Gå til innhold

Anonymbruker321

Medlemmer
  • Innlegg

    162
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Anonymbruker321

  1. Det som er interessangt er at ingen har nevnt problemstillingen med, kor lenge du vil ha tilgang til spillene via Steam. 2år, 5år, 10år? Problemet er at om X år så vil du ikkje kunne spille desse spillene lengre så lenge du ikkje bruker ein crack.

     

    Har egentlig ikke dette problemet. Kan være at det er jeg som er elendig til å ta vare på fysiske kopier av spill, men mine cd-plater og cover ligger bare og flyter i ei eske når jeg ikke spiller det lengre, og om jeg har et 5-år gammelt spill som fortsatt funker, så vil jeg bli passe overrasket. Steam har derimot vært fint fungerende sålangt, og om jeg har spillene jeg har kjøpt der i fem år til, så overgår det med god margin levetiden på mine fyiske kopier, og mer kan jeg egentlig ikke be om. Selv urørte CDer har jo en tendens til å dø ut, i min erfaring. Nå er det også engang slik at det tar lengre tid å finne frem og installere noe fra enn cd enn det tar å gå på sin private torrentside og laste det ned som ISO nå om dagen uansett. Jeg kan for eksempel nevne at jeg har en passe enorm fysisk dvd-samling tilgjengelig, men når jeg skal se en film jeg eier laster jeg også heller den ned enn å hente disken ut av hylla. :)

  2. Akkurat denne artikkelen er jeg sterkt uenig i, og da mener jeg ikke artikkelforfatter, men kilde. Om butikkene satt igjen med 60% av et spillsalg så hadde det vært svært lukrativt å være i denne bransjen - vi snakker klesbutikkmargin - noe det ikke er! Enten så er kilden feilsitert, på droger, eller har tilfeldigvis "glemt" absolutt alle ledd fra og med produksjon ut til butikk!. Et konsollspill til den ublue prisen 599, sitter man gjennomsnittlig igjen med under hundrelappen. Tar vi inn releasekampanjer og gjør ingen forskjell på spill og deres plattform, er marginen nesten nede på matbutikknivå. Virkelig noe å gjøre seg rik på!

     

    Det er jo fortsatt helt irrelevant og uinteressant for utvikleren hvor mye butikken din sitter igjen med. Om de får 20 pund fra steam, men 3 pund for butikksalg (hvor de bare får ha en kopi på hylla) så sier det jo seg selv hva som er mest lukrativt.

     

    e; der slo visst Joachim meg med et par minutter.

    Kan også nevne at jeg aldri kjøper PC-spill over disk lengre, og eneste gang jeg kjøper konsollspill i en vanlig butikk er om jeg vil ha det på release-dagen.

    Jeg er selv daglig leder i en bokbutikk, og jeg kan med handen på hjertet si at om jeg var en vanlig kunde ville jeg aldri engang orket å bevege meg inn i en slik butikk.

    Akkurat som med film og musikk kan man ikke på noen måte konkurrere med prisen på nett. Eneste man har å tilby er at man får varen i handen umiddelbart, og noe så abstrakt som kundeservice, men jeg føler ikke at dette på noen måte rettferdiggjør prisforskjellen for en vanlig forbruker.

  3. Utifra noen poster i denne tråden skulle man tro "gamere" var en gruppe utsatt på lik linje med homofile på midten av sist århundre.

     

    Den "i dagens samfunn"-greia er forøvrig helt fantastisk og et bra eksempel på hvor utrolig historieløs og bortskjemt man er i dagens samfunn. Å ha muligheten til å være sutrete bare fordi noen fnyser av hobbien din er slik en sabla luksus at det er til å bli dårlig av. Noen brukte heksejakt som et eksempel tidligere, og det er ganske passende. En gang i tiden var det å være annerledes en invitasjon til å bli brent på bål eller utstøtt fullstendig fra det øvrige samfunn.

    Spill data om det er dèt du synes er gøy, men ikke lur deg selv til å tro at det er en slags bevegelse eller at du fortjener særbehandling når folk kommer med fornedrende bemerkelser.

  4. Så er det jo lov å ikke tolke alt i denne verden helt 100% bokstavelig også.

     

    Heldigvis for oss begge er det også lov å være en idiot på internett.

    Forøvrig er det en markant forskjell på å tolke ting bokstavlig og å reagere på elendig språkbruk.

  5. "If religions were real?"

    Kan tro hva man vil om innhold, budskap og autentisk historikk i diverse verdensreligioner, men det er da visserlig ikke engang et spørsål om religion er ekte eller ikke.

  6. Det beste jeg kan si om R.A Salvatore er at han er OK. Mannen skriver tross alt fantasybøker med ritalinbefengte samfunnsutskudd som målgruppe, og merkelig nok er dette også en fellesnevner for nesten samtlige av hans hovedkarakterer.

     

    Men Todd Mcfarlane? Mannen er jo helt talentløs. Spawn o.l hører til på 90-tallet, og burde, som fargesprakende joggebukser holdt seg i tiåret det tilhørte. At noen skal bruke han nå er for meg helt hårreisende.

  7. Granatkaster, one man army og danger close er dritgøy. Spesielt om du blander dette med en semtex eller c4. Alternativt kan man kjøre granatkaster, scavenger, RPG-17 og c4. Det funker også ganske bra.

     

    Jeg ser egentlig ikke problemet med å bruke noe som funker. Å exploite med care packages eller lignende er noe annet, men å klage på at noen faktisk gjør noe som er helt tilrettelagt i spillet er absurd.

  8. I den nyeste serien til Peter F Hamilton, the void trilogy, blander han fantasy og sci-fi i samme bok, bare klart separert med kapitler. Nå skal det sies at serien er veldig, veldig dårlig, men det er nok ikke sjangerblandingen sin skyld.

    Det er veldig mye overlapping mellom de to genrene, men det er ofte visse stereotypiske kjennetegn som hjelper til med å skille de. Få romskip i fantasy, mindre drakar och demonar i sci-fi. Svært sjeldent man ikke skjønner akkurat hvordan sjanger det er man leser i løpet av de første femten sidene.

     

    I det siste har jeg lest noen bøker.

    Dan simmons - The terror

    Veldig bra grøsserbok som omhandler en artisk ekspedisjon (den historiske "Sir Franklin's lost expedition") i 1845. To skip har vært landlåst i isen et par år(!), som ikke var så uvanlig for arktisk utforskning på den tiden. Som om ikke dette var ille nok, begynner så noe skummelt å drepe de, en etter en. Veldig stemningsfull bok, ble veldig fort litt kald av å lese den.

     

    Hunter S Thompson - The Rum Diaries

    Fortsatt ei genial bok. Tenkte jeg skulle lese den på nytt igjen siden det snart blir filmatisert med Johnny Depp.

     

    Nathaniel Fick - One bullet away

    Nathaniel Fick er en av hovedfolka som ble omtalt i boken og tv-serien Generation Kill, som er hovedgrunnen til at jeg ville lese denne boka, om så bare for å også se perspektivet fra en soldat, ikke bare journalisten. Boka handler ellers mye om hvordan han går fra å være ingenting til å bli en marineoffiser. Fin bok!

     

    Ellers prøvde jeg meg litt på Chris Wooding, Robert V. S. Redick og Richard Morgan, men ingen av de fenget nok til at jeg gidder å lese noe mer av de, med mulig unntak av Morgan.

  9. Synes bare det er drittunge å drive på sånn, Boheme netter. Nå her jeg jo sett filmen to ganger, men jeg synes likevel det er utrolig dårlig gjort om noen som ikke har sett den ser hva du har skrevet. Kanskje er ikke historien kjempebra, men det er likevel ganske ødeleggende å vite alle de største plottene før man ser filmen.

     

    Det jeg har skrevet? Om du ser nøye etter vil du observere at det ikke var jeg som postet spoileren. Jeg vil ha meg frabedt slike bunnløse anklager.

     

    -

    De fleste gode, klassiske historier er forutsigbare, og anti-kolionalisme er en historie som fortjener å bli fortalt om igjen, om det er satt i den nye verden, eller med frisk innpakning på en NY verden.

  10. Avatar levde opp til forventningene ja, men det var mest fordi jeg satt igjen med en "Ser stilig ut, er drittkjedelig"-følelse etter å sett traileren.

     

    Du vil ikke tro dette, men dette er veldig beskrivende for hva jeg føler om dette innlegget!

     

    Uncanny.

×
×
  • Opprett ny...