Gå til innhold

Skarem

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Skarem

  1. nå.. Jeg må være ærlig nå. Apple har alltid vært på den late siden da de har gjort noe "nytt" med Iphone... Igjennom alle Iphonene har de bare gjort disse forskjellene: Kamera, Bedre plass, annen design, og LITT bedre batteri... :ermm: Nå kommer de med Iphone 5.. Eneste nye er jo at den er i aliminium... Skulle tro jeg ikke vart overraska men nå man er SÅ lat er det ille.. Jeg liker Iphone men synes de er så late med de nye telefonene... se f.eks på Samsung Galaxy mobilene! Ingen er like! Det er hva som er meningen med nye mobiler! :thumbup:

  2. Da har jeg testet Galaxy taben.... og kommer til å velge denne anyday over iPad.

    Skjermen er langt bedre (selv om den er mindre), batterlilevetid på 8-10timer (4000mAh meg bekjent) ved bruk (film osv osv).

    Prisen blir vel ca 6000,- her til lands på det billigste.

     

    iPad må komme med ganske mye nytt for å kunne danke ut Galaxy`en.

     

    Den koster 4000 på Elkjøp ;-) :new_woot:

  3. Man skulle tro at eneste forskjellen mellom Ipad og Galaxy Tab er størrelsen og prisen... Vel... Der tar du mektig feil. :nei: Det er mange forskjeller på dem, men den aller største er vel det at med Galaxy Tab kan du ringe. :thumbup: Jeg og en venn testet hvor mye Galaxy Tab og Ipad tålte. En av oss kom til å miste en dyr mobil/data. Heldigvis tapte han og jeg vant. (Samsung Galaxy Tab tåler mer enn Ipad) Jeg er glad over at jeg kjøpte Galaxy Tab og angrer ikke. Kanskje den er 500 kroner dyrere, men den er verdt det!!

×
×
  • Opprett ny...