Gå til innhold

TBlure

Medlemmer
  • Innlegg

    128
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TBlure

  1. Disse utsagnene kommer fra en av de største Apple-fan nettsidene på internett. Helt idiotisk å klage på pris når Macbookene ikke er så mye billigere.
    Kan man installere annet OS på disse Chromebookene? Om ikke, så synes jeg kritikken er rettferdig. Kjøper man en Macbook eller en annen Ultrabook får en fullt fungerende OS, her får en Google tjenester.

     

    Burde vel være mulig å få installert en Linux variant; men Windows blir vel strengt tatt umulig.

  2. Folk er jo bare misunndelig på andres suksess. ^^ Noen av videoene til PewDiePie er jo morsom, men andre overdriver han til de grader.Skulle likt å vist hvor masse penger han tjener på dette. Tror ikke det er lite. Han har jo over 1 milliard visninger nå. :pFlestparten av de største youtuber gamerne har jo ikke 1/3 av det engang.Men PewDiePie har vell en større yngre fanbase. ^^edit: Etter litt googling, så fant jeg ut at han tjener i overkant av 1 million i måneden fra youtube.

     

     

    Beklager, men tror ikke den kilden er helt troverdig. Han kan umulig tjene 1 mill. i måneden ved å laste opp noen videoer i ny og ne...

  3. Bruker dual link DVI, har ingen mulighet til å bruke HDMI ;)

    Er vel egentlig det eneste problemet jeg har hatt med skjermen - ikke noen color bleeding etc.

    Dog, gamma-innstillingen er låst for meg også, men den låses sikkert opp ved å de-aktivere noen andre ting.

  4. Har ikke lest gjennom artikkelen (enda), så er kanskje litt dumt at jeg kommenterer;

    Skjønner ikke helt hvordan det kan være forvirrende mellom RT og desktop utgaven. Greit nok, RT er for ARM prosessorer, som da også trenger sine egne apps osv., men det jeg ikke forstår er hvordan dette er forvirrende.

     

    Er også litt uenig med 'bratt ledningskurve', med tanke på at "alt" man kunne finne i start menyen før finner man ved å høyreklikke der start meny-knappen var.

    • Liker 6
  5. hvordan ?det enste argumentet jeg hørte fra en annen tråd om W8 er at man er avhengig av 3djeparts verktøy eller at man må rote dyp ned i konfigurasjons filene.Det vil ikke jeg definer som valgfritt fordi.
    • noen vil være for redde for å ødelegge systemet til å gjøre det
    • andre vil nok forsøke men kommer helt sikkert til rote det til

    Det er et logisk faktum at en handling som dette er valgfritt..Ja, man må redigere regedit men denne 'handlingen' er valgfritt som derav fører til at Metro blir valgfritt. Et individ må være forferdelig inkompetent og udugelig dersom han eller hun klarer å skade registre til PCen dersom de forsøker å redigere regedit. Dette skyldes hovedsakelig av det faktum at man må bevisst lagre endringer.

     

    Dette ble fjernet eller fikset i consumer preview, og dermed også fjernet fra fullversjonen..

    Så dessverre har Metro kommet for å bli, iallefall for Windows 8.

  6. Skjønner ikke helt hvordan dere kan kalle dem "hackere" eller "hacktivister". Alt de har gjort er jo å overbelaste en server med requests, ikke hacket seg inn på den osv. Greit nok at det er ulovlig og alt det, men jeg ville virkelig ikke kalt det hacking...

     

    "Hacking means finding out weaknesses in a computer or computer network and exploiting them" - Wikipedia.

    De har ikke funnet en sårbarhet eller noe sånt, de har simpelthen overbelastet serveren som jeg sa i stad.

     

    Edit: Snakker om de såkalte "DotNetFuckers", ikke Anonymous.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...