Gå til innhold

Space Core

Medlemmer
  • Innlegg

    255
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Space Core

  1. Skutor skrev (9 timer siden):

    Du kan jo tenke deg selv da. Du sitter i et styremøte i si 2013. I "big gaming corp A/S", psn-skandalen friskt i minne. Forferdelig PR, aksjerpriser stuper. Dere har selv hatt en omfattende data breach. Skal du gå public og tape masse penger, eller skal du dysse det ned og holde kjeft?

    Det her er selvfølgelig helt hypotetisk men, jeg er villig til å sette penger på at det har skjedd.

    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Data_breach_notification_laws

    Bedrifter er faktisk lovpålagt over store deler av verden om å informere brukerne/kundene sine om de har oppdaget et innbrudd. Dette inkluderer alle 50 stater i USA + deres territorier, EU, Australia og Japan, for å nevne noen.

    Det er også veldig vanskelig å skjule om de har blitt hacket. Brukerdata og informasjon finner alltid veien ut på Dark Web, og nettsider som f.eks https://haveibeenpwned.com/ følger med og lister opp hvem som har opplevd innbrudd. Her kan man også søke opp sin egen epostadresse for å se om den har blitt lekket i et innbrudd og hvilket innbrudd det var. Det er derfor i bedriftens beste interesse å informere om innbrudd så fort det blir oppdaget.

  2.  

     

    Bruker kun betalte tjenester. Bra siden ble endelig stengt ....

    Og det er pga folk som deg at det fremdeles eksisterer "ørten" forskjellige betalte streaming tjenester.

    La oss si du bestemmer deg for å marathone Star Wars før neste film kommer på kino, men eier ikke filmene på DVD eller Bluray. Da finner du fram filmene på Netflix.

    Etter at du har sett ferdig Episode III, ser du ut at den nye episoden av Game of Thrones har kommet ut. Da er du nødt til å bytte over til HBO for å få med deg denne.

    Etter at du har sett den nyeste episoden får du lyst til å se et par episoder av Shingeki no Kyojin (Attack on Titan), men er nødt til å bytte over til Crunchyroll for å se den lovlig der.

    Så bestemmer du deg for å se ferdig de siste tre Star Wars filmene og må derfor bytte tilbake til Netflix.

    I tillegg kan vi si at du hører på musikk på Spotify til og fra skole/jobb.

    Dette er fire forskjellige abonnementer som må betales månedlig.

    - Netflix: 99,- måneden.

    - HBO: 79,- måneden.

    - Crunchyroll: $6,95 måneden ~ 59,- måneden.

    - Spotify: 99,- måneden.

    Dette er en total på 336,- måneden som til tider knapt brukes (med unntak av Spotify).

    Hadde det ikke vært enklere med kun én tjeneste til 99,- måneden som ga deg tilgang på alt?

    Selvfølgelig hadde det det, men problemet ligger hos rettighetsinnhaverenne som skal tjene mest mulig penger på kortest mulig tid, noe som er lite brukervennlig.

    Jeg støtter på ingen måte piratkopiering eller gratis streaming, men jeg mener Popcorntime var en tjeneste som kunne gjort mye bra for brukeren, men selvsagt skulle Hollywood inn og ødelegge.

     

    Hvorfor skal du ha i pose og sekk?

     

    Om jeg velger Xbox kan jeg ikke spille playstation spill. Noen ganger tar man bare et valg.

    Dagens mennesker er altfor bortskjemte og tror man bare kan ta seg til rette fordi man ikke liker valgene som presenteres.

     

     

    Men hva om du vil spille både Uncharted 4 og Halo 5?

    • Liker 3
  3. Unnskyld meg, men hvor blir det av denne oppdateringen til de nordiske versjonene (yakjuxw) av Galaxy Nexus?

    Sitter fremdeles på 4.2.1 her, og klage til Samsung hjelper ikke. På Samsung sine siden for oppdateringer ( http://www.samsung.com/no/info/update.html ) står det ingen ting om noen kommende oppdateringer, og det står at GN fremdeles er på 4.2.1!

    Noen som vet noe som helst hvorfor de er sånn nå? Vet jeg kan flashe et nytt ROM, men har ikke tatt meg tid til å gjøre det, og er litt i seneste laget nå.

    Så om noen skal ha noe info om hvorfor det tar så lang tid denne gangen, så hadde det vært fint om noen kunne fortelle meg det dere eventuelt vet.

  4. Har ikke byttet til yakjuxw enda, og ikke kommer jeg til å gjøre det med det første, men er det noen her som fremdeles har yakjuxw og sitter på noe høyere enn 4.2.1?
    Har selv hatt 4.2.1 siden februar uten å ha fått en oppdatering.

    På Samsung sine sider står det at den fremdeles har 4.2.1 og at det foreløpig er ukjent hvilken versjon som er den neste (http://www.samsung.com/no/info/update.html klikk på Galaxy Nexus rullgardina).

     

    Men nå som Nexus 5 har blitt lansert går jeg for den i stedet, mulig jeg kanskje bytter til en Lumia telefon i stedet. To år meg problemer hos Samsung og trege oppdateringer hvor man må ta saken i egne hender, blir for mye for min del. Glad LG står for denne også.

  5. Det betyr ingenting hvilket språk den støtter når den leveres Norge, det er min mening. En liten firmware-oppdatering kan lever norsk når det er klart, og i mellomtiden kan nordmenn fint greie seg med engelsken, det er bare å spørre far og mor om litt oppstartshjelp det for minsten.

     

    Nå har det seg sånn at omtrent alle utenfor Norden tror vi er dårlige i engelsk.

    Var i England i ferien og folk ble overasket når jeg sa vi var fra Norge og kunne så godt engelsk. Jeg forklarte dem at det er ikke så rart, i og med at vi ikke dubber engelske filmer (like overasket her og), så får vi gode engelskkunnskaper.

    Så om andre ikke-engelsk talende land i/og Europa trenger eget språk på systemet, så trenger vi det og (i følge Microsoft).

  6. Hvis du tror at Sony klarer å dekke PS4 etterspørselen i alle verdens markeder før 2014 så er du enten utrolig naiv eller at PS4 selger katastrofalt dårlig.

     

    Regn med at det enda vil være lange ventelister i Norge (og andre land) når X1 er kommet i 2014 til de landene som ikke får den med en gang.

     

    Dette er ren produksjons logikk.

    Apple, som er mesteren i å produsere ekstraordinære store volum før lansering har enda ikke klart å dekke etterspørselen på nye iPhone og iPad modeller før lenge etter lansering, og de lanserer ikke i alle land samtidig (gjelder egentlig alle de mest populære mobil merkene).

     

    At Sony skal klare å dekke etterspørselen i hele verden fra starten eller innen noen måneder er utelukket.

     

    Sony er smarte og bløffer folk med å dele ut et lite antall PS4 til alle land for markedsmessig goodwill.

    Microsoft er ærlige og gjør som mobilprodusentene og lanserer i utvalgte markeder først. Hvor fort X1 kommer i alle markeder kommer helt an på hvor mye X1 selger fra starten og hvor mange de klarer å produsere.

     

    Microsoft er ærlige for ikke å risikere sinne fra kundene som ikke får kjøpt når kameraten har fått kjøpt. Sony er uærlige og håper å skape en inflatert etterspørsel hvor PS4 er "konstant utsolgt".

     

    Bare vent å se! De aller fleste i Norge som ønsker seg PS4 i Julepresang vil bli skuffet samme hvor mye Sony nissen gliser nå.

     

    Om dette er basert på en idé fra en hjerne bak to lukkede øyne til en Microsoft/Xbox fanatiker vet jeg ikke. Om det er en idé basert på tidligere hendelser (som jeg eventuelt ikke har fått med meg) vet jeg ikke. Men det jeg vet er at dette virker helt absurd.

    Jeg tar i bruk et klassisk argument på forumer rundt omkring på nettet som et motargument her:

    Pics or it didn't happen!

     

    Dette betyr at jeg gjerne vil ha beviser til denne påstanden din. Kilder som bekrefter påstanden.

     

    Jeg personlig har tro på at Sony vil gjøre det mye bedre med PS4 enn det de gjorde det med PS3. Kanskje ikke like godt som med PS2, men fremdeles godt. Og for at du skal gjøre noe godt med noe, må man satse, og man satser ikke hvis man sender få produkter til et land som det er lovet lansering til den datoen, for så å vente til senere med å sende ut resten.

     

    En annen ting er at Norge begynner å bli mer kjøpeglade. Dette har blitt påstått før, og bevist med at flere og flere filmer har f.eks premiere på norske kinoer før de har premiere på kinoer i større land som f.eks England og USA. Jeg tror nemlig Sony har innsett dette selv, og tar en råsjanse og velger å satse på Norge.

     

    Men igjen, bevis påstanden din, så vil jeg tro deg!

  7. Hei.

     

    Jeg har lenge vurdert å oppgradere skjermkortet mitt fra et aldrende Nvidia GTX 550TI. Problemet er at jeg ikke har hatt råd til det nye flotte fra Nvidia. Men nå har jo Nvidia lansert GTX 780, og det ble plutselig en mer fornuftig pris for meg.

    Problemet derimot er at det anbefales at jeg har en strømforsyning med en effekt på minimum 600W, min er på 650W.

     

    Så spørsmålet mitt er om jeg burde kjøpe meg en ny, kraftigere strømforsyning i samme slengen?

     

    Spec's for den som lurer:

    CPU: Intel Core i5-3570K

    Hovedkort: ASUS MAXIMUS V GENE, Socket-1155

    PSU: Corsair TX V2 650W

    Skjermkort: Gigabyte GeForce GTX 550Ti 1GB PhysX

    CD-ROM: Lite-On DVD±RW Writer IHAS124-19

    Harddisk: Seagate Barracuda® 1TB

    RAM: Hadde fra før av på 4GB, tror det er Kingston

     

    Så igjen, vil det funke med en PSU på 650W, eller må jeg oppgradere til en på (kanskje) 750W?

  8. Topp at både Motorola & eplet begynner å produsere sine produkter i sitt eget hjemland.
    Er det ikke en negativ ting, siden det mest sannsynlig vil være dyrere?Har alltid trodd at det var en av grunnene de hadde produksjonen i utlandet.

     

    Grunnen til at fabrikker ble flyttet til fattige land som f.eks Kina var pga arbeidsledigheten blant befolkningen, noe som ville gi dem flere arbeidere for en billigere penge.

    Så ja, det vil bli dyrere, men det blir også positivt for f.eks Kina fordi de vil få litt mindre forurensning.

  9. Ser ganske brukbar ut.

    Og fin pris, men som sagt så er det vår første gang og vi vil se hvordan det går og se om en hylle vil bli et must neste år.

     

    Men et spørsmål som kan virke litt dumt: På gathering.org står det i pakkelista at strømkabel er noe man trenger. Mener de da at vi skal ha med en skjøtekabel eller mener de strømkabel til PC og skjerm?

  10. Nå er det en stund siden sist og jeg fikk endelig tak i billettene for omtrent 2 uker siden.

    Så jeg og kompisen min har prata litt og har kommet frem til at siden det er vårt første år på TG, så dropper vi hylle i år.

    En annen grunn er at siden vi fikk billettene så sent som vi gjorde, så gidder vi ikke å prøve oss engang.

     

    Men forhåpentligvis vil vi komme tilbake til neste år og da ordner vi nok en hylle. Kanskje vi også får med flere på prosjektet.

     

    Beklager hvis dette skuffet noen, spesielt Rebekka95 som ønsket en worklog.

     

    Men får ønske alle andre med billetter ett godt opphold i skipet.

    Og hvis det er noe spesielt dere vil så er det bare å ta kontakt på PM eller legge inn en kommentar her. Jeg skal prøve å svare så godt jeg kan.

  11. Var så heldig å få både spillet, GameCube kontroller OG et memorycard av en venn som ikke spilte det lenger. Så første jeg gjorde var å koble kontrolleren i Wii'en min og dytte inn minnekortet og den lille GameCube disken i CD-rommet, og trykke start.

     

    Jeg har aldri tatt meg tid til å spille ferdig hele spillet, for Skyward Sword kom omtrent på den samme tiden, og jeg gikk over til å spille det i stedet. Og etter det har jeg aldri tatt meg tid til å starte på Wind Waker igjen.

     

    Nå kommer jo heldigvis Wind Waker i HD utgave til Wii U, og når den tid kommer, skal jeg spillet det ferdig.

×
×
  • Opprett ny...