Gå til innhold

sammy70

Medlemmer
  • Innlegg

    351
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sammy70

  1. Bestilte min Desire fra Tele2 24. juni. 13. juli kom det en sms fra posten om pakke fra tele2. Forstod ingenting i og med at det stod og fortsatt står ubekreftet levering på nettsidene deres. Hvor de har spadd opp en Desire aner jeg ikke, men jeg er i alle fall strålende fornøyd :D

     

    Jeg hadde ikke vært strålende fornøyd etter å ha ventet i nesten tre uker ?

     

    Grunnen til at det står at leveringstiden er ubekreftet er vel fordi ordrene ikke skal hope seg opp før de har fått sendt ut til de som har bestilt fra før.

     

    Normalt sett er ikke jeg heller veldig fornøyd med å vente flere uker etter å ha bestilt en vare, men i dette tilfellet er jeg veldig fornøyd over å ha fått telefonen nå, når "hele Norge" er utsolgt.

     

    Etter det jeg har lest har htc store problemer med å få skjermer til telefonene sine og nettopp derfor trodde jeg at jeg måtte vente lenge før den kom.

  2. Har Ubuntu 9.10 og ser at man kan laste ned forskjellige themes på diverse nettsider. Ser også det er forskjellige 'versjoner'.

    Fant mange themes på linuxmint.com. Kan jeg bruke de på Ubuntu 9.10?

    Hvilke kan jeg i så fall installere (GTK 2.x, KDE 3.2-35, KDE 4.0 - er dette forskjellige skrivebordmiljøer?).

    Og hvordan installerer jeg de (tar.gz-filer)

     

    Mvh

    Ny Linuxbruker

  3. Kjørte en reboot av Ubuntu 9.10 etter noen oppdateringer (mitt valg, ikke noe jeg fikk beskjed om). Kjører dualboot med win7 og må derfor velge Ubuntu ved oppstart.

    Får nå opp noe kommandogreier som jeg ikke har peiling på hva er (sylfersk linuxbruker..):

     

    GNU GRUB version 1.97 beta4

    [Minimal BASH-like line editing is supported. For the first word, TAB list possible command completions. Anywhere else TAB list possible device/file completions.]

     

    sh:grub>

     

    Noen som kan hjelpe med dette?

  4. Da pc'n min har tatt kvelden, trenger jeg hjelp til å velge riktig psu. Har lite peiling på dette.

     

    Mener å huske fra tidligere år at man måtte kjøpe forskjellig psu ut fra hvilken cpu man hadde (amd eller intel), altså at det var forskjell på "pluggen" som man satte i hovedkortet. Vet ikke om det er slik lenger..

     

    Psu'en jeg har nå er denne: http://www.itbutikken.no/i/386807/2.htm

     

    Tror hovedkortet er et msi kort som heter ms-7125 og cpu er amd x2 4800+

     

    Trenger en psu på minimum 400 watt som er relativt stillegående og til en grei pris.

    I maskinen sitter det pr. i dag 3 sata disker, en ide disk, to dvd drev og et pci express skjermkort, så må ha nok strømkontakter til dette.

     

    Håper noen kan hjelpe meg slik at jeg kjøper riktig psu.

  5. Hei

     

    Har en Acer L5100 (vista home) med en usb disk tilkoblet. Hvis jeg skal restarte eller slå på maskinen med usb disken påslått, stopper den opp når acerlogoen vises i oppstarten. kommer ikke lenger enn dette. Må da slå av usb disken og starte maskinen på nytt. Alt fungerer greit da.

     

    Lurer på hvorfor dette skjer? Noen innstilliger i bios eller lignende jeg må justere?

  6. Gikk fint å komme i oppgavebehandling. Stengte explorer.exe. Åpnet noen andre program uten at ting ble noe bedre. Åpnet explorer.exe igjen og vips var alt som det skulle igjen (trodde jeg..) Avinstallerte sp1 og restartet. Problemet var akkurat som før!

    Så nå må jeg "restarte" explorer.exe hver gang jeg booter. Veldig tungvindt!

     

    Andre forslag til løsning?

     

    Takk for hjelp så langt.

  7. Kjøpte en acer L5100 for noen dager siden med vista home premium. Har gått greit noen dager helt til i dag da jeg installerte sp 1. Etter installasjonen starter den opp som normalt med vistalogoen og velkomstskjermen. Etter det er skjermen svart med et vindu av mine dokumenter. Ingen menyer eller startknapp. Musa virker og jeg kan f.eks høyreklikke i mine dokumenter. Tyder på at vista på en merkelig måte er oppe og går.

    Det "morsomste" er at elprice har klart å legge ved to blanke recovery dvder... så da kan jeg ikke bare legge inn på nytt.

     

    Noen som vet hva i himmelens navn som har skjedd?

     

    Legger ved et bilde post-23568-1212688404_thumb.jpg

  8. Sammenlagt:

     

    + (pluss)

    Liten

    Mye for pengene

    Enkel i bruk

     

    - (minus)

    Små utbyggings muligheter

    Mangler tv kort

    Noe viftestøy (greit å merke seg hvis man er veldig kresen på dette)

     

    Jeg synes alt i alt at dette er en pc med mye for pengene. Betalte 3995 for den på elprice og med tanke på størrelsen og mulighetene er jeg veldig fornøyd. Den har ikke tv kort så for det som ønsker dette så må man eventuelt bruke et eksternt. Jeg har PVR boks fra get og bruker denne til tv opptak. Ellers så vil jeg varmt anbefale denne til alle som lurer på å kjøpe den.

     

    Fin testrapport, men hva med lydsignaler?

     

    Har den digital lyd utgang? (optisk/coax?)

    Sender den lyd over HDMI utgangen? (noen begrensninger med tanke på format)

    Sender den lyd over HDMI utgangen selv når DVI utgangen benyttes til bilde?

     

    Noen pos/neg erfaringen med lydsignaler/koblinger på denne?

     

    Har nå noen funnet ut om det er IR mottaker integrert i boksen, som fungerer (planer å bruke en Harmony remote til denne)

     

    Tja.. Har prøvd et par dager nå å få 5.1 via hdmi, men ennå ikke klart det. Ga opp til slutt og kjører nå med vga+optisk. Ingen problem med lyd eller bilde nå. Opplevde også endel småhakking i bilde med hdmi. Et lite "lagg" i bilde ca hvert sekund. Utrolig irriterende! Har riktignok ikke prøvd andre hdmi kabler, kun den jeg tok med fra elprice. Kjøpte en de anbefalte til 600 kr i og med jeg skulle spille av hd filer.

     

    Noen som har fått til bra bilde (hd) + 5.1/dts via hdmi?

  9. Vet ikke helt om dette er postet i rett kategori, men problemet er at skriften tidvis er gul når jeg bruker nettleseren. Er ikke slik hele tiden. Kan f.eks være inne på vg.no og åpne noen artikler. Da er noen av de normale med sort skrift, mens andre er med gul skrift og nesten umulig å lese. Dette kan forekomme på hvilken som helst nettside virker det som. Bruker til vanlig firefox, men har også prøvd internett explorer.

    OS er xp.

     

    Noen som vet hva problemet kan være?

  10. Sitter med en pc jeg ønsker å formatere. Pc er i utgangspunktet treg som sirup (ca 15-20 min bare å boote..). Har formatert og når den kommer til installasjonen av XP, begynner den å installere. Dette fortsetter noen få minutter. Da blir skjermen dirrende hvit med svarte vertikale striper. Er det da skjermkortet som er gåent eller kan det være andre komponenter?

    Dette er ikke min pc, men ut fra det jeg kan se er det en P4 3ghz, twinmos 512 ram, radeon x700pro skjermkort og et abit hovedkort.

    Det hender også at den interne høyttaleren henger seg opp og går i loop.

     

    Takknemmelig om noen vet hva problemet kan være.

×
×
  • Opprett ny...