Gå til innhold

jigaplow

Medlemmer
  • Innlegg

    955
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jigaplow

  1. Når er det muntligeksamen for høstsemesteret pleier å være? sent nov tidl des?

     

    Jeg har eksamen 11. november.

     

    Er første gangen jeg tar noe som privatist, og valgte det av egen fri vilje, så har fått lite informasjon på skolen min. Oppsøkt servicetorget og alt mulig for å få litt veiledning, men ble henvist til privatistweb, og det var absolutt alt. Noen som har noen råd? Skal opp i psykologi 1.

  2. Hallo! Jeg har A1 og B i fra før. Såvidt jeg har forstått er det enkelte ting jeg slipper unna når jeg skal utvide fra A1 til A, men hva er dette? Teoriprøven gjelder vel, men er det noe annet? Litt kjedelig å måtte gjennom og betale for masse rart som strengt tatt er unødvendig. Hva må jeg uansett gjennom igjen, og hvor mye kommer det på ca?

  3. Har hørt at Nissan Primera er gode førstegangsbiler selv om jeg synes de ikke er så alt for gode å kjøre. Alt føles veldig tungt og rart.

     

    Heisann, til både deg og trådstarter!

     

    Vi kjøpte vår første Primera i 1998, da en 97-modell. Denne har nå gått over 250k (det som ble sagt sist jeg hørte med den i familien som bruker den), og går fortsatt som ei klokke. Det har ALDRI vært problemer med den i det hele tatt, og da mener jeg aldri på ordentlig. Siden vi var så fornøyde med den kjøpte vi enda en Primera rundt 2006-2007. Samme med denne, helt upåklagelig! Den har bare gått rundt 120k enda, men fremtidsutsiktene er veldig gode.

     

    Jeg har kjørt veldig mye Primera selvfølgelig, og jeg føler ikke at det føles tungt eller rart overhodet, men heller motsatt: alt går lett, glatt og smidig. Dette kan selvfølgelig ha med vår behandling av kjøretøyene, men da betyr det med andre ord at det er bare å finne et godt behandlet eksemplar og en ærlig selger med ting på stell. Jeg vil altså anbefale en Primera som ikke er ungdomskjørt.

     

    Ellers kan jeg nevne at jeg selv kjører en Audi A4 B5, like pent brukt som alle de andre bilene her i heimen, med 170k på telleren. Ingenting å klage på. Så finner du en Primera eller en A4 som svarer til det jeg har skrevet her, vil jeg oppfordre deg til å slå til.

  4. Hei!

     

    Har noen spørsmål om VGS,

     

    1. Er det nesten som en ny start? Begynner å bli rimelig lei av det med "status" og "popularitet" på ungdomsskolen...

     

    2. Er matematikken mye vanskeligere fra US til VGS?

     

    3. Hva er et "bra" snitt, tredjeåret på VGS?

     

    Takker :w00t:

     

    1. Vil egentlig ikke svare på den, ting kan ta ei bråvending for mange. Bare vær vanlig?

    2. P-matte er IKKE vanskeligere, så der kan du ta det helt med ro om du sliter litt.

    3. Alt over fire er "bra" og vanlig, men du får ikke bilde av deg i gangen av det ;)

    • Liker 1
  5. Fikk ikke ark med kontrollspørsmål under siste kjøretime jeg desverre, men har en venn som fikk dette.

    Regner med at det er arket hvor det står om lys, og generelt teknisk av bremser og diverse?

     

    Dette kan du få av kjørelæreren din. Bare spør :-) Egentlig burde du ha fått det for lenge siden også. Skal du kjøre opp på Gjøvik? Jeg skal det i morgen :-)

  6. Fotgjengere, fotgjengere, FOTGJENGERE!!! Alle sammen, rett oppmerksomheten hit! De er noen rabagaster uten vett og fri vilje, de styres av djevelen til de verste handlinger som kan finne sted i en ellers biloverfylt og julestribefengt by! I dag hadde jeg min siste doble kjøretime før oppkjøringen kommer over nyttår, og den ønsket jeg meg midt i dette travle dritet for å våkne opp. Det fungerte veldig bra og litt til, for fy faen jeg skal ta det pent under bykjøringa på oppkjøringa. Bare flaks om noen ikke blir nedkjørt før den 24., og det er ikke nødvendigvis av en under opplæring som meier ned noen, for jeg så de mer erfarne stå på bremsene i (på) kryss (og tvers).

     

    Hadde tenkt å ta det rolig og feste i jula de dagene jeg ikke skulle på jobb, men de dagene kommer til å gå med borte i byen bak rattet. Jeg lover.

     

    GOD JUL :)

×
×
  • Opprett ny...