Gå til innhold

Melissa

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Melissa

  1. mulig å ta det opp med mattelæreren min og spørre om eventuell ekstra prøve etter jul? Er jo tross alt noen uker igjen i semesteret. og vi skal ha både naturfag og geografiprøve som dekker julekarakteren i løpet av den tiden.

     

    Hvorfor er det så viktig? Tror nok du får 4 i første termin likevel. Bare jobb godt med faget frem mot sommeren, så er både 5 og 6 innen rekkevidde. Karakteren i første termin er ikke så viktig som folk skal ha det til.

  2. Jobber på butikk og får dermed masse spørsmål om hva disse merkingene betyr. Standard svar fra oss er at "siste forbruksdag" = kan være helseskadelig å gå over dato. Dette vil normalt gjelde for kylling, kjøtt, fisk og lignende ferskvarer. Her er det viktig å respektere datoen som er satt opp, for dette er næringsmidler som kan få nedsatt hygienisk kvalitet.

     

    Der det står "best før/innen" så gjør det ingenting om man overstiger stemplingen. Er varen uåpnet og ser normal ut, da kan den spises lenge etter den nevnte datoen. Reduserer kanskje kvaliteten på varen i og med at den ikke er fersk lenger, men den er ikke direkte helseskadelig.

    • Liker 4
  3. Jenter som snuser ser bare helt latterlig ut.. det er så stygt at jeg faktisk blir forbannet når jeg ser ei fin jente med snus i overleppa. :nei2:

     

    Den der må jeg si går begge veier. Gutter med snus er heller ikke et pent syn.

     

    Når det gjelder røyking så er ikke jeg noen tilhenger av det. Hvordan kan det være sexy å få i seg giftige stoffer? Men folk er forskjellige og jeg regner med at dette er ganske individuelt. Smaken er som baken er det vel noe som heter?

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...