Gå til innhold

TTmusikk

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TTmusikk

  1. husk at det bare er tips da. :) Dere som artister trenger ikke bøye dere etter hva folk ønsker. (med mindre dere prøver å bli kjente? Da er i hvert fall ikke old school veien å gå.)

     

    Hvis dere skal legge ut flere sanger, ser jeg frem til å høre de. :)

     

    Nei det er veldig sant, old school rap er lite poppulært lengre. Hehe, Sant nok men folket må få det de ønsker. Vi har fått laget noe mer moderne sammen med en dj, kan poste den ut her.

     

    Men takk for tips :)

  2. Hvis man skal stemme, så må man svare på alle (begge) spørsmålene, det er ikke mulig å svare på bare en. Så slik det er nå er det bare mulighet for de som liker sangen å stemme.

     

     

    Og om noen sier den ikke burde spilles noe sted tas ikke dette som et tips.

     

    Hvis noen sier de helst ikke vil høre det noen steder, så er jo det ett hint om at det høres feil ut i noens ører. Du kan ikke forvente at du bare skal få ros og tips.

    Hvis du skal ha poll, så bør du ha varierte svaralternativer, slik at alle får svart det de synes.

     

    EDIT: Mitt tips til gruppa er at de skal kvitte seg med autotune, skaffe seg litt ekte hip hop beats og jobbe med tekstene og flowen.

     

    Supert, da har man noe man kan jobbe med. Det er greit nok at alle skal få si hva de mener, men, jeg vil ikke bare høre sangen er dårlig. Da vil jeg vite et mer begrunnet svar hvorfor er den dårlig, hva kan hjelpe og hva må til for at den enkelte person skal like musikken,

     

    Vi har flere sanger som vi gjerne deler med folk, men da bygger vi disse opp med hva vi får av ros å kritikk, gjerne høre hva som er bra og hva som er dårlig. For det og få et svar som ikke hjelper noen ting hjelper ikke oss.

     

    Jeg er ikke ute etter å frelse befolkning fra å bli frigitt fra sangen, bare å vite hva som må jobbes med for vår del. Men du har gitt brukbare tips og dette skal tas i betraktning ved produksjon av de neste låtene.

  3. Kan du legge ut bilder underveis om hvordan situasjonen er?

    Syns det er interessant og se hvordan formen forrandrer seg ettersom man blir i bedre form/slankere.

     

    Dvs. Det jeg så nå var 102 kg, så igjen om 1 mnd eller 2 med kansje noe styrketrening som jeg fikk skumlest til meg. Vil jeg nesten tro resultatet er enda bedre.

     

    Mat og trening er en ting, men det psykiske spiller også en rolle etter min erfaring.

  4. Hvilken sammeneheng syns du passer denne låta best?

     

    Her burde dere lagt til ett "negativt" alternativ, slik som du har på den over. (dårlig / ikke min musikk smak) altså noe slikt som: Ingen steder, ikke offentlig eller noe slikt.

     

    Hvis folk ikke synes noe om sangen, så er det kjekt at de skal få kunne svare noe lignende på andre spørsmål også.

     

    Sant nok, men om man har en negativ mening og ikke mener den har noen sammenheng med verden stemmer man bare dårlig.

     

    For jeg er ikke ute etter å knekke ned gruppen, bare ute etter mer material og jobbe med.

     

    Og om noen sier den ikke burde spilles noe sted tas ikke dette som et tips. Viss du ser denne tankegangen.

  5. Da er altså gruppen T&T, ute med en ny låt. Det jeg rett og slett lurer på er hva dere syns om låten, så jeg har satt opp en liten meningsmåling på denne posten.

     

    Feel free, til å kommentere på kommentar seksjonen nedenunder. Setter veldig pris på tips og triks, greit nok med litt pepper, men syns dere rett og slett sangen er dårlig så heller svar med dette på meningsmålingen istedenfor å legge igjen en ''unødvendig'' kommentar.

     

    All annen respons positiv som negativ med innhold skal jeg forsøke å svare så godt som jeg kan.

     

    - Thor

     

    Link til sangen:

     

    http://www.youtube.com/watch?v=KQ0QXV_oWmU&feature=player_detailpage

  6. Litt kjedelig. Ganske oldschool da, noe rytmen tilhører 90- tallet. Technoeffektene som brukes er jo i vinden.

     

    Kunne kutta skjæringen i stemmen til han som synger refrenget.

     

    Hører dog på laptop- høytalere, så ikke ta det jeg sier for god fisk.

     

    Alt i alt synes jeg den var overraskende bra i forhold til sjangeren. :thumbup:

     

    Ja du sier noe her. Skjæringen i stemmen vet jeg helt ærlig ikke hva jeg kan gjøre noe med uten og få han til å spille det inn igjen, men det er et veldig godt poeng.

     

    For et komplett lydbilde, må den nok desverre høres på litt større anlegg. Men jeg antar at mesteparten av hjemmesurfere, eller skolesurfere holder til på laptop, så lydbildet på en laptop spiller jo forsåvidt en rolle.

     

    Hva syns du ble kjedelig med denne låta?

     

    Hehe, Tusen takk for god og ærlig tilbakemelding.

     

    -Thor

  7. Da er altså gruppen T&T, ute med en ny låt. Det jeg rett og slett lurer på er hva dere syns om låten, så jeg har satt opp en liten meningsmåling på denne posten.

     

    Feel free, til å kommentere på kommentar seksjonen nedenunder. Setter veldig pris på tips og triks, greit nok med litt pepper, men syns dere rett og slett sangen er dårlig så heller svar med dette på meningsmålingen istedenfor å legge igjen en ''unødvendig'' kommentar.

     

    All annen respons positiv som negativ med innhold skal jeg forsøke å svare så godt som jeg kan.

     

    - Thor

     

    Link til sangen:

     

    http://www.youtube.com/watch?v=KQ0QXV_oWmU&feature=player_detailpage

    • Liker 1
  8. sjekketriks, gjennomtenkt?

     

    Når jeg vanligvis vil sjekke opp ei dame, så er det som nevnt over her, at personen er bare en person i seg selv, men fra sted til sted, spiller man forskjellige roller.

     

    Typisk, single damer på byen vil oppfattes som mer innelukket, (Dette er selvfølgelig relativt)

     

    Men mitt tips til å få dama på f.eks fest.

     

    Ikke gi henne for mye oppmerksomhet, vær buddies med alle, slik at du virker veldig populær.

    (festens midtpunkt)

     

    Viss du skal ha en samtale med henne, la den være litt '' tilfeldig'', litt sånn som at du skunset borti henne og unnskyld det var ikke meningen, men sykt fint vær i dag.

     

    Forhold samtalen litt rettet mot henne, og med en gang det blir spørsmål om deg, forhold det litt mystisk, ikke bus på med gateadresse, navn og nummer med en gang. Enda en ting som ikke er lurt er å stå rett om jenta når du prater med henne,

    stå litt på skrå. Gjerne tull med henne til å begynne med, vis at du tørr, å du duger.

    Om du klarer å få henne til å rakke ned på seg selv er det et super pluss. litt på spøk, (Jeg er super sterk, og du er bare bitteliten å ikke fult så sterk)

     

    Jenter liker å bli tatt på, og da mener jeg ikke puppene eller lårene, f.eks om du stryker henne over håret eller noe. og viss jenten tar seg selv på det stedet i håret etterpå (stryker seg selv i håret) Da har du gjordt det greit.

     

    Blikk, ang blikk, du skal aldri stirre ei jente i senk, men det å vinne en ''stirrekonkuranse'' er veldig bra. (Viss hun ser på deg, sørg for at hun er den første som bryter øyekontakt.

     

    En annen ting er å sjekke opp jenter når de minst venter det. Da er de mer åpne for samtaler å andre ting (slik jeg opplever det)

    F.eks biblioteket, butikken, på gata.

     

     

    Håper dere får noe nytte av dette, det har ihvertfall jeg.

     

    -Thor

  9. Vel, har du avtalen som det står korrekt abonnement på så bør det være rimelig enkel sak å ordne opp i med enten leverandør eller selger. Når det gjelder oppsigelse er det værre. Så vidt meg bekjent er kun oppsigelse hos den gamle leverandøren/av det gamle abonnementet praksis dersom man porterer eller viderefører et nummer. Bestiller man nytt nummer/nytt abonnement må man nok ordne oppsigelse selv.

     

    Ellers er det forbrukerkjøpsloven du må se på, ikke kjøpsloven.

     

    Hva sier selger til dette da?

     

    Det han sa til meg var at han ordnet alt, men at jeg ikke kunne beholde det gamle nummeret av en eller annen grunn. Jeg spurte spesifikt om sperring av abonnementet også, og han sa til meg at det skulle ordnes.

     

    Forsåvidt er begge abonnementene innenfor samme leverandør så vet ikke helt hvordan det blir.

     

    Men når mannen jeg pratet i tlf med sa at han skulle sperre det nåværende abonnementet, så gikk jeg med på avtalen, og forventet at dette skulle skje.

     

    Glemte helt å si, at jeg kontaktet netcom.

     

    Og de skulle snakke med Ucan2 som er en mellom leverandør tydeligvis.

    Og komme tilbake til meg så fort som mulig.

  10. Hei,

     

    Jeg har nylig kjøpt meg et nytt mobil abonnement.

    Og i dag fikk jeg 2 fakturaer. (1 for det gamle abonnementet, og 1 for det nye)

     

    Jeg ringte å spurte hvorfor jeg fikk faktura for det gamle abonnemtent som klart skulle ha vært sperret nå. De svarte at det var ikke sperret, og abonnementet fortstatt gjaldt den dag i dag, pga det var ikke sagt ifra om dette.

     

    Jeg spurte angående den andre fakturaen for det nye abonnementet om hvorfor, den bare lå på 769 ,- og ikke 850,- som avtalt, og her kommer poenget.

     

    Jeg fikk som svar at abonnementet jeg bruker den dag i dag, er et annet en det som faktisk var bestilt. Jeg bestilte Ucan2 med tillegg på 2000 sms, men det jeg hadde fått var, flexi talk med ikke noe tillegg på sms. (På kviteringen står det Ucan2 med 3000 ringeminutter, og mitt navn)

     

    Og mitt spørsmål er da, hvilken deler av kjøpsloven kan inkludere dette.?

     

    Og Hvor sterkt står saken min mot denne forhandleren, når informasjon som er blitt gitt ikke er riktig, og avtale om brudd på gammelt abonnement ikke er opprettholdt.

     

    For her er følgende.

     

    Vare som jeg ikke har bestilt. (Eller blitt informert om) Er blitt levert til meg

     

    Abonnementet som skulle vært sperret er ikke sperret.

     

    Her ble det veldig mye, men håper noen orker å ta seg bryet til å diskutere dette med meg.

     

    Mvh Thor

×
×
  • Opprett ny...