Gå til innhold

Stigou

Medlemmer
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Stigou

  1. Topp test.

    Trist å lese på kommentar siden her da flere heller spiller spill med en lydplanke en et godt surre rundt system.

    Rart dere ikke klager inn til spill produsentene at dere bare vil ha 2 kanals lyd, slik at dere slipper å høre lyd fra flere vinkler.

    Slikt som dette settet her er helt topp om man spiller bil spill, å ikke har plass til et gromt hjemmekino system.

    Koster skjorta ? 6000, hvor langt kommer man med 6 tusen på feks HiFi klubben ?

  2.  

     

    Gjør det enkelt: ALLE må betale lisens, bortsett fra de som kan dokumentere at de kan unngå NRK, f.eks. pga blindhet, lav IQ eller på generelt grunnlag har meldt seg ut av samfunnet.

     

    Så du mener man har lav IQ eller meldt seg ut av samfunnet om man ikke ser på NRK ?

    Han mener jo selvsagt at alle blinde har lav IQ..

     

    Eller prøv å les det han faktisk skriver i stede for å vri om på det bare for å kvervulere.

    Prøvde å lese det som sto der. Men får ikke noe fornuftig ut av det.

    Prøver han/hun/det å si: Alle som lever i norge skal betale lisens for et produkt som de bruker eller ikke ønsker å bruke ? Utenom dem som ikke kan se eller høre, eller har meldt seg ut av samfunnet. hva som menes med lav iq er jeg usikker på. snakker vi her om folk med såpass stor hjerneskade at de ligger i koma på sykehus? Noen leger her som kan bekrefte et eventuelt iq tap ved å ligge i koma?

     

    Noe som er mer skremmende en det rablet med iq. ser mange er for lisensen ? Jeg liker det. For da betyr det at flere som ikke har bil, blir med å betale vei avgift også kjent som lisens for å kjøre på veien. Noen snakker om høyrevridd sending??? Hørt på P3 i det siste? Jeg måtte kutte ut å høre på dem nå nylig. Da det stort sett er venstrevridd sosialist propaganda. Valget i usa ?? Nrk har forspilt sin rolle som nyhets leverandør å vi bør ha/få muligheten til å slippe å betale for det de finner på.

    Men vi slipper vel ikke unna. Så da er over skatten eneste fornuftige.

    • Liker 1
  3.  

    Det er ikke spesielt vanlig å bruke kevlar i hjelmer.

     

    AtW

     

    Er vel vanlig i moderne militærhjelmer.

    Å en "moderne militærhjelm" er laget for å beskytte deg med fall eller stoppe ei kule mot hode ditt ? Er vel en grunn til at du ikke ser folk på 2 hjul med forsvarets grønne. Ei heller i løpsbiler. Får lese deg opp på div artikler @ pinkbike så ser du hva som brukes i moderne hjelmer...

  4. Hvorfor har noen valgt å henge et "confederate state flag" på TG? Det var noe av det første jeg la merke til i artikkel-bilde nummer 2. Vet ikke folk hva de flagger for?

     

    Sikkert pga, at de fleste forbinder det med rednecks. Og ikke er så jens stoltenberg opphengt i at det ble brukt av de statene som var for slave arbeid...

    ser ikke helt problemet da de fleste i usa også bruker det om/som rednecks...

    • Liker 2
  5. Magnetmannen: Nybilsalget forsvinner nok ikke bare ved at det får moms, siden biler som Tesla ville fått mye mer avgifter enn bare det hvis dem hadde fått for HK. Men synke det vil det nok.

     

    Tiltman: Totalt momsfritak er akkurat like ulogisk som alt det andre.

    Har ikke sett noen buss bli sperret av en elbil, men det kan bare være meg. Og bompenger, som feks inn i Oslo er vel for å dempe forurensninger inne i byene. Alle andre steder burde jo egentlig ingen betale moms. Hvis du irriterer deg over at dem ikke bidrar med bompenger, så burde du jo juble over at dem nå må betale moms?

     

    Ikke sett elbilet som sperrer for busser. Kjører ikke inn mot oslo mellom 6 å 7 du ?

     

    Uansett så er det helt horibelt å fortsette sponsingeng av dette hylekoret. Som skal få ned de 5 % av forurensningen som privatbilene utgjør i Nårje. Men å få utviddet godstog tilbudet og mindre langtransport over vei i Norge. Det er det heller lite planer for. nei, ser heller at prisene på buss, tog, trikk blir enda mer subsidert over budsjettet/våre skattenpenger. En å la matpakke kjørera i Oslo, fise rundt i subsiderte el biler..

    • Liker 1
  6. Ikke for å være frekk, men hva faen? Vet ikke om dette er et sarkastisk innlegg eller ikke, men vil anta at den er det, med tanke på hvordan den er skrevet.

     

    Ikke gi disse idiotene idéer nå. De har kommet med mange tilbakestående allerede.

     

    Personlig syntes jeg man burde få lov til å skatte på og ha avgifter på det man selv vil ha til en større grad.

     

    Øøø. Så du er for, en skatt på en oppkoblingslinje mot internett. Som skal gå rett til Norske film produksjon ??

    Altså. Jeg barer lurer på hva som gjør det til en god ide ?? Eller hvordan du klarer å forsvare at det er greit. Dem får jo penger allerede gjennom staten. Som da er skatte pengene mine. (Veit ikke om du er i jobb. Så skriver ikke noe om skattepengene "våre:). Er da overhode ingen grunn til å støtte dem med enda mere da. Om ikke filmen er bra. Er jo lov å kjøpe den på BD selvfølgelig .

  7.  

    Du måtte finne torrentfila, laste den ned, og så få den opp på TV-en på ett eller annet finurlig vis.

     

    hdmicable406p1388051157.jpg

     

    Ja, det var ofsleg tungt i gamle dagar.

    Om man hopper 8-14 år tilbake i tid (mulig enda lengere, har fortrengt det). Så var det ikke bare å plugge inn en hdmi kabel. Noen av skjermkortene var det et lite hælvete å få til tv delen. Drivere som ikke var glade. Windows xp /2k innstillinger som måtte tukles med. Event win98. Uff.. spess da man ofte ikke hadde dedikerte stue pc'r. Men brukte gaming riggen.

    Sammenliknet med i dag, så er det som natt og dag. Selv foreldre klarer å koble opp laptoppen mot tv'n.

     

    Hehe. Kom på at man fort bort brukte mer tid på å få koblet opp projectorene til å fungere, en tiden det tok å se filmen.

     

    Men sammenliknet med old tiden, så er tv serier og film, mye lettere idag en før.

  8. Det er da fælt til mange Amerikanske lover vi skal ta etter da, Norge? Gi bort opplysninger til private aktører i utlandet, osv. Snart kan man bli totalovervåket og tatt når som helst.Først DLD nå det her.. Frem med Piratpartiet i Norge også!!!http://thepiratebay....h264-SimonKlose
    Har jo mulighet til å betale for ting en skal ha også. Så lenge det kommer alternativer, hvor en kan kanskje betale en liten slant for produktet med god kvalitet, skjønner jeg ikke hva som er så ille....

     

    Otl.

    Det som er ille her, er at private folk. Plutselig får herje rundt som de vil. Supergøy når alt stæsjet de har lagret på deg, blir lekket ut..

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...