Gå til innhold

bomelby

Medlemmer
  • Innlegg

    137
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bomelby

  1. Jeg 30 og spilt siden jeg var 9-10 år, først på kompiser sine NES (første Nintendo). Fikk C 64 da jeg var 11. PC ble kjøpt inn i 1994, 486DX33 med 8MB Ram, Lydkort og 2xCD-ROM. Pris ca 15000. Den spilte jeg mye Doom 1 og 2 på. Etterpå har det blitt alle PS1, 2 og 3 samt Xbox 360. I tillegg har jeg også en brukbar spill pc. Har ingen planer om å slutte å spille, og kjenner flere som nærmer seg 40 som bruker mye tid på spill.

  2. Dette er litt of topic, men jeg er ikke alene. Jeg skal ikke si hvilket antivirus/firewall program som er best, men jeg vet hvilket som er helt utrolig dårlig. F-Secure fra NGT. Jeg la inn dette men maken til makkverk skal du lete lenge etter. Dårlig brukergrensesnitt og maser i tide og utide. Noe som ikke Norton gjør på min maskin. Tregere oppstart var det også.

  3. Den tidligere fløtepusen? Haha, javel.

     

    Wahlberg har da vel aldri fått noe særlig "fløtepus" stempel? Han spiler jo tøffing både i Shooter og The Departed. Skal dog sies at jeg på ingen måte er en ekspert på Hollywood-kjendiser, så kan godt tenkes han har noen skjulte skjelett i skapet for alt jeg vet :wee:

     

    Google Marky Mark, du.... og The Funky Bunch. For ikke å glemme at han har vært undertøysmodell og er broren til Donny Wahlberg, tidligere "bad boy" i New Kids on the Block. Jeg sier bare yuck!

     

    Donny Wahlberg gjprde en meget god innsats som skuespiller i Band of Brothers, og det var ingen fløtepusrolle. The Big Hit er jo en anen kul film Mark Wahlberg har spilt i. At noen var fløtepuser for 17-18 år siden betyr ikke at de er det nå!

  4. Og hans navn er..?

    9506325[/snapback]

     

    Det var først 5 eksemplarer som ble solgt i Stavanger, dette har Expert innrømmet.

    Nå har det tydeligvis spredd seg og stadig fler spiller Halo3 nå..

    Håper dette får følger for Expert..

    9506364[/snapback]

    Hvorfor håper du at dette skal få følger for Expert?

    Er det ikke kult da? At man har mulighet til å få tak i spillet litt før om man har flaks?! Det synes nå i alle fall jeg. Om jeg var en av de få som hadde Halo 3 nå, så hadde jeg sendt hjertens takk til Expert eller den/de som solgte meg spillet.

    Hva om du hadde fått tak i spillet nå? Hadde du lagt det i kjøleskapet for å vente til 26. sept, samtidlig som du hadde forbannet den personen som solgte deg det?

     

    :thumbdown: <- Den der er til deg.

    9511136[/snapback]

     

    Hadde dette vært et engangstilfelle for Expert og de lovet å gå gjennom rutinene sine så hadde det vært greit.

     

    Problemet er at Expert bryter releaser hele tiden!!

    Stort sett alle stor titler havner hos kunder før releasen og det er irriterende for oss andre "lydige" spill selgere som må vente på riktig dato.

    Så å skylde på en glipp går ikke lengre for det glipper stort sett hver måned :hmm:

    9516322[/snapback]

     

    dokumenter dette! Uten at jeg har sjekket i andre butikker så skjer det ikke i den Expert butikken jeg jobber i.

    Og det er ikke solgt flere HALO3 siden fredag, da fikk nemlig alle butikker en svært streng melding om at spillet ikke selges før release!

  5. Uten at jeg vet hvordan salget er i andre kjeder\butikker, så er det slik at PS3 selger MYE bedre enn Xbox360 gjør der jeg jobber. Faktisk er det slik at vi hittil har solgt flere PS3 maskiner enn vi har solgt Xbox360 siden den kom på markedet.

    Og det bør nevnes at ikke en eneste en av PS3 maskinene har jeg måttet sende inn for feil, kun 1 stk Sixaxis kontroller. Når det gjelder Xbox360 derimot, så synes jeg de ryker "hele" tiden.

  6. Dersom man skal kåring av dårligste PC merke kommer Fujitsu Siemens på en soleklar vinner posisjon. Min erfaring er da med forholdsvis billige konsument maskiner fra dem og de ryker hele tiden. I tillegg er supporten for oss som selger merket dårlig, der er f.eks HP langt bedre. Om noe ryker der mange ganger så trenger vi ikke krangle for å få kreditert maskinen noe vi må i hver eneste sak med Fujitsu-Siemens.

  7. En av de dårligste fps på pc jeg har prøvd ihvertfall. Jeg sa det for 1 og 2 år siden også etter å ha testet betaen, disse gutta kan ikke å lage spill så enkelt er det :)

    9146472[/snapback]

     

     

    Og dette kommer fra han som sa ArmA var urealistisk? :no:

    9146823[/snapback]

     

    hehe det er det ! Animasjonene og fysikken er helt på jorden. Så har du crosshair midt på skjermen som beveger seg samtidig med bevegelsene fra modellen.

    Americas Army er 10x mer realistisk som en krigssimulator.

    ArmA har også hundrevis av bugs som gjør det uspillbart. 0/10

    9149113[/snapback]

     

    Dette kommer fra en OFP og ArmA fan, selv om jeg nok er litt skuffa over ArmA selv. Alikevel, hva er galt med crosshair som beveger seg på skjermen. Mener du at den ikke skulle vært der i det hele tatt i et spill der realisme settes høyt? Hvis det er tilfellet, hvordan skal man ellers få en vis følelse av hvor våpenet peker hvis man "skyter fra hofta"? Da man har crosshair der er det klart mest realistisk at den beveger seg, prøv å løp med f.eks en AG-3 og hold den helt rolig, slik crosshair er i mange spill. Det er helt umulig.

  8. Når jeg skal installere vista kommer jeg til stedet der man skal velge hvilken disk du vil ha installasjonen på, der får jeg kun opp meldingen. "Finner ingen stasjon som oppfyller kriteriene til innstallasjon" Jeg får opp stasjonen på lista. Jeg har forsøkt med å slette partisjonen og jeg har formatert opptil flere ganger.

     

    Noen som har noen ideer?

     

    Det er original Vista Home Premium OEM.

  9. Casino Royale blir absolutt en tittel å ha med seg på BD. Den ligger helt i toppsjiktet på billedkvalitet på de anmeldelsene jeg har lest.

     

    Jeg håper billedkvaliteten er vesentlig bedre på BD enn på DVD. Jeg fikk sone 1-versjonen i forrige uke, og var heller skuffet over billedkvaliteten. Her var det altfor mye kantforsterkning samt synlige kompresjonsartifakter. Bildet er ikke direkte dårlig, men det er et stykke unna det kvalitetsnivået jeg hadde forventet.

    8220541[/snapback]

     

    bildekvaliteten er glimrende! Har kjøpt meg en og får en til i posten! Får se om noen vil ta den i bytte!

  10. Her er den orginale posten på Engelsk!!

    Og ja, X360 er bedre... men du får aldri en Sony fyr til å inrømme at han betalte 3000kr ekstra for noe som er svakere!

    8288073[/snapback]

     

    selv har jeg begge maskinene og har ennå ikke grunnlag for å si om den ene er bedre eller dårligere enn den andre. En ting er sikkert! Siden jeg kjøpte 360 30.12.05 så brukte jeg alikevel PS2 mere enn 360 fordi spillene var bedre og i større utvalg!

    Når jeg nå valgte å kjøpe PS3 så er det på bakgrunn av Blu-ray. Da jeg er villig til å vedde mye på at det kommer til å vinne formatkrigen over HD-DVD. Dersom man har en ok HD klar TV så er ikke prisen på PS3 noe å si noe på. Jeg er glad for at jeg slipper å ha en ekstra boks stående i stereorakken også, noe jeg hadde måttet dersom jeg skulle hatt HD-DVD drevet til 360.

  11. Sony er flinke å levere konsoller. De flyr jo faktisk konsoller inn til markede når det er stor etterspørsel, noe som er veldig bra gjort. Noe som for eks ikke nintendo gjør. for de sparer en del på å bare kjøre det med skip.

    8240038[/snapback]

    Det forklarer kanskje delvis prisen på 6000 kr? At Sony bruker mye penger på tøv, penger som de må tjene inn igjen ved å øke prisene på produktene sine.

    8240901[/snapback]

    Hvis Nintendo hadde giddet å bruke litt mere penger på "tøv" så hadde kanskje kjeden jeg jobber i fått mere enn 100 konsoller i måneden. (Expert). At de fremdeles ikke kan levere nok er en parodi, fordi etterspørselen er ikke SÅ stor. Den selger bra, men ikke så mye at det skal ta 6 mnd før de kan levere nok!

  12. Lurte på en liten ting her... 

     

    På rutern min er det bare 1 eth.utgang(har ikke trådløst)og jeg skal ha meg en ps3 snart... Må jeg gjøre det sånn at jeg må koble av/på eth. kabelen fra PC/Ps3 når jeg bruker nettet til de? Eller er det andre alternativer?  :roll:

    8224592[/snapback]

     

    dersom det er en router og ikke "bare" et modem du har kan kjøpe deg en switch til 3-400 kr. Da kobler du routeren til switchen og PC'en og PS3 til switchen.

  13. Får å ikke få "failed" på den biten må du skyte alle i hodet! Noe som selvsagt er nesten umulig. Dette fordi det i briefingen står noe om at uniformene som skal stjeles fra disse soldatene må være uskadet. Hadde nok vekket mistanke om du kom med en blodig uniform gjennom fiendens kontrollpungt.

     

    Det var det vist flere som har svart alerede!

    sånn går når du ikke leser alt hva andre har skrevet! :blush:

  14. Det som er sikkert! Dersom enten MS eller Sony skulle vinne skikkelig, da mener jeg få den andre til å slutte å lage konsoller. Noe jeg mistenker at en del fanboyer på forumet ønsker for "sin" produsent. Da er det VI brukerne som TAPER!!! Da vil hver generasjon konsoll bli melket vesentlig lenger før neste lanseres osv

     

    Jeg håper begge leire vinner, at de selger nok til å satse store penger på nok en genereasjon spillmaskiner.

     

     

    Hilsen en eier av 360 og eier av PS3 så fort jeg kan legge mine klamme fingre på en!

  15. jeg fikk 360 i går sammmen med geow. spilte en god del i går og skulle spille igjen i kveld. jeg starta spillet og tenkte jeg skulle begynne på act 5, men da fikk jeg opp en beskjed om den ikke kunne lese platen. tok dvd og kikket på den og den hadde 4 fine dype ringer i plata.... er det noe jeg kan gjøre for å hindre dette gjentar seg eller må jeg sende den inn? er litt surt med tanke på at jeg fikk den i går. 

     

    alt annet virker ok, er bare det med hakk.

    7693729[/snapback]

     

    Det er en ikke helt uvanlig feil! Siden maskinen er helt ny skal den byttes i en ny. Kontakt Xbox support så ordner de resten.

×
×
  • Opprett ny...