Gå til innhold
  • Innlegg

    64
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av [email protected]

  1. Hvor vanskelig er det å feste en en ting i begge armer og ben som sporer bevegelsene dine, og kopierer dette til karakteren i spillet?

    Løping kan foreksempel være at man løfter bena, løpe på stedet. Bevege arm bak ryggen tar frem sverdet, løfte armen blokkerer slag med skjoldet ditt.

     

    Vet ikke noe om utvikling av sånne ting, men ser for meg at det ikke er bransjens største utfordring å få til noe sånt

  2. De burde ikke fortsette historien med WoW eller noe sånt, WoW er historien videre i Warcraft.

     

    Istedet burde de utvide universet med tidiligere hendelser vi bare vet om sålangt igjennom små tekster. For eksempel: Warcraft: The War of the Ancients, Warcraft: Sargeras and the Betrayal, Warcraft: The Guardians of Tirisfal, Warcraft: War of the Three Hammers, Warcraft: The Emerald Nightmare, Warcraft: Waking of the World, Warcraft: Fall of the Gurubashi.

     

    Universet blir større og vi får sett i større skala hva som har skjedd tidligere, og hvorfor verdenen er som den er idag

  3. Tror det henger litt sammen med at når vi ser nazister, IS, korrupsjon, terrorister, menneskehandel andre anti-sosiale hendelser får vi lyst til å bare tilkalle en superhelt som kommer ned fra himmelen å slår hodet av dem med en magisk hammer.

    I spill får vi lov til å være den superhelten som vinner over urettferdighet, uten en klomsete rettsak.

    Vi heiet jo på Dexter når han drepte alle de kriminelle iløpet av årene serien varte.

    • Liker 4
  4. Heisann, har plutselig slått meg at mange av personene jeg ser opp og bort til bruker bow ties og at det er veldig unikt, noe som kan gjøre deg lett å huske. Det at nesten ingen butikker har bow ties du knyter selv gjør det naturlig at få bruker det hver eneste dag, og utvikler et varemerke med det. Har man noen bukser og skjorter og en hævv av bow ties kan man se veldig sharp og unik ut med lite arbeid.

     

    Så første spørsmål er vel hvor kan jeg finne ett massivt utvalg av bow ties som knytes selv? Hørt om Neckwear som er fra Sverige tror jeg, men finnes det ikke noe i Norge som ikke må igjennom toll osv? Som sagt har ingen av de store klesbutikkene bow ties du knyter selv, bare en hævv ferdig knytte.

     

    Når jeg planlegger å bruke det hver eneste dag så må det jo være en litt mer casual look, ikke stivpyntet liksom. Jeg foretrekker chinos over jeans i utgangspunktet, chinos blir vel ikke for stivt hvis de er i sterke farger?

    Skjorten har kanskje mye å si? Hvis den er helt hvit kan det virke stivere?

     

    Fargevalg er vel viktig? Noen linker som lærer bort dette godt?

  5. Aldri hørt om, kanskje ikke så rart det gikk dårlig. Heroes of the Storm er jo på vei også, det har vel bedre sjanse til å konkurrere med LoL/Dota2.

     

    Ja større håp for HotS, mer innovativt og en større fanbase fra starten av. Alle som bare er fans av Blizzard universenes historie kommer til å drikke det spillet. Når fans først kommer inn i HotS føler de seg allerede hjemme, akkurat som i Hearthstone.

    Med disse klonene føler man bare de samme mekanikkene som vi har spilt med før

  6. Trist men sant. De har en sinnsyk fordel med World Of Warcraft: Det foregår i Warcraft universet. Klarer ikke helt å se for meg et bedre fantasy-univers. Skal de bygge opp et nytt spill fra bunnen av så er det MYE som skal klaffe for at det skal bli i nærheten av WOW.

     

    Forresten Jostein, jeg meldte meg opp som Radstronaut for sikkert en mnd siden, har enda ikke fått svar! Hvem må jeg drepe for å bli medlem?

     

    Min største drøm er å få lest opp navnet mitt på podcasten deres, før dere tar over verden!

     

    Sant, The Elder Scrolls are kanskje litt større i masse når det kommer til historier, helt reint mengde tekst som trengs for å fortelle alt som har blitt fortalt. Men Warcraft er helt unik i sin personlighet. Grandiost, heroisk, episk, den "bigger than life" følelsen. Har ikke spilt WoW på nesten 3 år men har fulgt med på historien via wiki, bøker og konsept kunst.

    Warcraft historien finnes ikke for at WoW skal fungere, fjern WoW og Warcraft universet føles fortsatt like levende som Harry Potter, TES, Final Fantasy, Star Wars, Star Trek.

  7. Warcraft er det mest grandiose og episke fantasi-universet som er, TES f.eks. er større men fokuserer på en annen personlighet. Hvis de vil lage et MMO til burde de heller lage en helt ny og vill spillmotor til World of Warcraft så de kan gjøre mer med den verdenen.

     

    Utvid arealet med x200, lag grafikk og fysikk som i Blizzard cinematics uansett hvor mange år det tar, gi alt voice-acting, bland in Starcraft og Diablo som sikkert eksisterer i samme univers uansett. Utvid utvid og utvid til vi føler at det er at parallelt univers som faktisk eksisterer.. Etter alt dette føles det så komplekst at de kan blande inn dette "dagtidsjobb" konseptet også sikkert.

  8. Egentlig kunne de bare lage spillet fullstendig likt Heroes III, bare med moderne grafikk, fordi der funket alt perfekt. Jeg tror også dette er spillet de fleste fans viser til når de mener utviklerne har rota til serien. Heroes V var også ganske likt Heroes III, og er et mye bedre spill enn det siste.

     

    Bra at de går tilbake til flere typer ressurser, men jeg liker egentlig ikke kontrollsonene. Att de går tilbake til spells og skills slik de hadde før er veldig positivt, og kanskje den viktigste innrømmelsen de kommer med. Det å ha to forskjellige skills å velge mellom hver gang man levler, er mye mye bedre enn å sitte der å skulle velge blandt 40-50 forskjellige skills i et gigantisk tre, slik dett var i siste spillet.

     

    Som alltid, gleder jeg meg til et nytt spill i denne serien, kanskje en av mine yndlingsserier gjennom alle tider. Håper de treffer fullstendig blink denne gangen, selv om bildene tyder på at vi kan få Heroes 6 1/2 denne gangen.

     

    http://commentphotos.com/gallery/CommentPhotos.com_1388731104.jpg

  9. Rengjorde og la ny kjølepasta etter jeg først la merke til problemet, men ingen forbedring. Har heller ikke hatt usunne temperaturer de 11 månedene jeg har hatt PCen. Så når det har skjedd så plutselig er det sikkert pumpa som har sluttet å sirkulere væsken til kjøling, har ihvertfall sendt den til Komplett nå.

     

    Husker jeg valgte vannkjøling istedefor luft pga. den klossen med varmerør krasjet i RAMen, men burde kanskje se etter en passende luftkjøling, er ikke mye som kan gå feil der. Enkle er kanskje det beste i dette tilfellet

  10. Nei er vel ikke umiddelbart sekundet etter boot, men ett minutt kanskje, VELDIG raskt ihvertfall. Kjenner jo også på X60 og CPU at det er en kokende temperatur.

    Er den noengang ikke 100+?

     

    HWmonitor og BIOS på MPOWER MAX hovedkort viser ikke mer enn 100 grader. Ligger og vipper mellom 98-100 grader. Men de parameterne viser vel ikke mer enn det uansett?

     

    Er kanskje defekt pumpe som nevnt da, kanskje bare sende inn til Komplett og håpe på rask respons.

  11. CPU går till 100 grader rett etter boot når ingen tunge programmer kjører. Tenkte kanskje kjølingen NXZT X60 ikke var godt nok festet (Selv om den har vært det i 11 måneder nå).

    Copperplaten til X60 er like varm som CPUen så da er det vel god kontakt?

    MEN kjøeelementet væsken blir fraktet til er veldig kjøling (18 grader). Kan det hende de 2 slangene som frakter væske fra copperet til kjøleelementet med viftene ikke fungerer?

     

    post-233896-0-57449200-1405906410_thumb.jpg

     

    Har ikke hatt noen problemer med PCen de 11 månedene jeg har hatt den. Satt sammen selv med komponenter fra komplett.

     

    MSI Z87 MPOWER MAX, Socket-1150

    NZXT Kraken X60 All-in-One 280mm Kjøler

    Intel Core i7-4770K Processor

  12. Har ikke en god forklaring på problemet ditt, men kan hjelpe deg med å frigjøre litt plass på C disken hvertfall. Stort sett er det hibernate.sys som tar masse plass her. Så lenge du ikke har bruk for denne funksjonen kan du følgende denne guiden: http://www.sevenforums.com/tutorials/819-hibernate-enable-disable.html

     

    Hos meg fikk jeg fort 14GB ekstra plass :)

    Takk for tips, men fikk bare noen få GB

     

    Uansett har jeg prøvd flere ting fra andre forum for RAM problemene uten hell, så tar å formaterer og ser an da, da kan jeg ihvertfall utelukke det

     

    EDIT: Hei igjen

    Jeg endte opp med å ikke formatere likevel, men fant ut at jeg hadde absurde mengder non-paged memory. Skulle gjerne gått igjennom step for step hvordan jeg ble kvitt problemet, men jeg husker ikke rekkefølge på alle de tingene jeg gjorde. Men begynte ihvertfall med poolmon+non-paged memory søk på google og denne linken: http://blogs.msdn.com/b/ntdebugging/archive/2012/08/30/troubleshooting-pool-leaks-part-2-poolmon.aspx .

     

    Fant ut at jeg hadde 2 store IDer i poolmon som tok non-paged pool og knyttet dem til nettverk-service som Qualcomm Atheros Killer Network Manager sto for. Service for nettverkskortet mitt. Leste at flere hadde problemer med at denne servicen ikke var så godt implementert i Windows 8 og siste versjon var det beste valget vi hadde. Hadde siste versjon men installerte software på nytt, og ser ut som det har fikset problemet.

  13. Veldig overraska hvis det er noe virus ellerno, skumleste jeg har vært på er vel skyrim.nexusmods.com, men aldri hørt noe om at noe kødder med mods.. I tillegg er alt i PCen bare en måned gammel så hadde vel ikke rukket så mye uansett. Har ikke brukt torrent ellerno sånt på over 1 år heller, gått over til streamingtjenester

     

    Merker bare ytelsestap når jeg er over 90% memory og da kan ting som Cubase krasje.

    Kan jo prøve å formatere på nytt men har lest at det ikke fungerte for folk som hadde samme problem som meg, etter hva de forklarte

     

    Har også sett at bare 4GB av 83GB er tilgjengelig på SSDen OS er på, og når jeg går over mappene på C: er de tilsammen bare på ca. 40GB. Men det er kanskje en del skjulte mapper og filer? Har bare OS og programmer som Chrome der så stusset over at de trengte hele 79GB. Men jeg innbiller meg kanskje ting nå med problemene med RAM

     

    EDIT: Men er det noe vi kan utelukke? Det kan ikke være Windows 8? Noen håpløse instillinger eller funksjoner som ikke fungerer i praksis? Er veldig fornøyd med W8 ellers

  14. Hei,

     

    sitter her med en helt ny PC med 4770k, GTX780, 16GB RAM, MPOWER MAX hovedkort og Windows 8. Dette ble kjøpt og satt sammen for litt over en måned siden, men for et par uker siden merka jeg i task manager at PCen brukte 98% minne, men i oversikt over prosesser brukte PCen bare 1GB, og jeg har 16GB tilgjengelig..

     

    Jeg har faktisk sett litt rundt på internettet at folk har samme problem som meg, men.. ingen av de har fått noe tydelig svar. Jeg har skrudd av Superfetch og andre prosesser og latt det være av noen dager, men ingen hell med det. Det kommer nødvendigvis ikke når jeg kjører tyngre programmer en Chrome heller, noen ganger etter oppstart bare kan PCen bruke 80%+ minne, men det er selfølgelig ikke synlig i resource monitor hva som bruker så mye. Er det her noe håpløse greier med Windows 8, noe jeg må skru av? Eller er det noe galt med hardware?

     

    Nå har jeg bare Chrome oppe og den viser 92% minne brukes.. Alle 16GB er tilgjengelig

     

    Takk for svar

    post-233896-0-26194000-1378916516_thumb.png

    post-233896-0-98337900-1378916588_thumb.png

  15. Men du kommer inn i BIOS2? Tviler på at det er her problemet ligger, men er verdt er forsøk. Har du sjekket at harddisken/SDD som du har operativsystemet på står som første prioritert under oppstart?

     

    Ja kjører jeg BIOS2 fungerer alt fra BIOS til programmer i OS.

     

    Problemet nå er at jeg ikke får flashet BIOS1, den henger seg under flashen i BIOS settings. Jeg kan bruke BIOS2 nå, men jeg må jo få fikset BIOS1 i tilfelle BIOS2 også tar kvelden. Hvor lang tid tar flash av BIOS fra en 2.0 minnepenn? Den sto i 7timer uten noe indikasjon på at den holdt på med noe, klokka i BIOS sto også stille. Noen som har hørt om BIOS som henger seg under flash?

  16. Nei før jeg fikk internett brukte jeg CDen som fulgte med hovedkortet. Nå når jeg brukte LiveUpdate til MSI tok jeg "Total Install" Som skal laste ned og oppdatere alt automatisk. Det var mens den LiveUpdateten holdt på at PCen ble svart og etter hvert slo seg av, for deretter å gå inn i den loopen.

    Men hvis noe gikk galt i den total installern ødelegger vel ikke det så mye at jeg ikke får sett BIOS engang?

     

    Ser at det er et sju-segment display nederst på hovedkortet som viser "F 2" tror jeg, det er vel der CPU temp vanligvis står

     

    EDIT:

    Gikk inn i BIOS nr.2 som fungerte, kopierte BIOS_2 på en minnepenn og gikk tilbake til BIOS_1. Jeg startet å flashe BIOS_1 (som har feil) men så trur jeg det hang seg.. Skjedde ihvertfall ingenting på 45min, flashe en BIOS tar vel ikke mer en et par min? Kan en BIOS bare bli ødelagt og uhelbredelig? Og er BIOS_2 like bra som BIOS_1? Eller skal man helst bruke BIOS_1?

  17. Heisann, fikk akkurat fiksa internett med hjelp av Jan Skrotnes, med det begynte jeg å laste ned drivere med MSI's LiveUpdate og så slokna PCen..

     

    PCen går etter det i en loop. Alle kort lyser og vifter går, men ingen skjermbilde eller BIOS tilåmed. Det holder på sånn i 2-3min og så slår den seg av, og slår seg på igjen etter 10sek, deretter repeterer bare lys og vifter i 2-3min til, osv osv.

     

    Har prøvd:

    - Å bytte ATX 8-pin kabel

    - Sette i 2 ATX 8-pin (Har MSI MPOWER MAX)

    - CMOS_reset

    - Bytta om på RAM brikkene, prøvd med bare en og en i andre slots

    - Brukt HDMIen på hovedkortet til skjerm, istedet for skjermkortet

    - Tatt vekk kjølepasta på CPU, og tilført ny (Noctua NT-H1)

    - Latt PCen hvile i 30min

     

    PCen: http://www.komplett.no/k/shoplist.aspx?mode=receive&si=1255337&su=287E4EED-E83E-407A-9BAD-1285D03204E5

  18. oioioi, powerlink funker perfekt sålangt. Kjøpte fra ON Networks, 2stk 200 Mbps powerlinker. Kjørt flere speedtester over noen timer og er jo akkurat som å være koblet i routeren. Regner med at sånne ting fungerer fint alltid når det først har funka bra i hele dag(?) Takk for tipset

     

    Men bare en siste ting, det her med for eksempel 100Mbps, 200Mbps, 500Mbps osv. Den spesifikasjonen har vel ikke noe med internett hastighet å gjøre, hvor mye den kan bære? Det er vel heller hvor bra de adapterne kommuniserer over strømnettet i huset, jo større anlegg man har jo høyere Mbps burde man ha, eller?

  19. jøss har hørt om at man kan få internett via 230V men ikke akkurat de homeplugene der. Må jo være mer stabilt enn trådløst, så tar jo heller de! De sender informasjonen fra den ene, igjennom sikringsboksen og finner partneren sin på en annen kurs?

     

    Leier en 70kvm kjeller i et ganske stort hus og deler nettet med de, så kan liksom ikke valse inn til routeren flere ganger i måneden, så mye kjekkere med homeplug

     

    Takk for hjelp, hadde nok blitt gal og deprimert i flere dager av det her :)) Hadde brukt mye tid på support og kanskje kjøpt ny router og andre dingser som funka dårligere enn homeplug etterhvert også, hehe..

  20. Ok den donglen var ikke så dyr så kjører på med den bare. Ser windows 8 ikke er under "påkrevd OS", men dette er vel bare minstekrav eller de har glemt å oppdatere info siden windows 8 kom.

     

    Etter mye rot på helt nytt system bare formaterte jeg windows 8 på nytt og fant faktisk det trådløse nettet.. med en strek ("dårlig" som signalstyrke, 30kbs), da hadde windows 8 i installeringen fått inn en driver fra 2011.. Oppdaterte til siste som var fra april.2013 og da forsvant det lille nettverket jeg hadde, og jeg var tilbake til "no networks found". Så er noe som er helt på trynet med Intel N 2230, skuffa av noe fra Intel på MSI's siste hovedkort..

×
×
  • Opprett ny...