Gå til innhold

mdl

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mdl

  1. Jeg lurer på å skaffe en applewatch til min sønn, hovedsakelig fordi han trenger en kalenderfunksjon som bare fungerer til Apple. Men hvordan fungerer klokka uten en mobil i nærheten? Kan vi koble klokka opp til min iPhone, og slå av alle telefon/SMS funksjoner og bare bruke kalenderen? Vil kalenderen fungere uten at mobilen er i nærheten? Vil den bare synkronisere når telefonen er attmed? Kan klokka kobles opp mot en iPad med wi-fi?

  2. Så litt på kartet som programmet brukte, Open street map, og det var alt for dårlig for mitt bruk. Jeg skal hovedsaklig bruke GPS på fjellturer i nærområdet, og på kartet var ikke engang små bilveier med. Jeg trenger et enkelt topografisk kart over Norge. Google maps fungerer greit, men viss det må brukes over internett er det ubrukelig.

  3. Lurer på å kjøpe meg en Samsung B2710, som har GPS. Det står at telefonen har Google maps. Det jeg lurer på er hvordan telefonen fungerer som GPS utenfor mobildekning. Får man kun opp kartet direkte fra nettet eller er det innlastet på mobilen? Selve GPS'en virker vel uavhengig av mobildekning, men det er jo litt lite vits viss man ikke har kart. I tillegg går det vel mye raskere å få opp kartet viss det ligger på mobilen, og man trenger ikke betale for x antall MB.

  4. Telefonen min holder på å ta kveld, så jeg er på utkikk etter en ny. Vi lurer også på å kjøpe en tur-GPS, og da tenkte jeg at jeg kanskje kan slå to fluer i en smekk.

    GPS kommer ikke til å bli mye brukt, bare på noen fjellturer innimellom. Men jeg må kunne få opp ett skikkelig kart med brukbar oppløsning.

    Mine krav til mobilen ellers er ikke så store. Jeg bruker mobil hovedsaklig til å ringe og sende SMS, så jeg trenger ingen avanserte funksjoner.

    Så kan noen anbefale en brukbar mobil som ikke koster skjorta? Eller vil det være billigere å kjøpe en enkel mobil + en enkel tur-GPS?

×
×
  • Opprett ny...