare trengte å restarte PCen så var problemet løst. xD Nå kan jeg spille Max Payne 3 med alt på høyest smooth med Steam overlay. :D

     

    Gratulerer, sitter fortsatt å feilsøker og venter på svar ifra Rockstar, følelsen av att tiden og pengene var bortkastet, vurderer å levere tilbake spillet.

  5. Kjøpte dette spillet idag selv til PC, første jeg stusser på er 4 cd'er, det er en stund siden man satt og matet diskett på diskett når man skulle spille ett spill på Win98 og 30GB!!!!

     

    Når spillet først er installert og startet, loader spillet ferdig på R logoen og der fryser den, eneste feilmelding er typiske "programmet har sluttet å svare!"

     

    Har prøvd en haug med guider som ligger på Rockstar's support side blant annet uten att det lykkes, sender mail til support og etter 10 timer får man svar prøvd de samme guidene jeg allerede har gjort, aaaaaaaaaahhhh, først er serveren nede på Diablo 3 ved lansering så dette, gir nesten opp.

  6. Har nå sjekket hele pcen for Malware but nothing to find!!!!

     

    Har skrudd av alt av sikkerthetskopieringer og diversen og ryddet på pcen og kun fått tilbake 2gig.

    Mangler 30gig og har sjekket alle filene på disken, er de 30gigsa som jeg ikke finner ut av!

     

    Last ned Treesize free og du kan se hvor det fylles opp Treesize

     

    Takk til ICE, her fant man filene som bruker mest plass.

    Hva er filene pagefile.sys og hiberfil.sys???

     

     

    post-236377-0-46813600-1324074301_thumb.png

     

  7. Sjekket etter om den har mange lagrede gjennopprettingspunkter? Jeg kjører risky og sletter alle utenom det siste.

     

    Hvor får man sjekket gjennopp....punktene?

     

     

    CCleaner er absolutt å anbefale. Glemte å kjøre den en måneds tid og vips, ledig plass hadde krympet med ca 20 GB. Det var dog en måned jeg installerte masse programmer og slikt.

     

    En annen ting kan være at du har malware eller virus som spiser opp ledig plass, hvem vet.

     

    Har kjørt CCleaner nå og fikk bare tilbake ca 2gig

     

    Har gått igjennom alle filene på disken, har totalt 114gig disk, har brukt 34gig totalt da gjenstår det 80gig jeg har nå 50gig igjen med plass, hvor er de siste 30gig?

    Hva er det jeg misser eller har glemt å ta med??

    Noen anbefalninger om hvordan sjekke etter malware og lignende?

  8. Jeg tror ikke du er helt med her. Papirkurven tar, med mindre du har forandret innstillinger for den, 10% av disk plassen uansett hvor mange filer som er der. Pagefile tar normal samme mengde som minnet, har du 4GB RAM, tar den ca 4GB eller der omkring. Bare der har du ca 18GB, pluss alle temp filer, pluss, pluss.

     

    Jeg har en Intel SSD av forrige generasjon på 160GB, har fortsatt ca 80 GB ledig etter å ha installert diverse programmer og masse spill. Spillene er dog på en RAID5 disk, men jeg kjører som sagt Ccleaner ca en gang i uken. Kan love deg at det hjelper mye. Og med mindre du vet hvor temp (inkludert installasjonsfiler) filene er, er det litt vanskelig å slette dem manuelt.

     

    jojo, den 10% og alt der er regnet med, OS, filer og diverse som ble installert på 120GB så hadde jeg igjen ca 80GB, nå er det igjen ca 40GB, hvor ble det av de 40GB??

    Skal sjekke ut mulighetene med CCleaner etter jobben, har også googlet litt og folk preiker om restore filene stjeler denne plassen, at hver OS oppdatering så lages det ny restore fil.

     

    Har funnet SSD Tweak Utility som kan skru av diverse slikt som bruker plassen på SSD disken.

  9. Papirkurv, pagefile, systemgjenopprettingspunkter, nedlastinger, surfehistorikk er ting som tar plass og ikke alt vises i explorer om ikke du har endret til at skjulte filer og mapper skal vises..

     

    Last ned og kjør CCleaner. Den rydder opp i det meste.

     

    Høyreklikk på Min datamaskin og velg systembeskyttelse. Her kan du slette alle gjenopprettingspunktene. Hvis du har Win 7.

    I XP gjør du det via Diskopprydding.

     

    Jeg har også opplevd at filer og som er slettet fra eksterne harddisker også ligger i papirkurven, og de blir ikke slettet om du tømmer papirkurven på vanlig måte om ikke disken er tilkoblet. Da må du slette de manuelt.

     

    Jeg har ryddet opp på SSD disken, papirkurv, pagefile og alt det, men disse filene tar omtrent aldri mere plass enn noen 100MB, her er det 40GB som plutselig er borte!? :ph34r:

  10. Jeg har vært borte i dette, og fant løsningen!

    1. Høyreklikk på The Elder Scrolls V: Skyrim i bibloteket med spill i Steam.

    2. Gå helt nederst, der ser du at det står "Properties"

    3. Gå på tabben der det står "Local Files"

    4. Trykk på "Vrify integrity of game cache"

    5. ????

    6. Profit

     

    ( Neida, men spillet vil laste ned patchen på nytt med en bugfix, som gjør at du kan kjøre spillet ordentelig. Håper dette hjalp :)

     

    Da skal jeg prøve å laste ned patchen til spillet, fant ut at man måtte sette lydkvaliteten hel i bunn så startet spillet :w00t:

  11. Har merket ett lite fenomen jeg ikke har vært borti før, kanskje noen her vet hvorfor.

    Jeg har en Intel 510 SSD mener jeg den heter, i det siste har jeg fulgt med på hvor mye plass det er igjen på den for det virker som den fyller seg selv.

     

    Dette er en 120GB, bruker den kun til systemet og noen filer som Chrome, Word, Exel, og resten av Office.

    Etter første installasjon av alle filene, OS'et og driverene hadde jeg igjen ca 89GB på hardisken, nå etter ca 4 mnd har jeg igjen 44GB uten at jeg har innstalert noe store filer, har lagt inn Notepad++ og slikt så kanskje totalt 5GB etter første gang jeg startet den opp.

     

    Går igjennom alle filene på hardisken så ender jeg opp med ca 40GB av filer og programmer.

    Hva er de siste filene på 40GB eller hvor er dem???

     

    Håper noen kanskje har ett svar på dette!

  12. Har installert Skyrim og nyeste Nvidia driverne.

    Åpner steam og trykker på start spill, steam gjør klart spiller og start firkanten stil Skyrim kommer opp.

    Trykker på start og Besheda logoen kommer opp samt drage logoen til Skyrim men der stopper det, spiller bare avsluttes og jeg er tilbake på skrivebordet.

     

    Noen som har vært borti dette??????

  13. Har ett skjermkort som er litt trøblete med artifacts, tenkte å gjøre ett forsøk på å flashe bios før jeg sendte den tilbake til komplett.

     

    Kortet er ett MSI 580GTX Twin fryser.

    Noen som har gjort dette før eller har erfaring på hvordan fremgangsmåten er for å flashe dette kortet??

  14. Som sagt - jeg kan ingenting om dette - har aldri jobbet med WordPress (så antageligvis fins det en mye enklere og elegant metode).

    Men hva skjer hvis du legger en fil som heter index.htm i root-mappa med det innholdet jeg foreslo i forrige post?

     

    Det funket, da kommer den rett til forsiden.

    Takker for koden, men skulle også gjerne vist hva som gjorde det viss noe vet.

     

    Kan noen flere prøve linken og si ifra om man kommer direkte til forsiden.

     

    www.absoluttservice.com

×
×
  • Opprett ny...