Gå til innhold

roboco

Medlemmer
  • Innlegg

    52
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av roboco

  1. Sammen'ignes de to selv og blir ikke one x hvertfall

     

    Sg3 har bedre batteri, lyd i høytaller og minijack, bedre kamera og mye bedre filmkamera, mer. Minne og ye mer. Sg3 er en vinner. Selv skjermen er bedre med mye høyere kontrast

     

    Har du testet SGSIII?

    • Liker 1
  2. Jeg er også på utkikk etter studieguiden! Veldig vanskelig å finne den.

     

     

    Ang. Akademika: Hvis jeg ikke tar feil, så har de sluttet å selge studieguider der også. BI har vel gjort det slik at det er ikke mulig å få tak i studieguider (nye, ubrukte) på nett eller andre plasser uten å være nettstudent.

     

     

    Var på Akademika i går og kjøpte studieguide for Organisasjonsatferd og ledelse, og Statistikk så de har ikke sluttet med det helt nei.

  3. Hei. Er det noen som vet om det er mulig å få tak i studieguiden for Organisasjonsatferd og Ledelse(ORG 3402) uten å være nettstudent? Tenkte det kunne være greit å gå igjennom hovedtrekkene i faget før forelesningene starter opp i januar

     

    Rimelig sikker på at de har den på akademika.

  4. Mildt sagt utrolig at noen klarer å bli så inderlig irritert over at et produkt de ikke en gang vurderer å kjøpe får terningkast 6 i en test. Fascinerende at såpass mange android-fanboys gidder å bruke så mye tid på å rakke ned på et produkt, det er kun et produkt, man velger selv hva man vil kjøpe.

     

    Kan ikke si at jeg har sett så mange apple-fanboys som gidder å bruke tiden sin på å rakke ned på android.

    • Liker 1
  5. 64gb versjonen koster 1390kr og lage. Og blir så solgt for hele 6670,- i applestore!

     

    http://blog.gsmarena.com/16gb-iphone-4s-costs-apple-196-to-make-an-isuppli-teardown-reveals/

    Det er det vi kaller en god "profit margin".

     

    Det er så grotesk at jeg har ikke ord. Legg merke til at det ikke er noe mellomledd her heller. Prisen er fra applestore

     

    Businessverden er ikke et sted man setter prisen lavt for å være snille med folk, man setter en pris folk er villig til å betale.

    • Liker 1
  6. Må bare spørre igjen.

     

    Nå vet jeg at det kanskje er litt tidlig, men jeg spør i tilfelle det er kommet mere ut av det.

     

    Jeg spurte tidligere etter 1080p filmopptak i fra iPhone 4S som jeg kunne laste ned. Jeg fikk da en link hos en bruker som skulle være en film i fra iPhone 4S. Joda det var det, men den filmen var filmet i de mest optimale forholdene og var også brukt stativ og slikt under filmingen der.

     

    Så det jeg egentlig vil se er 1080p filmopptak i fra iPhone 4S som er i fra 'real life situations'. Dette må jeg kunne laste ned uten at de filmene er komprimert av noe slag. Så vil helst ha en film som er tatt rett i fra iPhone 4S som jeg kan laste ned.

    Synes du det var litt kjipt at filmen filmet med iPhone 4s faktisk var ganske bra?

    • Liker 4
×
×
  • Opprett ny...