Gå til innhold

TheSchnoo

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TheSchnoo

  1. Er jeg den eneste som sliter med meldings-widgeten? Om jeg skal skrive melding til noen som ikke er øverst på listen, så er det ofte den går inn i samtalen til den jeg sendte melding til sist, og ikke den jeg faktisk trykket på. Fører til at irriterende mange meldinger blir sendt til feil person, er det noe jeg kan få gjort med dette? Den har alltid vært slik.

  2. Okei, nå har jeg prøvd en Note2 på expert, og.. den er svær altså. Men det er vel en vanesak. Det som skuffet meg mest var pennen. Hun bak disken sa den ikke funket i midten på grunn av magneten som mobilen var festet i bak, noe jeg skjønner. Men pennen var liksom treg på resten av skjermen også. Jeg måtte trykke veldig hardt før jeg fikk noen reaksjon, og den skrev flere sekunder etter at jeg hadde skrevet. Kan magneten ha klusset med trykksensitiviteten også, eller må man trykke såppas hardt? Og er den virkelig så treg hele tiden?

    Om pennen skal være så lite brukbar, så kan jeg jo heller bare skaffe meg en s3. x:

  3. Så. Denne mobilen virker jo som det ultimate verktøyet for oss som er over middels interessert i mobiler o: Jeg er ganske sikker på at jeg skal skaffe meg den nå, men er fortsatt redd for at jeg kommer til å angre på grunn av størrelsen, den.. er jo så stor. Har folk klart å venne seg til det selv, eller? Eller er det noen som føler det er en slags hindring i den hverdagslige mobilbruken? Jeg tror ikke jeg har bukser med så store lommer engang.. :hmm:

×
×
  • Opprett ny...