Gå til innhold

Winston_Smith

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Winston_Smith

  1. Good good, Bidalaka. Så var det ikke umulig at pipene kunne ryke litt allikevel da. Men dette var vel snarere unntaket enn regelen? Krematorier har så vidt jeg vet som regel ganske røykfrie piper. Og ikke lukter røyken noe særlig heller. "Overveldende stank av død fylte leiren" og alt det der. Hva sier Mattogno om å kremere ett lik på 7 minutter?

     

    Men kom til poenget nå: hvor er bevisene for at nazistene myrdet 6 millioner jøder?

     

    Vi vet vitnemålene er totalt ubrukelige, så hva annet har du på lur? Er det Himmlers tale som blir det neste? Et eller annet dokument? De tre fotografiene som viser noen som prøver å brenne noen lik som ligger på bakken?

     

    Det denne diskusjonen ikke har, men burde ha, er selvfølgelig en helhetlig teoretisk fremstilling av hvordan "hele Holocaust" skulle ha foregått. Dette er vanlig praksis i kriminalsaker - at man begynner med et helhetlig bilde man bruker som fundament for diskusjonen. Et fundament man får ta ansvar for å stå inne for.

     

    Hvorfor legger ikke bekrefterne frem et slikt helhetlig bilde?

     

    Eksempel:

     

    "I disse leirene sånn og sånn døde så og så mange av det og det i det og i det tidsrommet. I disse andre leirene så døde...." Osv.

     

    Litt som Wikipedia gjør det, bare litt mer nøye.

     

    Kanskje Bidalaka, Partlow, Rampage eller noen annen kunne gjøre noe slikt? Nå må jeg faktisk gå. Tilbake senere en gang.

     

    troari:

     

    Bildene du kommer med er greie beviser for at tyskerne hadde krematorier. Men de er ikke beviser for noe Holocaust. eller for at tyskerne klarte å kremere et lik på 7 minutter.

     

    Akasha:

     

    Om du gasser la oss si 500 i likkjelleren i Krema I (mange sier 1000 ble gasset på en gang) - så kan du stappe 6 av de i de 6 ovnene. Og du har 494 lik igjen på gulvet. Likkjelleren skulle jo også vaskes etter hver gassing. Det sier ihvertfall mange av vitnemålene at ble gjort. Problematisk, vil du ikke si?

    • Liker 1
  2. Jeg har en misstanke om hva slags motargument som vil kommenå siden folk tideligere har lagt ut det bilde der i Ahmadinejad-tråden og argumentert med at det ikke er synlig forbinnelse mellom pipen og huset...

     

    Dette med pipen er ikke særlig viktig. Det som er viktig er å forklare hvordan man klarte å gasse og kremere hundretusenvis i denne konstruksjonen:

     

    analyse.jpg

     

    Beviser for at noe slikt faktisk skjedde hadde også vært kjekt å se.

     

    La oss også huske at disse kremaene samtidig ble brukt som kombinerte likkjellere, obduksjonsrom og krematorier for de som døde av naturlige årsaker. Dette er dokumentert. Det som overhodet ikke er dokumentert er dette med gassing og masse-kremasjon.

    • Liker 1
  3. GM250

     

    Skal du snakke om Mattogno får du sitere hans egne verker. Lenke til en av Mattognos bøker er i mitt forrige innlegg.

     

    Propaganda og løgn fra folk som kun er ute etter å diskreditere en seriøs forsker på et politisk grunnlag er ikke interessant. Det som er interessant er å se på hva mannen selv sier.

     

    Jeg legger merke til et negativt mønster hos Holocaust-bekrefterne: istedenfor å gå rett til kilden går de og siterer sladder, rykter, misforståelser og sjofle løgner fra andre om denne kilden/kildene. Dette kunne vi legge merke til når det var snakk om Vigrid: ingen ville diskutere det Vigrid faktisk sier, men nøyde seg med å repetere ting de hadde hørt fra andre som hadde/har interesse av å diskreditere Vigrid.

     

    Merk deg: jeg er ingen "Vigrid fan." Jeg sier bare at vil du kritisere Vigrid får du gå rett til kilden. Og vil du kritisere Carlo Mattogno får du gjøre samme: siter hans egne ord og kom med din kritikk. Hva en jødisk interesseorganisasjon sier om Carlo Mattogno er uinteressant. Det blir litt som å nøye seg med hva en ateist sier om Bibelen istedet for å lese den selv.

     

    Bidalaka: kan du innrømme at med 99% sannsynlighet så er Henryk Tauber ingenting mer enn en simpel løgner og at hans vitnemål er ubrukelig?

     

    Når du har gjort dette kan vi gå videre til vitnene som insisterer på at det kom blåsyregass ut av dusjhoder.

     

    Deretter går vi videre til de som hevder å ha sett tjukk, svart røyk komme ut av krematoriepipene. Pipene - som hadde så og si usynlig røyk.

     

    Og deretter kan vi undersøke vitnemål som nevner uttrekking av tenner, denging og brenning av (levende) spedbarn, bruk av flammekastere, bruk av pisk og køller, beinknusermaskiner, såpekoking, lampeskjerm-laging, torturen av Rudolf Höss og Höss resulterende tilståelse, forfalsking av fotografier, Himmler-talen og dens svakheter osv.

     

    Tillegg: absolutt ingenting tyder på at denne Henryk Tauber var en person med noe som helst teknisk innsikt. Det tyske offiserer og profesjonelle sa om krematoriene og hvordan de fungerte er nok langt mer holdbart enn hva en eller annen "simpleton" som Tauber finner på når han sitter og drikker kaffe sammen med den utsendte propaganda-medarbeideren som skriver ned hans oppkok av et "vitnemål."

     

    Dessuten har vi masse konkret info om krematoriene. Info som overhodet ikke stemmer med de mange vitnemålene.

     

    google: Carlos Porter Krema, eller Carlos Porter Auschwitz. Porter har samlet massevis av seriøs informasjon om emnet. Og sammenligner denne informasjonen med alle de åndssvake "vitnemålene" som forteller om fysiske umuligheter.

     

    Du kan også se dokumentaren "Judea declares war on Germany" der man fokuserer spesielt på dette med kremasjon. En eier av et moderne krematorium intervjues også.

     

    Hey Bidalaka: hvorfor denne urimelige uvilligheten til å kalle en spade en spade og innrømme at Holocaust er løgn fra A til Å? Du har jo sett stort sett det samme materialet som jeg har.

    • Liker 2
  4. Dette med syv minutter er jo tilbakevist for lenge siden, og gjentatte ganger. Betyr det at du bare skummer over svarene? Hvorfor skal vi svare deg når du gjentar påstander som har blitt besvart og motargumentert mot flere ganger, men du bare overser det?

     

    Noen forklaring har jeg aldri fått. Håper du forstår forskjellen mellom forklaring og bortforklaring.

     

    Hva mener du personlig? Går det bra å kremere ett lik på 7 minutter? Høres dette realistisk ut for deg? Hvor mye har du lest om kremasjon? Hva sier folk som har forsket på saken?

     

    Slike detaljer er viktige. Det er viktig å dokumentere at Holoslottet er bygget på et fjell av løgner.

     

    Bidalaka

     

    Folk har forsket på hvordan tyskernes krematorieovner fungerte. Ingen går god for at man kunne kremere ett lik på mindre enn en time i de ovnene tyskerne hadde.

     

    Det er åpenbart en løgn at en tysk offiser hadde kommet med en instruksjon om at man bare "fikk lov" til å brenne et lik i 5-7 minutter. Det strider mot all fornuft. Hva hadde vel tyskerne å tjene på 6 millioner lik som ikke engang hadde begynt å brenne skikkelig? Alt tyder på at dette er 100% løgn fra en uskolert person med for mye fantasi, Henryk Tauber, og absolutt ingenting tyder på at noen tysk offiser noengang sa noe så idiotisk.

     

    Denne boken kan nok gi deg en noenlunde OK idé om hvordan de tyske krematoriene fungerte: http://holocaustinfo.net/ebooks/aci.pdf

     

    Men for all del: grav gjerne litt på nettet og se hvilke opplysninger du finner om effektiviteten til krematorieovner på 1930- og 1940-tallet. Les gjerne om krematorieovner vi har i dag også. Jeg lover deg: det fins ikke en "kremasjons-sjef" på planeten som gir noen beskjed om at lik skal brennes på 5-7 minutter. Ikke engang i Nord-Korea eller Kina. Fysikkens lover er fysikkens lover og dette kan hverken nazister eller kommunister gjøre noe med.

     

    Henryk Tauber er en løgner. Du bruker en løgner som "bevis for Holocaust." I ren desperasjon.

     

    Tillegg: I et søppelforbrenningsanlegg kan nok ting brennes ganske fort og effektivt. Men de som diktet opp Holocaust-myten hadde ikke tenkt på å inkludere søppelforbrenningsanlegg i røverhistoriene sine.

    • Liker 1
  5.  

    Tro meg, de fleste som blir "hevet ut" vet godt at det kommer til å skje. Det er sjelden de er forbauset, selv om de ofte er uenig. I dette tilfellet er det enkelt, følg reglene så blir du ikke kastet ut.

     

    Geir :)

     

    Litt som med de politiske dissidentene som Hitler satte i konsentrasjonsleir altså. De visste dette kom til å skje og ble ikke overrasket.

     

    Men, supert: jeg skal være snill som et Blenda-hvitt lam som hopper på en eng av timotei. Å ikke bli kastet ut skal være min personlige religion.

     

    :innocent:

  6. Vi venter forstatt på at Bidalaka skal innrømme at dette med 7 minutter er en løgn.

     

    (Kremasjon av 1 lik på 7 minutter i en tysk krematorieovn. Som en viss Henryk Tauber fantaserte om.)

     

    Gi meg sitatet hvor han hevder det, så skal jeg kommentere det.

     

    Google: "Ober Capo August explained to us that, according to the calculations and plans for this crematorium, 5 to 7 minutes was allowed to burn one corpse in a muffle"

     

    Sitat fra Tauberen.

     

    Altså: her sies det klart og tydelig at 1 lik skal ligge i 1 ovn i ikke mer enn 7 minutter.

     

    I dag bruker man 1-2 timer på å kremere et lik i ovner som er langt mer effektive enn de man hadde for 60-70 år siden. 2 timer snakker man om i denne artikkelen: http://hubpages.com/hub/cremation

     

    Hadde tyskerne noen spesiell form for kremasjonsmagi?

    • Liker 1
  7. Du trenger forresten ikke si hvem det er.. De som har fulgt med på diskusjonene her skjønner nok godt hvem det er tenker jeg :D

    Nei da, det er ikke min jobb å røpe brukeres identitet, det er min jobb å forsvare den. Vi tar anonymiteten på alvor her. Det åpner selvsagt for misbruk. Og siden det så åpenabrt er et forsøk på å leke Tordenskiolds soldater, så skal jeg si så mye som at både Gassegeir, Lovenslangearm og minst to registrerte brukere tilsynelatende taler med samme stemme.

     

    Er dette noe dere kan bevise eller tar dere dette bare "på feelingen"?

     

    Jeg så at et godt innlegg fra Frk. Zisblatt hadde blitt nådeløst sensurert vekk. Mener dere at Frk. Zisblatt var BelzeBob? Er jeg også BelzeBob? Er alle som kritiserer Holocaustopplegget og sensurgreiene BelzeBob?

     

    Hvorfor ble BB kastet ut? Oppfordret han til vold og terror? Drev han med ufyselig oppførsel og postet syke bilder slik andre gjør her på forumet? Jeg forstår ikke dette.

     

    Obs: gi meg en advarsel før dere hiver meg ut også, OK?

  8. Dere som snakker om sensur av kritikk og etterforskning - har dere i det hele tatt lest det som blir skrevet? Har dere sett at akkurat de samme reglene gjelder for de som forsvarer holocaust? Eller filtrerer dere bare ut det som passer slik at dere kan leke martyr?

     

    De som forsvarer den offisielle Holocaust-historien har ingenting å tape og alt å tjene på sensur.

     

    Visste du forresten at Holocaust-bekreftere driver og brenner bøker akkurat slik nazistene gjorde?

     

    Se her: http://www.ihr.org/books/ztn.html

  9. Antallet er 6 millioner, det har alltid vært 6 millioner og kommer alltid til å forbli 6 millioner.

     

    Dette er en religion vi snakker om, og en religion har ofte dogmer som er hugget i stein og som ikke forandres pga ting man kommer fram til i den virkelige verden.

     

    600.000 jøder utvandert fra fangenskap i Egypt til det lovede land. Gang 600.000 med 10 - Kabbalas hellige tall, og du får det magiske tallet 6 millioner. Jødiske religiøse fanatikere ser det ihvertfall slik; at dette tallet må det være. Derfor var det også dette tallet man brukte i forbindelse med jødenes holocaust i 1919: 6 millioner. Ordet "holocaust" ble også brukt.

     

    http://www.holocaustinfo.net/images/first_holocaust.jpg

     

    "“Interestingly enough, the Holocaust religion extends far beyond the internal Jewish discourse. In fact the new religion operates as a mission. It sets shrines in far lands. As we can see, the emerging religion is already becoming a new world order. It is the Holocaust that is now used as an alibi to nuke Iran… To a certain extent we are all subject to this religion, some of us are worshipers, others are just subject to its power. Interestingly enough, those who deny the Holocaust are themselves subject to abuse by the high priests of this religion. Holocaust religion constitutes the Western ‘Real’. We are not allowed to touch it or to look into it. Very much like the Israelites who are entitled to obey their God but never to question him. ” –- Gilad Atzmon"

     

    Bilde av jødiske Gilad Atzmon: http://www.davidduke.com//images/giladshot.jpg

     

    Gilads hjemmeside: http://www.gilad.co.uk/

    • Liker 2
  10. Det er også merkelig at ikke-jøder skal bruke ordet "Holocaust" (med stor H, selvfølgelig), mens jødene selv bruker Shoah.

     

    Brennoffer .... et offer til en eller annen gud for å få en tjeneste tilbake. Man kan spørre seg: i andre verdenskrig - hvem ofret hvem til hvilken gud, og for hvilken hensikt?

    • Liker 2
  11. Holocaust er vel den nyere tids mest dokumenterte hendelse. Det finnes utallige artikler, øyevitneskildringer, vitner, bøker og historier om det hele. Sel vil jeg anbefake "Jeg var dr. Mengeles assistent" av Miklòs Nyiszli. Ikke bare inneholder den hans historie fra Auschwitz-Birkenau, men også fotnoter om hva som kan være litt unøyaktig. Det er altså på ingen måte noen partisk bok.

     

    Wikipedia om holocaust: http://no.wikipedia.org/wiki/Holocaust

     

    Ellers vil det også være temmelig utrolig hvis hver og en som har studert holocaust tar feil, hver og en som forteller om berettningene sine lyver og alle leirene og restene fra det er feilaktige beviser... Adolf Hitler viste dessuten på et langt tideligere tidspunkt enn holocaust hva han menete om jøder...

     

    Wikipedia om Adolf Hitler: http://no.wikipedia.org/wiki/Hitler

     

    Vær vennlig og dokumenter at så mye som 1 jøde døde i noe holocaust i andre verdenskrig.

    • Liker 4
  12.  

    Disse ovnene er laget for å kremere 1 kropp av gangen. Slik alle krematorieovner er.

     

     

    Om de eventuelt er laget for én og én kropp, hva hindrer det noen i å putte inn flere der, om de så ønsker? Innvendige mål var visst rundt 0.7 x 0.7 x 2.1 meter, noe som absolutt gir rom for flere enn ett lik.

     

    Kanskje du får plass til flere lik. Men det går ikke særlig fortere å brenne de på det viset. Du har en doktorgrad i fysikk, sier du? Er du klar over at for at noe skal brenne trenger det luft?

     

    Kom igjen nå - forklar oss hvordan tyskerne klarte å kremere 1 kropp på mindre enn 1 time. Legg fram skikkelig dokumentasjon (på en fysisk umulighet og absurditet.)

     

    Eller: du kan innrømme at ditt "vitne" er en løgner og bedrager. Var det ikke han som også fant en ost i en gjenglemt koffert i gasskammeret og overlevde Holocaust gjennom å spise denne osten? (Scrapbookpages....)

     

    Forresten: hvorfor nekter du å kommentere dette med søppelforbrenningsanlegg? Du vet jo utmerket godt at tyskerne kunne brukt søppelforbrenningsanlegg hadde de ønsket å brenne 6 millioner lik. En løsning som er 6 millioner ganger bedre enn denne idiotiske "la oss se hvor mange lik vi får plass til i ovnen"-fantasien.

     

    ..Kan jeg kalle deg en virkelighetsbenekter, Bidalaka? Det er jo tydelig at du benekter alt som har med fornuft å gjøre og forsvarer de mest latterlige absurditeter bare for å "berge" denne religiøse myten du tror på.

    • Liker 3
  13. En mer berømt Holocaustbekrefter er vel Eli Weasel.

     

    Eli Weasel er en mann med mange fantastiske historier. En av de mindre fantastiske historiene er boken "Night" der han glemte å fortelle om at noe Holocaust foregikk. Men en annen ting han husket å fortelle var at når han og hans far fikk valget om de ville slå følge med nazimonstrene, eller vente på de russiske befrierne når det ble kjent at disse var på vei til leiren Weaselene var i - ja, da valgte de av noen merkelig grunn å slå følge med nazisadisadistene. Pussig, ikke sant?

    • Liker 3
  14. Morsomt å se hvordan sensur-politikken funker her. Alle ubehagelige spørsmål blir amputert vekk fra Holocaust-trådene og plassert nye steder.

     

    Hvor mange Hiroshimabenektere har du hørt om? Hvor mange av de sitter forresten i fengsel?

     

    Hvor mange Gudsfornektere har du hørt om? (Alle som ikke tror på Gud er Gudsfornektere.)

     

    Var du en julenissebenekter når du var liten? Benekter du julenissen i dag?

     

    Er du en Muhammedbenekter? (Alle som ikke tror på Muhammed.)

    • Liker 5
  15. Nei, man kan ikke brenne et lik på 7 minutter i en krematorieovn. Kanskje noen av de som ble bombet i Dresden eller i Hiroshima brant så fort, men ikke en kropp man stapper inn i en slik ovn:

     

    (Fjernet unødvendig bilde av en gammel, helt ordinær krematorieovn som tyskerne brukte. Ville egentlig legge den i "spoiler" men vet dessverre ikke hvordan jeg gjør det.)

    • Liker 3
  16. Når emnet heter "totalforbud mot å diskutere Holocaust" er det ikke usaklig å nevne det ubehagelige faktum at noen totalitære ekstremister myrder Holocaust-kritikere.

     

    At Rampage umiddelbart fjerner mine innlegg viser bare at jeg tråkker på en sår tå her. Det viser hvor livredd Rampage er for at folk skal innse sannheten om det terrorveldet som er bygd omkring Holocaustløgnen han helhjertet støtter.

     

    Hva er det egentlig vi har lov å diskutere på denne tråden, Rampage? Skal vi snakke om været?

     

    Eller skal vi følge emnetittelen og snakke om forbud mot å utfordre Holocaust-myten?

     

    Du taler med vis tunge BB. Må alt gå deg vel og må du aldri blit holocaustet for din holocaustbenekting.

    • Liker 4
×
×
  • Opprett ny...