Gå til innhold

lalala

Medlemmer
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lalala

  1.  

     

     

    Dere som har hatt den litt nå, hvordan synes dere det er med lagringsplass, er det et problem? Så et sted at det ikke er så mange apper som lar deg flytte den til minnekortet.

    Anyone? Skjønner at dette selvfølgelig er veldig opp til hvordan man bruker den.

    Jeg har ikke hatt noen problemer med lagringsplassen. Nå er det sikkert noen som laster ned mye mer en meg, men til mitt bruk passer den perfekt. Har selvfølgelig ikke så mange bilder og slikt ennå, men jeg har bestilt et minnekort som snart kommer i posten. Vet ikke om jeg har bruk for det, men tenker at jeg iallefall overfører bilder og slikt til minnekortet.

    Jeg er utrolig fornøyd med min S7Edge :)

     

    Jeg kommer ikke til å kjøpe noe ekstra kort med mere lagring.

    Nå laster heller ikke jeg ned så mye apper.....faktisk så har jeg brukt 15 gb på å legge inn diverse filmer og videoer som jeg kan titte på hvis jeg er på et sted hvor jeg kjeder meg å kun har tilgang til min S7 Edge :)

    Må også nevne at jeg bruker ikke kamera så mye heller men må nok ofte flytte over fra mobil til pc hvis denne bruken tar seg mye opp.

     

    En annen ting....ser mange annbefaler og velge RAW bilde format når man knipser men jeg kan ikke velge det? Ser valget i option men den er "transparant" og ikke mulig å velge?

     

     

     

     

    Du må først sette modus til pro, så kan du ta bilder i raw. Modus finner du under utløser knappen for bilder og video

  2. Batteriet oppleves stort sett bedre enn iphone 6s med tilsvarende bruk. mens iphonen var på ca 10% batteri ved dagens slutt ligger S7 edge på rundt 28-33% med omtrent samme bruksmønster. Dette nå en refleksjon over ca 2 uker.

     

    Men,

    kjenner jeg er litt over snittet skuffet over at det er svært få apper som tillates flyttet til minnekort, det betyr at 17 giga fort blir brukt opp før man legger inn spotify.

    Og, legger man sanger offline på s7 må man huske å laste med ned i høyeste kvalitet, ellers så legger de seg elegant på telefonens enhetsminne, selv om SD storage er valgt. Prøv selv å laste ned noen sanger og samtidig hold øye med internminnets størrelse så ser du fort at dette minker. Høyeste kvalitet tar både tid og laste ned og plass på minnekortet.

     

    Leste at det er mulig å lure telefonen til å installere apper på minnekort med USB-debugging, men har ikke forsøkt dette selv.

     

    Ellers ikke oppdaget problemer med dekning...

     

    Det går fint an å laste ned i normal kvalitet, den legger sangene på internt minne ja, men i spotify appen kan en overføre sangene til minnekort etterpå, når en velger eksternt minnekort i spotify appen under innstillinger-storage så overfører spotify sangene til minnekortet, etter det så kommer alle sangene jeg laster ned rett på minnekort. Testet det nå.

  3. Spotify har sluttet å fungere, selv med omstart og nytt oppsett av mobil. Håper det blir gjort noe slik at lagring kan gjøres på minnekort igjen. Kanskje det går dersom Spotify lastes ned fra PC til minnekort og installeres derfra. Tester i morgen.

     

    Det er kommet en egen innstilling i Spotify appen nå for lagring til minnekort: settings-other-storage

  4. Har hatt S6 Edge og det er den flotteste telefonen jeg noensinne har hatt. God var den også, så gratulerer med valget, utrolig bra mobiler, eneste grunnen til at jeg solgte min var at den ble litt stor for meg.

     

    Hadde også LG G4 en dag (kjøpt på nett usett) gikk på angrerett da den direkte er stygg etter min smak (med skinn), 

     

    Hadde valgt en edge, edge pluss eller s6 over en lg g4 uten tvil.

  5. Aner ikke hvorfor samsung påstår at denne klokken er kompatibel med S4 4G+ (i9506), da den så absolutt ikke er det (har en liggende i skuffen da klokken påstår at den ikke er kompatibel med dette produktet ...). Får vel vente til 4.3 kommer til telefonen, er del først da den blir kompatibel.

    Jeg kjøpte også S4 4g+ da Samsung påstår Gear er kompatibel med denne mobilen,

    føler meg rimelig lurt av Samsung nå. Spørsmålet er når kommer 4.3 til denne mobilen, er redd det vil ta tid, kanskje s5 kommer først.

    Hadde heldigvis liggende en Note 2 slik at jeg fikk testet klokken, etter at jeg rooted klokken og lagt inn en annen rom fikk jeg mer applikasjoner til den så klokken ble mye bedre.

    Fornøyd med klokken nå men absolutt ikke fornøyd med Samsung som sier s4 4g+ er kompatibel med klokken.

  6. Det hadde garantert blitt en storselger hadde det kameraet kommet på en Android mobil, kanskje vil det også få opp salget på Windows mobiler, jeg er ihvertfall absolutt villig til å prøve.

     

    Den forumtråden der sier ingenting om salg osv på 808, jeg bor for tiden i Oslo, jeg har ikke en eneste gang sett en annen med den mobilen, ingen av mine venner, famile eller jobb kamerater har den.

     

    Når en nå snart kan få den på en annen plattform enn den døende symbian plattformen med nyere apper og en nettleser opplevelse som knuser det en får på 808 så er jeg ikke i tvil om at den vil selge langt flere enn Nokia Pureview 808.

     

    Det er kun på ett punkt jeg synes 808 er bedre på enn windows phone, det er det visuelle i OS, det synes jeg er meget pent. Desverre er det stor mangel på apper som jeg bruker i det daglige, dårlig nettleser i forhold til android og windows og fremdeles litt treg til tider.

  7. La inn oppdateringen her og nå, kameraet ble bedre og synes bildene blir veldig bra. Har ingen problemer med mobilen, den er strålende.

     

    I forhold til en Iphone 5 med 64 gb så er dette billig, en må betale omtrent det samme for kun mobil kjøper en Iphone 5 64 gb, på Padfone Infinity 64 gb får en med en ekstra hd skjerm som har høytaler og batteri og når en plasserer mobilen i den så har en ett nettbrett med HD og 3g, evt. 4g for de som har det.

     

    Ja en kan ikke bruke nettbrettet uten mobil i, men dette har også sine fordeler, alt du lagrer på mobilen er også tilgjengelig på nettbrettet, feks. om en spiller spill så kan en fortsette å spille på nettbrettet der en stoppet på mobilen.

     

    Så alt i alt synes jeg dette er en bedre løsning, en kan riktignok ikke låne bort nettbrettet til andre som du sier og det er en bakdel.

     

    Jeg har også en Iphone 5 16 gb, (trillingsim), og er meget fornøyd med den og, men den synes jeg er alt for dyr med 64 gb, opp mot 7000 for kun mobil. Synes prisen på Padfone Infinty er grei så lenge den kan omgjøres til ett nettbrett med høye spesifikasjoner

  8. Helt enig med det Mobilguiden666 skriver:

     

    For å oppsummere så er Asus PadFone Infinity 64 GB m/ Nettbrett til 6800,- billig

     

    Jeg hadde også Galaxy s4, den var veldig bra på mange måter, men for meg var den for dårlig ute, skjermen var ikke lyssterk nok, hadde tatt noen bilder ute i sola og klarte rett og slett nesten ikke å se bildene før jeg kom hjem, da hadde jeg lysstyrke på fullt og noen triks i innstillingene som jeg ikke husker hva var.

    Og så hadde jeg den plastikk følesen, men på alle andre områder var den særdeles bra.

  9. Kanskje kameraet er "gammelt nytt" ja, men mobilen blir jo helt ny, ærlig talt, det er ett helt nytt OS.

     

    Jeg har selv Nokia 808 og det skal rett og slett bli helt topp med det kameraet som er i Nokia 808 i ett annet OS, symbian er ett utdatert OS, spesielt synes jeg internett er absolutt det dårligste med symbian, og ja jeg har prøvd de fleste nettleserene som finnes til den, inkludert Opera.

     

    Har brukt Nokia 808 kun som kamera det siste året, veldig bra kamera men desverre så er det den langt dårligere på de fleste andre områder enn toppmodellene som har android.

     

    Har ikke prøvd windows phone så mye, men det lille jeg har prøvd så er det ihvertfall mye bedre enn symbian etter min smak.

     

    Jeg kommer garantert til å skifte ut Nokia 808 når Nokia EOS kommer!

    • Liker 1
  10. Har hatt min noen dager nå og synes det er en meget bra mobil med veldig bra byggekvalitet, har 64 gb modellen med nettbrettet. Ga 6829 kr. på MPX.

    Synes ikke prisen er så høy når en sammenligner med Iphone 5 feks. den koster opp mot 7000 kroner (64 GB) og da får en kun mobil.

    Kjøper en Asus mobilen uten nettbrettet må en gi ca. 5.300 (dustin.no) for 64 GB, dette er ikke langt unna hva galaxy s4 kostet med 16 GB og HTC One koster omtrent det samme med 32 gb.

     

    Til dere som har fått oppdateringen, fikk dere den over OTA eller lastet dere den ned manuelt?

    Har ikke fått noen oppdatering her over OTA

  11. Hei

    Nå kjøpte jeg plutselig begge to (selv om jeg sa tidligere i tråden at jeg aldri vil kjøpe Xperia S pga. byggekvalitet)

     

    Vil starte med at jeg overhodet ikke skjønner mennesker når de gjentatte ganger i ett forum fremhever sin mobil som ikke omhandler den mobilen forum tråden handler om. Enig i at vi bør legge dette død men blir så sabla forbannet noen ganger når en gjentatte ganger skal fremheve en annen mobil i en tråd som ikke er om den mobilen. Hva er vitsen liksom?

     

    Ok ferdig med det, hva jeg synes?

    Skal med engang si at byggekvaliteten på Xperia S er mye bedre enn forventet, ingen knark lenger som var i X10, ingen løse deler (håper det holder) knallgod skjerm og stort sett en meget bra mobil som jeg vil beholde, kamera ikke testet skikkelig på noen av dem og batteri er for tidlig å si noe om. Begge er etter min smak nydelige mobiler. Å si at skjermen på One X ikke er blant det beste på markedet er rett og slett vas, begge har nydelige skjermer, mer er det ikke å si om det. Xperia S lagger mer på startskjermene enn One X gjør (ikke fått oppdateringen på Xperia s enda gjennom pc, hm har byggnummer 6.0A.3.67. siste versjon?)

    Til slutt vil jeg si at jeg er veldig fornøyd med begge sånn umiddelbart, One X er raskere, utseende klarer jeg ikke å bestemme meg for, synes begge er nydelige, byggekvalitet holder jeg en knapp på One X selv om jeg foreløpig er overrasket av kvaliteten på Xperia S (hadde både x10 og Arc, de knirket forferdelig)

  12. Hei

    Har fulgt med på innleggene her da jeg vurderer å kjøpe HTC One X, synes det er å snu det hele på hodet når du Mobifili beskylder andre for å forsvare produktet de har kjøpt når du selv kommer drassende med den Sony Xperia S` en din hele tiden.

     

    Etter å ha lest masse tester virker One X ut som å være en meget bra mobil, til og med PhoneArena gir dem 8 av 10 og det er ikke dårlig det heller, andre tester er enda mer positive.

     

    Om jeg kjøper One X eller venter til Samsung Galaxy 3 kommer er jeg litt usikker på, begge er sikkert veldig bra mobiler men liker Sense bedre

     

    La det være klart at Sony Xperia S ikke er aktuell, kjøper ikke en mobil til 4000 kr hvor bakdeksel er løst og knappene foran er vanskelig å bruke, skal jeg bruke 4-5000 kr på en mobil skal den ikke føles billig ut

    • Liker 1
  13. Hmm, hva tenker dere om dette her?

    He he Vindicator du gir deg ikke

    ,

    Du klarer ikke å holde deg vekk fra Sensation-tråden ser jeg, morsomt til å begynne med men nå begynner det å bli litt nerdet. Trodde først det var en unge som holdt på men ser du faktisk er en voksen person og da blir det bare litt forsiktig sagt merkelig. Kos deg med Galaxy2 du uten å forsøple HTC Sensation tråden.

    Jeg har begge og liker begge veldig bra, Galaxy 2 er litt raskere og uten tvil mye bedre kamera, (har testet noen bilder med kamera, bra Sensation, men bildene jeg tar blir ihvertfall bedre med Galaxy 2) men OS, utseende og bygge kvalitet er bedre på Sensation.

     

    Begge mobilene er konge og skjønner ikke bæret av at en skal være så ivrig av å komme med så negative kommentarer om den ene eller andre mobilen, kos deg heller med den mobilen du har

    • Liker 3
  14. Til Nseries

    Du tok ordene rett ut av min munn, os på denne var direkte skuffende, håpet på noe bedre med nye Symbian, HTC android mobiler (til en viss grad Sony X10)og Iphone 4 knuser denne, ikke tvil om det her. Samtidig synes jeg den er veldig bra på noen områder, kamera, ikke minst batteri og tilkoblings muligheter. Kjøp deg ett trilling eller tvilling-kort ja, det har jeg, iphone 4, HD2 med adroid og n8 er en grei kombinasjon :) Snart HTC Desire HD og da ryker HTC HD2 tenker jeg

×
×
  • Opprett ny...