Gå til innhold

Roskva

Medlemmer
  • Innlegg

    77
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Roskva

  1. Det er vel bare USA blant den vestlige verden som kan godta at private bedrifter straffer folk for resten av livet. I en verden som blir stadig mer digital så er det å bli bannlyst fra nettsamfunn, nesten å bli bannlyst fra samfunnet. Tenk om facebook går denne veien, et nettsamfunn som til og med brukes flittig av det offentlige? Bannlysing er en middelaldersk metode, det sier vel sitt om USA at det godtas der. Jeg blir stadig mer glad for at jeg ble født på riktig side av atlanterhavet. Men dessverre så når tentaklene til disse amerikanske bedriftene også til vår side av atlanterhavet, noe som er svært betenkelig.

     

    Jeg ber for øvrig om unnskyldning til alle oppegående og ikke-dobbeltmoralske amerikanere, jeg vet at det er mange av dere også.

     

    http://blogs.wsj.com/law/2012/02/17/judge-strikes-down-law-banning-sex-offenders-from-facebook/

    http://news.cnet.com/8301-13577_3-10168255-36.html

     

    Ser ut som at i USA så har Facebook allerede begynt med noe lignende. Har også lest noen historier om folk som har gjort begått en seksuell forbrytelse av mindre alvorlig grad, og blitt utvist fra Facebook, selv om hendelsen hadde skjedd for mange, mange år siden.

  2. Joda, men hjerner utvikler jo seg til "det den blir" du former deg selv, det er ikke sånn at et menneske blir født og får en framtid, omgivelser og opplevelser former oss som mennesker.

     

    Kva trur du gjør deg til lesbisk.

     

    Nå er jo ikke jeg den "lesba" som skal bli spurt her, men tenkte jeg kanskje kunne svare allikevel. Jeg tror at det kan ha en del å gjøre med genetikk, ettersom jeg er lesbisk, og lillesøsteren min for kort tid siden kom ut som bifil.

     

    Nå er jo ikke jeg vitenskapsmann, men jeg tror definitivt det er mer inn i bildet enn bare "Vi er født sånn".

     

    Edit: Whoops, nå så ikke jeg innlegget rett over, hvis det er bevist at det ikke er noe genetisk, så er det vel ikke det.

  3. Man bør vel egentlig se på hva slags spill de ønsker seg. Tror de færreste 9-åringer eller 12-åringer bryr seg så mye om hvor bra eller hvor dårlig online-tjenesten er så lenge det hvertfall er en mulighet for å spille online.

     

    Kinect og Move er jo sikkert også en ting å ta i betraktning.

    • Liker 1
  4. Det som skjer er vel at den ikke vil starte i det hele tatt. Du skal visstnok finne Suzanna the Wicked død på gravplassen der, men hun lever fortsatt i beste velgående inne på Candleheart.

     

    Edit: Etter å ha lest litt på linken så har jeg vel funnet ut at problemet var at jeg leste dagboken hans før jeg fant liket.

  5. Sliter med å få startet i gang "Blood on Ice"-questet, har lett litt rundt på google, men med lite hell. Spiller på PC. Kan ikke få meg hus i Windhelm uten å ha fullført den, men har helst ikke lyst til å gjøre noe auto-complete greier, ettersom questen i seg selv virker relativt spennende.

     

    Noen som har funnet en fix?

  6. Synes det er synd at denne listen er blitt offentligjort, de meldte de seg på i den tro om at de var anonyme. Greit nok med "den som er med på leken, den må tåle steken", men mange kommer til å bli urettferdig stemplet som horekunder.

     

    Synes det også er litt provoserende å gå gjennom innleggende på det andre forumet som det ble linket til, maken til ufølsomme kvinnfolk.

    • Liker 1
  7. WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW

     

    :ermm:

  8. Skummelt hvor mange som faktisk ser på det programmet, og til og engasjerer seg. Huff.

    På hvilke måter er det skummelt?

     

    Skummelt på den måten at det gir svært dårlig innflytelse på barn og unge. De følger med på det, og blir påvirket. Ikke alle, men mange. Det er et faktum. Utseende, silikon, sex, alkohol og spill. Et forvrengt bilde av hva slags mennesker vi trenger i samfunnet vårt.

     

    Det er ikke vi som har ansvar for andres unger. Om Paradise Hotel er så fælt kan du ikke heller gå å lage en egen tråd om f.e Mummitrollet? For du har ingenting å gjøre her ihvertfall.

  9. Skal til USA i sommer for å besøke en venninne. Bestemte meg da for å bestille en laptop fra USA ( Toshiba sin side ) siden the generelt er mye billigere, og hvertfall nå som dollaren er så lav.

     

    Så når jeg skal til å skrive inn shipping-informasjon, etc etc, så ser jeg at det står øverst;

     

     

    "Only credit cards issued in the United States will be accepted."

     

    "Please provide us with your billing information EXACTLY as it appears on your credit card statement."

     

     

    Dette her var ikke en error, men bare ment som en liten note. Det jeg lurer på nå er om kortet mitt kommer til å funke i det hele tatt, og om jeg skal skrive mitt eget navn og ikke min venninnes navn? Det er jo tross alt hun som kommer til å ta imot pakken ( kommer ikke på besøk før om 4-5 uker ), og jeg vet at de leverer på dør i USA - så det at mitt navn står der kommer vel ikke til å kødde det til?

     

    Tusen takk på forhånd!

  10. Omi: Hvorfor valgte du Mikke over Stian?

     

    Nora: Det var BARE fordi de andre ville at jeg skulle gjøre det.

     

    Omi: Så hvis det kom inn en annen gutt som alle andre ville ha, så ville du valgt bort meg?

     

    Nora: NEI! Folk klarer ikke å påvirke meg på den måten i det hele tatt!!

     

     

    Fy faen, hvor dum går det ann å være? Dette alene burde vært grunn nok til å velge Bianca ovenfor Nora.

  11. Ja huff, liker ikke hun Heidi. Fikk så facepalm når hun snakka om Ole "Hvor dum går det ann å bli"

     

    Helt enig! Hvorfor er det så usannsynelig at eksen hans skulle komme inn? Om jeg husker rett så har det jo skjedd på Paradise før, og med tanke på at gjengen er litt treig så hadde det gitt mening at de ville sent inn en eks for å få igang litt mer liv.

    • Liker 2
  12. Denne skal helt klart i mine innlegg. Fasinerende og samtidig litt interessert selv, spesielt etter det du skrev om at de ligner mer på katter enn hunder. En ting jeg dog lurer veldig på er hvordan vil reven reagere den dagen den møter en litt aggressiv hund eller andre hunder for den sakens skyld, når dere er ute på tur?

     

    Etter at du har spurt dette spørsmålet så har jeg lett litt rundt, men fant ikke noe svar. Dette spørs nok veldig på gemyttet til reven, men regner med at frykt ville vært den mest naturlige måten for den å reagere på.

     

    Når jeg får reven og eventuelt møter en aggressiv hund så skal jeg rapportere tilbake til deg. ;)

  13. Hei.

    Har googlet en del og de fleste artikler jeg finner er fra 2005-2008.

    Hvilken Savannah generasjon er lovlig i Norge den dag i dag? Eventuelt hvor kan man skaffe en?

     

    Hva kan konsekvensene være av å ha en F1-F3 generasjon av Savannah?

     

    Er Egyptisk Mau tillatt i Norge og hvor kan man få seg disse?

     

    Hva er prisene på både Savannah og Egyptisk Mau?

     

    Jeg har sett Savannah-katter på finn.no et par ganger, og da har prisen ligget på rundt 8.000kr om jeg husker rett.

  14. Hvorfor gikk ikke Mads til Kine egentlig? De var jo sammen tidligere i uka, pluss at Kine sa at hun ikke kom til å stole på Ole igjen. Var jo bortkasta å stelle seg bak Maren, noe han selv påpekte på forhånd. Han hadde hatt en større sjanse til å overleve om han hadde stelt seg bak Kine.

     

    Tenkte jeg også på! Ville vært mulig at Kine ville "hevne" seg litt på Ole og dermed velge Mads ovenfor ham.

    • Liker 1
  15. Dyrlegen sa at hun hadde erfaring nok til å ta seg av rev, så det er det i boks! Har også tenkt mye på dette om jeg skal ha en eller to, og etter mye om og men så har jeg nå også i tillegg reservert en hvit og sort hunn.

     

    ( Til de som synes det høres litt suspekt ut å reservere etter farger, så er dette noe de spør om selv, ikke noe jeg legger spesiel vekt på. )

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...