Gå til innhold

Kozert

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kozert

  1. @Dore123m Stakk innom el-kjøp og kjøpte et slikt lade-kit med usb adapter, hjalp ikke det heller.

     

    @cossiemk1 ja tv'n er på og satt til riktig input.

     

    Det virker som kontroll og konsoll greier og finne hverandre, men ikke fullføre tilkoblingen, da jeg prøver å synce stopper lysene og rotere, men kontrollen blinker bare alle fire lysene for så og gå tilbake til "usyncet" status.

  2. Har oppstått et lite problem med mine trådløse kontroller, de vil/kan ikke koble seg til xbox'en.

    Hadde min bror på besøk og skulle spille litt xbox, men ingen av kontrollene mine vil koble seg til. Etter mye prøving med sync knappene og kontrollen liggende ved siden av konsollen greier 1 av dem å koble seg til, men ellers er det dødt løp.

    Ingen av kontrollene greier å koble seg til den trådløse mottakeren til min stasjonære PC, med nyeste driver fra microsoft ( en slik en ).

     

    Har prøvd følgende tips fra xbox support uten hell, tatt strømmen til ruteren og for sikkerhets skyld skrudd av telefon, tablet, og tatt strømmen til mikrobølgeovnen.

     

    Hjelp?

  3. Neida en trenger ikke 2 kort....nå kjenner jeg lite til Nvidia sine kort og tror det er kun dem aller nyeste som har støtte for flere skjermer slik som Ati/AMD har hatt i en god stund nå. AMD har mange kort som klarer dette uten problemer, komplett har også noen ferdig pakker med alt du trenger.

     

    http://www.komplett.no/k/kl.aspx?bn=10420

     

    Satte meg litt mer inn i det, og fermi chipsettet til nvidia støtter max 2 skjermer per kort. Så tror jeg venter på feriepengene og ser om jeg tar meg råd til 1 skjermkort til, har svært lite lyst til å gå vekk fra nvidia til amd kunn for å få 3 skjermer (selv om det ser utrolig rått ut og min indre geek vil ha).

     

    @Fredrik7le86

     

    Har god erfaring med samsung skjermer, vurderer sterkt en slik en. God responstid samt at den er 27" til en fornuftig pris.

  4. Ja det tar litt plass men virker jo veldig artig da....om du vil se flere klipp av spill som kjøres på 3 skjermer eller fler som dette så søker du bare på Eyefinity på youtube :)

     

    Hmm et problem, så vidt meg bekjent trenger man 2 nvidia kort i sli for å dra mer enn 2 skjermer?

    Min lommebok har for øyeblikket ikke et spec som tilsier at man kan hente inn et gtx 580 nr 2...

  5. Jeg sitter med en noe utdatert dell hd-ready tv 30" (5 år gammel), men med ny gaming-rig så er det noe skuffende å ikke kunne kjøre 1920*1080.

     

    Mitt spørsmål til dere er om det er verdt å fortsette med skjerm/monitor i 30" størrelsen (som er meget behagelig til film/xbox) eller om jeg skal gå ned til 23"/24". Vurderer også eventuellt 2 skjermer om jeg går for mindre enn 30".

     

    Gode forslag motas med takk.

×
×
  • Opprett ny...