Gå til innhold

Sourze

Medlemmer
  • Innlegg

    117
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sourze

  1. æøå finner du vel bare i siste firmware oppdatering.

    Qwerty velger du slik: på tastaturet er det en liten globuslignende sak med EN eller NO ved siden av, der du kan velge T9 språk tror jeg. trykk på den og hold den inne litt. Du får opp meny der du kan skru av og på T9 og under der igjen ett felt med Tastatur, trykk der og du kan velge ulike tastaturoppsett, bla. qwerty.

     

    grmps

     

    Aiaiai for et supert tips, nå skriver jeg omtrent 3 ganger fortere etter å ha skiftet fra qwerty til tastatur :)Har lurt på akkurat dette!

  2. Ok....

     

    Jeg tar nå uansett sjansen siden El-Kjøp har 30 dagers returrett, så om viftene blir for ille så er det pengene tilbake.

     

    Hallo! Kjøpte du pcen? Jeg skal NUH i dette øyeblikk ta ut en slik pc av esken og klargjøre den for en venninne. Søstra mi skal og ha laptop, og jeg vurderer å anbefale samme pcen. Får se i kveld om den duger.. :)

  3. Takk for et utfyllende svar VO! Jeg er i den heldige posisjonen at jeg jobber i en rimelig stor bedrift hvor vi har drøssevis av utgåtte 2950 switcher og 871 rutere som jeg kan leke meg med, så hw er ikke noe problem.

     

    Når det gjelder feil i cisco press så må jeg ærlig innrømme at bare synet av de bøkerne gjør meg litt uvel pga all lesinga, så jeg tror ikke jeg har overskudd til å lete etter de feilene, ikke akkurat nå ihvertfall. Generelt kan jeg si at det var uoverenstemmelser mellom innhold og oppgavene.

     

    Jeg kommer definitivt til å henge en del på det forumet du nevnte, og jeg skal sjekke ut emulatoren også. Ja jeg kom frem til at den Sybex-boka var det beste alternativet!

     

    Har hørt at ICND2 er vanskeligere enn den første, så derfor skal jeg forberede meg enda bedre slik at jeg slipper å ta eksamen om igjen da den første ble bestått med kun 817 poeng..

     

    Igjen, tusen takk for dine geniale tips!

  4. Jeg har nylig tatt ICND1 og skal nå ta ICND2. Jeg ønsker da å forberede meg på forhånd, og lurer på om noen har noen tips på hva som er bra lesestoff?

     

    Jeg har allerede sett meg ut:

     

    CCNA Exam Cram

    CCNA - Cisco Certified Network Associate Study Guide

     

    Til den forrige eksamen brukte jeg Cisco's egne bøker, men de var fulle av feil, spesielt i spørsmål og svar delen (!!).

     

    Jeg bestod med liten margin, og ønsker å gjøre det bedre på neste eksamen! :)

     

    Alle tips mottas med takk!

  5. Hei,

     

    Har installert og prøvd haugevis med PDF til WORD konverter program, men har ikke funnet noen som funker tilfredsstillende.

     

    Kriterier:

     

    - Gratisvare

    - Tar med både tekst og bilde

     

    Kan eventuelt også være interessant med programmer som redigerer pdf filer direkte.

     

    Noen som har forslag til hva jeg kan prøve?

  6. Har nå kjørt en del benchmarks og her er resultatene:

    3DMark03: 11846

    3DMark05: 8780

    3DMark06: 4091

    PCMark05(system score): 4747

     

    Etter hva jeg kan se, så er dette om trent det samme som tester av den amerikanske modellen av denne maskinen, ser ut til å ligge omtrent 100-200 poeng under på de fleste testene.

    9284690[/snapback]

     

     

    Har selv en 9074EA.. og vurderer å oppgradere til denne. Fant dette på nett fra 9074CL, er ikke helt sikker på hva som ser forskjellen på EA og CL da men...

     

    3D Mark03

    8073 points

     

    3D Mark05

    3588 points

     

    3D Mark06

    2230 points

     

    HDX gruser 9074 ihvertfall.

     

    PS: Skulle gjerne fått levert denne lappisen med XP! Er ganske anti-vista.

×
×
  • Opprett ny...