Gå til innhold

Dockside

Medlemmer
  • Innlegg

    813
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dockside

  1. Åfy du er finmeg crazy ass, den gærningen jo. Jeans på 17.Mai. Hva annet sprøtt du gjorde i tenåra tør jeg ikke tenke på.

     

    Neida, fra spøk til halvor. 17.mai for kids og ungdom så er det selvfølgelig lovlig med jeans, bare sørg for å pynte deg litt ekstra, ta på en skjorte og sett gjerne en maiblomst/sløyfe i skjorta eller jakka, blir det varmt så er det greit med bare skjorte. Viktigste er tross alt at man koser seg på den store dagen.

     

    Jeg brukte alltid jeans og skjorte når jeg var i komfalderen, fikk aldri kritikk pga det. Når du blir litt eldre så er det standar å trekke i dress.

    Vell... Spørs hvilken familie man er oppvokst i. I min var det ikke populært å droppe dressen.
  2. Det går helt sikkert greit med ferskvann. Da ødelegges de ikke så fort heller.

    De blir ikke ødelagte av saltvann. De er ment til bruk ved havet. Har fortsatt tilgode å ødelegge et par på under 5 års bruk enda så mye juling de får. Kan anbefale chelsea leather food (fåes kjøpt på ebay) om mann er redd for at saltvannet skal spise opp sømmene.
  3. Ja, gikk en liten tur ute uten sokker, kanskje 10 minutter gange. Har fått revet bort det meste av hud på begge helene.

    Tror jeg skal prøve å legge de i vann over natten, og gå dem inn mens de tørker.

     

    Vet du om dette vil hjelpe? Jeg kjøpte dem hovedsaklig for å bruke dem under sydenopphold denne sommeren.

    Har blitt oppfostret på dockside sko. Det første jeg gjør hver gang jeg kjøper et nytt par, er å ta de med til nærmeste strand (saltvann) og gå med skoene på ut i sjøen. Det er beste måten å "knekke" skoene inn på.

     

    Edit: Skrivefeil.

  4. Betalte 799 for docksides på obs, tror det var en veldig ålreit pris. Tittet på timberland på XXL, de på tilbud, de hadde mange par i butikk, men de var altfor myke i sidene. Føler at docksides gir litt mer støtte.

     

    XXL Tiller, hvis noen skulle lure.

    Timberland og Sperry er veldig myke sammenlignet med Sebago. Tåler ikke så heavy bruk langs vannet som docksides.

     

    Edit: Kan leggetil at Sebago har lang "gå inn" tid. Bruker fort 1 år før de er myke og har formet seg helt. Timberland og Sperry er ferdig "inn gått" etter et par uker.

  5. Har noen Lacoste pique'er og en Woolrich vest som er blitt for liten. Har ikke så lyst til å hive det til Fretex ettersom plaggene er så godt som nye. Hvilke plasser kan jeg bli kvitt plaggene til en grei pris? Finnes det andre alternativer til EBAY og SF?

     

    Til admin! Dette er ikke en salgsannonse. Vær grei å la innlegget stå.

  6. Sebago Campside er bedre enn Fairhaven. Anbefaler å gå for Oak Street eller Rancourt. Fantastiske produsenter begge to. LL Bean kan også nevnes, men de har lang "gå inn" tid. Quoddy er jo også et bra merke.

    Skal sies at Oak Street, Rancourt og Quoddy må alle tas vare på ettersom skinnet de bruker er finere enn det skinnet Sebago, Sperry, Timberland og LL Bean bruker. Sistnevnte er mer beaters.

×
×
  • Opprett ny...