Gå til innhold

Nokkefeita

Medlemmer
  • Innlegg

    420
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nokkefeita

  1. Jobbet som vekter nå 1 mnd og stortrives, fine folk og et variert yrke! :)

     

    Men har fått tips å skaffe meg noen hansker og håpet noen kunne tipset meg over hvilke jeg burde gå for. Ser provakt har noen, men kunne tenkt meg litt mer info om hva dere som har jobbet en stundt som vekter syntes.

    De dagene jeg jobber varierer det mellom;

    *Kontakt med andre personers drikkevarer (øl, sprit, vinflasker osv....(ordensvakt))

    *Vært episoder der andre har blitt truet med kniv og sprøyter

    *Eventuelt fjerning av sprøyter og glass

    *Offentlig transport, så mye kontakt med ting som veldig mange holder på

  2. Noen år forseint... men men

     

    På sesjon del 2 ble jeg spurt hva jeg ønsket å gjøre i min førstegangstjeneste. Jeg hadde egentlig mest lyst til å inn i militærpolitiet, men gjordet det for dårlig på teoritesten. Sa derfor bare noe.. endte opp med å si vakt og sikringstjeneste og kunne da velge hvor jeg ville inn ... Valgte Stridstrenbataljonen. Å på inkallesen står det bare Stridstrenbataljonen august 2015.. betyr dette at det er der jeg havner eller går det an å gjøre det så bra at an havner en an plass innenfor denne bataljonen? I etterkant virka dette veldig kjedelig.. HJEEELP!!?

    Du kan fortsatt få andre stillinger innenfor bataljonen :) Var i denne bataljonen selv, og kan ærlig si jeg hadde et ganske bra og givende år. Vil anbefale å få en transportjobb, da får man lastebillappen med på kjøpet det året.

  3. Har ikke lest bakover i tråden, men lurer på om det er noen her som har problemer med å få telefonen til å lade? Dette har bare blitt verre og verre de siste månedene, og i den tro at det var rusk i ladeporten så brukte jeg en tannpirker til å fjerne en del dritt, uten at det ble noe bedre. Telefonen vil nå bare lade i en spesiell posisjon, må rigge til et "oppheng" så telefonen halvveis henger etter ledningen... Noen som har erfaringer med kontaktspray/trykkluft eller lignende? Irriterende problem...

     

    EDIT: Viste seg at jeg var litt vel forsiktig første gangen med tannpirkeren, fikk fjernet mer støv og nå er tilkoblingen dønn stabil. :)

    Har samme problemet på min 5s :( har også prøvd å fjerne inni, men funket bare litt for meg

  4. 2.bn er på Skjold som er et skikkelig høl. Også mye hat der som jeg har forstått (noen liker selvfølgelig dette). Om jeg ikke tar helt feil har de egen sanitetstropp? Sanitet på Setermoen ville jeg selv valgt av de to valgene. Setermoen er fin leir, litt fler muligheter for å drikke, er faktisk litt jenter det, og man lærer mye nyttig man kan ta med seg videre i livet. Ulempen med sanitet slik jeg ser det er at det er veeeeldig mye drilling på akkurat sanitet, noe jeg hvertfall syntes er kjedelig. Men det skal sies at jeg bare har nivå 2, i sanitet får man i mange stillinger nivå 3. Sanitetspersonell som jeg har snakket med syntes 3 var mye gøyere enn 2 :) siden du er helsefagarbeider er vell det mest relevant med sanbn.

×
×
  • Opprett ny...