Gå til innhold

joneoverland

Medlemmer
  • Innlegg

    334
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av joneoverland

  1. NBT skrev:
    Iki skrev:
    Lurer på hvor mange aktive spillere spillet har nå, i forhold til hva det hadde på maks, og hvordan dette sammenligner med for eksempel Skyrim etter samme tidsrom.
    på steam ( ut ifra steam DB ) https://steamdb.info/app/1716740/charts/ hadde dem ca 300 000 ved lansering som er nede i 7-10 000 speler nå. https://steamdb.info/app/72850/charts/ skyrim som eg huske om det blei orginalt lansert på steam ? hadde rund 250 000 men er mellom 1-2 000 spelere nå men skyrim de første 5 årne hadde mye mer spellere konstant ( mellom 20-35 000 ca fram til 2017 der det begynte falle sakte og sikkert ) Steam DB er faktisk en veldig god kilde til mye info =) uanset skyrim ut ifra steam charts hadde nok det mye bedre en dagens starfield har vis vi tar steam player charts som fakta
    Synd vi ikke har lignende info om alle som spiller det via gamepass.
  2. On 7/11/2022 at 7:38 PM, Christoffero89 said:

    Hei

    Har store treghetsproblemer med min Samsung.  

    Jeg må mange ganger daglig kjøre enhetsvedlilehold og lukke apper. Regelmessig skru tlf av og på fortid den blir så treg at selv samtaler hakker.    

    Snapchat hakker, messenger video chat har rare regnbue farger og selv kamere kan hakke. 

    Veldig skuffet.  Flere som opplever det samme?  Evnt har løsning? 

    S22+en min er også slik, spesielt som du nevner snapchat, bytting mellom apper, chrome lagger. OnePlus 8en min var kjappere på alle måter frem til Android 12 iallfall. Kanskje det er problemet.

  3. 1 hour ago, Datafriken said:

    Jeg var utrolig skuffet over at komplett hadde Ventus til 8899 når både Proshop og Elkjøp hadde de til 7999, ser nå at Netonnet selger samme kort til 8190.- så har både en ordre hos Komplett og Netonnet spent hvem som sender først.

    Proshop byttet til 8999 idet salget åpnet. meget ræva måte å drive business på.

  4. Det jeg heller skulle ha sett var en generell dobling av RAM og SSD for et gitt prisnivå. Spesifikasjonene har vært for statiskel enge og det er ikke mulig å øke minne/SSD uten samtidig å gå opp til en kraftigere CPU, hvilket kan gi ulemper som varme og økt strømforbruk.

     

    Helt enig! selger litt av disse på jobben, men hadde garantert blitt mer om 16GB ram var normen.

    i7 blir for varmt i en surface pro

  5. Jeg skulle gjerne ha lagt igjen 100 000,- på stereo hos Soundgarden, men jeg tør ikke å handle der. De butikkene jeg har vært i har ekstremt dårlig utvalg av demo-produkter. Første bud for å kjøpe stereo er å lytte. Det får man ikke hos Soundgarden. La oss si at de har ca. 50 forskjellige høyttaler modeller, men når jeg kommer i butikken er det tre modeller jeg kan lytte til (Jessheim). Flere modeller finnes ikke som demo noe sted i landet. Jeg har sjekket. Hifi-klubben derimot har store deler av produktspekteret som demo i butikk. Hver gang jeg har vært der har jeg blitt tilbudt å ta med meg demo hjem. Og du kan kjøpe et produkt, pakke det opp, prøve det, for så og få igjen alle pengene hvis du ikke er fornøyd. Ikke noe av dette får du hos Soundgarden. Soundgarden "reklamerer" med 30 dagers åpent kjøp, men de burde ha kalt det lukket kjøp. For du får bare igjen pengene hvis pakningen er uåpnet. Veldig synd, for Soundgarden har tilsynelatende mange bra produkter som ikke selges av noen andre i Norge. Men de bommer totalt på kundeservice. De viser jo at de ikke stoler på kundene sine. Resultatet er at jeg ikke stoler på Soundgarden. Nå vurderer jeg å reise til Sverige for å kjøpe de samme produktene som selges av Soundgarden.

     

    dette kan du faktisk på Soundgarden i Sandnes, de har også et par lytterom.

  6. Fikk heldigvis kansellert kontrakten og vil aldri mer vurdere Opel som et alternativ. Etter slett behandling og å ha blitt holdt for narr av Opel et helt år slo det meg at det nok ikke var uten grunn at vi kalte Opel for Skropel i hinne tider. Nå har jeg bestilt en Hyundai KONA av en seriøs forhandler og gleder meg til å få den sensommeren 2018.

     

    Bensinutgaven da? EL utgaven har jo ikke fått pris engang enda.

  7. Heisann, 

     

    Så en veldig lik forespørsel men bruksområdet/oppsett er noe annerledes så jeg tar sjansen på en ny tråd.

     

    Grubler på om det kanskje er på tide å gjøre noen endringer med gamle riggen jeg har stående på kontoret. Har kjøpt litt greier oppigjennom årene til den når det har klødd i fingrene men det har alltid bare blitt lagt til ting ikke endret så mye på oppsett. 

     

    Nå har det et par ganger i år dukket opp ved oppstart advarsel om at overclock er resatt pga voltage problemer så da lurer jeg på om det er på tide å gjøre noe.

     

    Jeg har dette 

    Fractal Define R5

    i5-2500k med Corsair H60 kjøler (OC til 4GHz)

    Gigabyte GA-Z68AP-D3 (begynner å bli temmelig kjipt)

    Corsair Venegeance DDR3 1600 MHZ 8GB CL9 4x4GB

    Zotac GTX 1070 AMP

    OCZ MODXSTREAM PRO 700 WATT PSU

    OS på Intel 120gb Intel 330SSD

    3x WD snurre disker på 7200rpm til lagring

    1x 256gb Samsung 850 Pro til mye brukte spill.

    1 x 256gb Samsung 850 Pro til Adobe/bilder for redigering av fotoprosjekter

     

    Bruker viftene som er innebygget i R5. usikker på om det er dette eller H60en som bråker men det er mye lyd iallfall.

     

    Brukes til:

    Noe fps (BF1, Titanfall, Battlegrounds)

    Mye simulatorer (Project Cars 1 og 2, Assetto Corsa, iRacing)

    Prøver det meste som får bra kritikk av spill.

     

    Noe dere ville gjort eller skal jeg prøve å holde ut lenger? Ryzen? Intel? 

     

  8. Det er ganske utrolig kor jævlig menyane/ikoner ser ut før ein får lagt inn Nova Launcher.  Bruker sjøl også Pixel-theme-pakken, kan anbefales.  Med Nova og nugat 7.0 vart dette riktig så lekkert! :)  Eg er ingen jailbrake/hacker-konge, men Nova launcher er nesten obligatorisk vil eg tørre å påstå.  

    Kjørte Nova et par måneder etter et par år med Aviate, men jeg ble aldri helt komfortabel med det. Endte tilbake til Aviate for et par uker siden. rart det der :p

×
×
  • Opprett ny...