Gå til innhold

Huggiii

Medlemmer
  • Innlegg

    243
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Huggiii

  1. Hei! Fikk nå nettopp installert internett linje fra NextGenTel. 30/5 så strålende fornøyd.

    Uansett. Fruen i huset hadde lyst på tv, og siden det ikke er tv motakk i leiligheten vi bor i måtte vi gå for NGT, da disse leverer tv via internett.

    Kort fortalt:
    Telefonutaket er i gangen, og her må ruter stå. TV'en står i stua. Det er dører osv mellom rommene så å trekke kabel er dessvere ikke mulig.

    Har derfor kjøpt meg en Netgear wnce2001. Denne har jeg koblet opp mot det trådløse nettet og putter internett kabel fra tv boksen til Netgear tingen.

    Da funker ikke tv. Den klarer ikke å motta/sende informasjon. Prøvde istad med kabel og da funker det strålende.

    Noen med litt mer peiling en meg som har noen tips som kan være til hjelp? Nextgentel support er selvsagt ubrukelig og får bare svar at ''vi hjelper ikke med egetkjøpt utstyr.'' Men di kunne bekrefte at det var mange kunder som gjorde det på tilsvarende måte og at det skulle funke kjempe bra. Netgear tingen lover jo også på boksen at ALLE enheter med en ethernet port skal fungere.

    Noen litt mer datakyndige enn meg som kan hjelpe til?

  2. Informasjon skal du selvsagt få!

     

    Du skulle vell egentlig ha sendt privatistkontoret en mail tilbake om hvilken idrett du ønsker i del 1 av eksamen. Du kunne da velgt mellom fotball, inndebandy, basket og dans. Siden du ikke har gjort det vil du bli trukket opp i noe tilfeldig. I denne delen skal du først drible litt og skyte litt rundt skjegler og lignende. På slutten spiller du en kamp med andre som har eksamen. Får du dans mener jeg at du skal danse etter ulik musikk sensor setter på. Med andre ord rimelig kleint.

     

    På del 2 får du diverse øvelser du skal gjøre. Dette kan være benk eller sit ups eller hva som helst egentlig. Her burde man vite hvilke muskelgrupper man trener osv for god karakter.

     

    Del 3 er en muntlig høring på 10 min der du trekker 1 av 4 oppgaver.

     

    Se følgende video :

     

     

    Håper det hjalp litt :)

  3. Okey. Når jeg leser denne tråden må jeg si at jeg blir sjokkert over argumente folk kommer med mot hasj. Naturlig nok at man misliker stoffet grunnet synet folk generelt har, men sånn focking seriøst; KOM MED NOEN BEVIS!

     

    Personlig trur jeg nok det ikke vil ta mange årene før hasj er legalisert. Også her til lands. I 2012 skal dem nok engang stemme om det i California, og jeg har trua på at det denne gangen vil gå i røykerenes favør :) Og da vil vi få samme effekt som vi fikk når California var den første staten til å tilate cannabis som et medisinsk middel. Et år etterpå følgte 10 stater på. I tillegg har jo han som avkriminaliserte all narkotika i Portugal blitt leder i EU sitt narkotikautvalg nå. Så blir jo spennende å se :)

     

    For å starte litt debbatt da(da jeg synes denne tråden inneholder mye bra diskusjon) kan jeg komme med noen grunner på hvorfor jeg mener det burde legaliseres :

     

    -Det mest logiske først. Det blir i alle studier vist at hasj ikke er noe spesielt farlig. Selfølgelig er det ikke sunt, men der kommer jo tobakk/alkhol greiene inn igjen.

     

    -Legalisering vil føre til store inntekter for staten. Jeg vil heller at pengene jeg bruker går til å bygge skoler og hjelpe folk som sliter enn å sponse terorister i afganistan osv.

     

    -Cannabis er en plante. Jeg velger selv om jeg vil sette fyr på en plante å røyke det.

     

    -Tall fra Portugal viser jo at bruken gikk ned etter det ble legalisert. Og i % er det flere i Norge som røyker enn i Nederland. Altså vil tydlegvis ikke en eventuelt legaliserng føre til flere brukere. Man kunne jo foreksempel startet med en 1 års prøveperiode og se hva som skjer? :)

     

    -Vi kan ha 21 års aldergrense. Altså slipper unger å kjøpe.

     

    -Vi kan ha regulert salg. Altså at hver person kun får kjøpe fks 10 g i uka maks?

     

    -Vi slipper at 1 million nordmenn skal være stemplet som tidlegere kriminelle.

     

    -Man slipper å måtte gå til skitne dealere for å få tak i denne ''livsfarlige'' planten. Jeg trur dette i tillegg vil føre til at bruken av sterkere stoffer går ned. Dealere kan jo fort finne på å tilby deg fks. amfetamin om de er tomme for hasj. Og trur steget er større for å oppsøke en dealer for første gang for å kjøpe amftenmin osv om man får kjøpt hasj på apotek elns. Trur ikke så mange sitter å tenker ''Off, jeg har lyst å prøve amfetamin, skal vi prøve å få tak i en dealer?''

     

    -Folk slipper å få dårlig stempel fordi man røyker litt.

     

    -Folk blir blide å glade :D

     

    Mye mer, men tenker det der e nok for å få igang en diskusjon. Hva tenker dere?

  4. Jeg må innrømme jeg likte CoD WaW svert godt. Det finnes utallige WW2 spill men etter min mening var WaW et frisk blås servert fra Treyarch. Spillet fikk mye crap for kjedelig enspiller som inneholdt lite nytt, men etter min mening er det stor forskjell på CoD 3 / medal of honor etc og WaW,

     

    Jeg likte historien og grafikken såpass godt at jeg runna hele spillet på Veteran.

     

    Slenger meg på den. Det mest forhate CoD spillet(Kanskje utenom CoD3), men jeg synes det er det beste. Spilte multiplayeren helt SYKT mye :)

  5. Ifølge personer som har spilt Betaen funker det fremdeles fint å quickscope. Ikke like kjapt som i MW2 selvfølgelig, men det skal ikke ha vært noe problem. Det at scopet ikke var zoomer i sentrum av skjermen skal visst heller ikke være merkbart, så vi får bare vente å se.

    Hvem har du hørt dette fra?

     

    Det finnes ingen Public beta på CoDBO. Riktignok har Community VIPs sånn som Hutch fått komme til Treyarch og fått prøvd litt. :)

     

    Det var en "intern" beta over XBL. Black ops beta lå til nedlasting på marketplace.

    zzirGrizz nevnte det.

    Hva skal de eksakt fjerne da? De må jo programmere inn noe tull med siktemidlet. Mulig det blir programert inn til launch, men det vil jo si at det er noe half assed de kom på i siste liten.

     

    Edit: For alt vi vet kan det allerede være implementert og ha veldig lite å si siden ingen merket det i betaen.

     

    Mener jeg leste at enten må man noscope helt eller så må man sikte HELT inn før man kan skyte.

  6. Ifølge personer som har spilt Betaen funker det fremdeles fint å quickscope. Ikke like kjapt som i MW2 selvfølgelig, men det skal ikke ha vært noe problem. Det at scopet ikke var zoomer i sentrum av skjermen skal visst heller ikke være merkbart, så vi får bare vente å se.

     

    Det stemmer, men det skal fjernest til lansering.

  7. Nå tror jeg at jeg legger Reach på hyllen for en stund. Det er hakket før jeg kaster spillet.

    Map-line-upen må være den svakeste i spillhistorien. Spawningen er fucket. Granat og melee er også fucket.

     

    Jeg har ca 4500 matcher på Halo 3 - jeg elsker Halo! Men Reach er en solid nedtur for meg, Bungie.

     

    Enig i at mapene generelt _SUGER_. Når jeg nevte at spawningen saug for noen sider i forhold til Halo 3 fikk jeg kjeft.

    Men alt i alt elsker jeg spillet :)

×
×
  • Opprett ny...