Gå til innhold

PornPig

Medlemmer
  • Innlegg

    72
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av PornPig

  1. Pass på å ikke gå over til stereotypen av Norge, mange har en tendens til det, som for eksempel folkedans, bunad og trekkspill.

     

    De fleste nordmenn er ateister eller humanister. De fleste nordmenn er en del av statens kirke men klarer ikke å melde seg ut(det er faktisk ganske vanskelig) eller rett og slett har ikke prøvd å meldt seg ut av kirken. Smalahove er ikke det de fleste nordmenn spiser, derimot fisk, pizza og pølser. Nordmenn har høyest rating i one night stands. Vi er rike, men late og liker ikke å jobbe

  2. Jeg har en lekse hvor jeg skal bruke kilder som internett og andre folks opplevelser. Det er ikke meningen å bruke mine egne meninger så derfor vil ikke dette være juks, men så kom jeg på no så da kan det tenkes at jeg bruker mine egne ord:

     

    Jeg tenker at Europa og Japan (mange japanesere besøker oss, så forteller de om Norge og vår kultur og det sprer seg) ser på oss om vanlige mennesker, mens USA ser på oss som no helt annet(kan IKKE se for meg at hele Europa tror at vi bruker bunad hver dag og spiller trekkspill), som for eks at vi er langt etter i teknologien, det kan kanskje komme fra http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/slik-ser-norge-ut-for-millioner-av-amerikanere-3499529.html, at de er trangsynte, bor så langt unna og/eller besøker veldig lite andre land eller vi beøker lite dem. Amerikanere er jo også fæle på stereotyping av andre kulturer og lande, kanskje de ser på det som fakta eller at det blir brukt så ofte at de bare tror på det? Har lagt merke til det på filmer, sånn som franskmenn og negler og sånne rare hatter og vi nordmenn, høye, blonde og det snør hele tida her.

     

    Er jeg helt på bærtur her eller kan jeg være inne på no?

     

    Andre meninger eller opplevelser?

  3. CCMOS? Om du har bytta hovedkort, vil jeg tro det er PSU, RAM eller cpu. Prøv alt i en annen pc før du stryker noe av lista. Selvom strømforsyninga får alle viftene til å snurre, alle lysene til å blinke så kan fortsatt være herpa. Hadde selv en coolermaster 500 watt PSU, og en dag kom det plutselig ikke bilde på skjermen - alt snurra, blinka, lyd etc.

    bra svar, men ingen i lillestrøm har noe jeg kan prøve på. enten har de xbox, ps3 eller bærbar :hrm:

  4. Hei.

     

    Har nettopp satt sammen et sandy bridge system selv og hadde samme problemet.

    Er ikke sikker på om jeg har klart og fikse det enda må la den kjøre en stund for å se om det jeg faktisk fant årsaken.

     

    Men det jeg tror jeg hadde gjort feil var å koble power headeren feil på Front Panel header.

    Når jeg snudde den kjører systemet ok.

     

    Mulig du ikke gjør slik en noob feil som meg, men kanskje er det det :)

     

    mvh

    tetro

     

    Trodde det var det jeg og første gang, men så bytta jeg kabinett og HK. På det nye HK'et så er det en egen power switch

  5. Hvis du prøver innbille meg at du har flytta rundt på tre forsjellige hovedkort osv,osv og alt du skriver uten ha tilkoblet skjerm osv,osv er det kun to alternativ.

    1.et nytt tilfelle av trolling.

    2.Du har for lite kunnskap om data til å bygge maskin,selv med hjelp herfra.

     

    For det første. Jeg troller ikke, det er ikke noe å diskutere en gang

    Og for det andre. Jeg har bygd to pc'er, og begge gangene funka det

×
×
  • Opprett ny...