Gå til innhold

SvesaMobil

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SvesaMobil

  1. Hvorfor er alle så opptatt av hvor rask telefonen er og hvor bra kameraet er?? Hjelper vel lite med at dette er det beste i klassen hvis lydkvaliteten under samtale og deknings forhold ikke holder mål? Sliter daglig med at folk jeg snakker med detter ut pga dårlig dekning. Fler og fler klager på at telefonene ikke har like bra dekning som før. Hvorfor omtales aldri slikt i tester???

    Hadde en Lumia 920 som jeg måtte kegge til side og kjøpte meg da en HTC One. Sist nevnte er en smule bedre på dekningen her hos meg men heller ikke den er bra nok. En gammel Nokia telefon er minst dobbelt så bra....

     

    De som tester telefoner må også se på dekning og lydkvalitet under samtale, uten det så er testen SVÆRT mangelfull!!!

  2. Hvorfor er alle så opptatt av hvor rask telefonen er? Har selv en HTC One i dag og den er raskere enn hva jeg klarer å utfordre... Hvorfor er man ikke mer opptatt av lydkvalitet under samtale og hvor bra telefonen holder kontakt med nettet??? Sliter daglig med at folk jeg snakker med detter ut pga dårlig dekning. Fler og fler klager på at telefonene ikke har like bra dekning som før. Hvorfor omtales aldri slikt i tester???

    • Liker 4
  3. Hvorfor tester man ikke dekning og lydkvalitet under samtale? Hjelper lite at det er en fin skjerm eller den har rask prosessor om man ikke kan bruke den som telefon...

    Er stor fan av HTC, mye pga Sense, men de siste telefonene har hatt direkte dårlig lydkvalitet under samtale og da spesielt HTC One X. Er flere jeg kjenner som ikke lenger kan bruke de fordi både høyttaler og mikrofon suger.

    • Liker 2
  4. Hadde telefonen inne til rep et par ganger pga at den slo seg av og hang seg opp og slikt. Leverte den sist for et par uker siden og fikk den tilbake igjen kun etter få dager. De hadde da byttet hovedkort! Få dager etter det installerte jeg Android 2,3 og nå er telefonenen fantastisk bra! Har fungert utmerket nå i snart en uke og batteritiden er blitt mye bedre. Tidligere måtte jeg lade den mer enn en gang pr. døgn og nå varer den i ca 1,5 døgn og jeg bruker telefonen MYE.

     

    Har vært innom HTC Sensation (Mistet den...) som jeg liker veldig godt og nå sist Samsung Galaxy S2 som jeg solgte nå for to dager siden da jeg fant ut at jeg nå likte LG bedre enn noen annen telefon! Super fornøyd nå etter at hovedkort ble byttet og oppdateringen av programvaren er innstallert. Dere som nå opplever problemer bør sende inn telefonen til rep og forlange nytt hovedkort! Jeg har kjøpt telefonen hos Elkjøp og via de så ble hovedkortet byttet uten at jeg spesifikt ba om det.

     

    Jeg har en mistanke om at LG nå vil bytte hovedkortene etter hvert som folk nå klager fordi de har håpet at den siste oppdateringen vil fikse de fleste feil og at de derfor ikke måtte bytte hovedkort på alle telefoner. Får de inn telefoner som fortsatt ikke er bra nå så tror jeg de bytter ut hovedkort på løpende bånd.

     

    Jeg er i hvertfall superfornøyd med telefonen nå!! :-)

    • Liker 1
  5. Fortsatt veldig fornøyd med telefonen. Bortsett fra et par ting. Opplever noen ganger at samtale lyden er veldig dårlig, så dårlig at jeg har problemer med å høre hva folk sier. Det hjelper da faktisk å sette på den innebygde handsfree. Får da skarpere og klarere lyd med mer diskant.

     

    En annen ting som går på software er: I samtale loggen på min gamle HTC så var ubesvarte samtaler merket med rødt. Når jeg hadde ringt tilbake til de eller de hadde ringt på nytt og da kommet frem så forsvant rødfargen på de slik at det var veldig enkelt å finne de som var ubesvarte. Dette skjer ikke på denne....:-( De ubesvarte blir stående igjen med rødt selvom jeg har ringt tilbake litt lenger opp i listen. Er dette noe man kan stille på eller finnes det evt en app som man kan laste ned?

  6. Telefonen gir meg et første inntrykk av skikkelig kvalitet! Er MYE bedre å taste på (veldig følsom og nøyaktig skjerm) enn den HTC Legend som jeg nå har byttet ut med denne.

    Jeg var litt engstelig over at 4 tommer ville bli litt for lite når HTC Legend HD har 4,3 og den nye Galaxyen kommer med 4,3 men jeg er veldig glad nå at jeg gikk for denne. MYE enklere å betjene den med en hånd - skrive med tommelen... har såvidt vært borti HTC på 4,3 tommer og den føltes alt for bred. Til dere som ikke har fått den ennå - GLED DERE!

     

    Har må lyst til å utforske den litt men er helt fersk i faget.

     

    Hva gjør Launcher PRO som noen snakker om her og hvordan får jeg den inn på tlf?

     

    Det samme med swiftkey, erstatter den da det innstallerte keyboardet og er det mye bedre? og hvorfor?

     

    Er det andre apps jeg bør installere og hvor finner jeg i tilfelle de?

     

    Takker på forhånd!

  7. Da kom den avbestilte telefonen fra El-kjøp. Hentet den på posten nå. Har bare pakket den ut og satt den på lading. Jeg synes byggekvaliteten virker veldig solid og bra.

     

    Hadde som sagt avbestilt den på El-kjøp da den ikke skulle komme før ut i april, men fikk plutselig tekstmld om at den lå på postkontoret. Hentet den og har nå avbestilt hos komplett som enda ikke har fått sendt den (skulle vært sendt i går)

     

    Ligger derfor en ledig hos Komplett som sikkert kan sendes idag!!!!!

  8. Komplett skulle ha sendt telefonen idag men status har vært "åpen" i hele dag og nå kl. 20:25 er den fremdeles åpen. Jeg ringte de tidligere idag og de hadde da allerede sendt ut første sending med telefoner og skulle få sendt resten enten idag eller imorgen. :-(

     

    Bestilte hos komplett 11.03.2011 etter at jeg avbestilte hos El-kjøp pga da ikke holdt datoen for utsending 11.03.2011. I går fikk jeg mail fra El-kjøp om at telefonen var sendt. Jeg ringte de derfor og hørte om de ikke hadde fått med seg avbestillingen min. Joda, det hadde de, så jeg måte bare se bort i fra den mailen. Så idag kom det en ny mail med faktura på telefonen. Driver de og prøver å få meg til å holde meg til bestillingen eller noe? Andre med samme opplevelse?

     

    Litt skuffa over at ikke komplett fikk sendt tlf min idag... har alltid vært veldig presise tidligere...

  9. Har fulgt med i tråden her og bestilte meg en Optimus 2X fra elkjøp via telefon onsdag 02 mars. De sa da at det sto igjen to stk av den første sendingen så hun regnet med at jeg da fikk den tilsendt allerede dagen etter men hun kunne ikke bekrefte det. Fikk aldri noen tlf og i mellomtiden så jeg at det kom en dato for utsending 11 mars på hjemmesidene til El kjøp.

     

    Når jeg idag gikk inn og sjekket var den datoen fjernet. Jeg tenkte da at den sikkert var sendt i og med at det er den 11 idag. Jeg ringte for sikkerhets skyld til El kjøp og hørte og hun sa da at det hadde skjedd noe galt med sendingen fra leverandør og at den derfor ikke kunne leveres før 04 april!!!!

     

    Jeg avbestilte og har nå lagt inn en bestilling på komplett.no

×
×
  • Opprett ny...