Gå til innhold

DBM

Medlemmer
  • Innlegg

    817
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DBM

  1. Fått en sms fra Irak, og de snakker visstnok arabisk og kurdisk. Men da var det lite å hente hos google translate.

     

    Er det andre steder jeg kan få oversatt det her? Det BØR være noe interessant de har å si etter å ha ringt meg i flere år :laugh:

  2. Jeg ble litt interessert i dette på Finn.no, så jeg så der, og jeg så VELDIG annerkjente kenneler legge ut valper for salg på finn. Rett og slett en ny portal for salg av hund. Så lenge de er godkjente av NRK og NKK, samt er annerkjent i miljøet, så er det ingenting i veien med å kjøpe hund via Finn. HUSK at du skal ha plettfri stamtavle iallefall!

     

    Man kan naturligvis kjøpe hund fra enkelte av de som annonserer på Finn, men det er ikke der man finner dem.

  3. Takker for svar! :)

     

    Jeg skjønner nå hvorfor prisene er så høy! Får følelsen av at det kanskje hadde vært til det beste.

     

    Jeg bryr meg egentlig ikke om at det er en blandingsrase heller. Jeg er ute etter en hund på den størrelsen og den "formen" Golden Retrievere har. Bakgrunnen er at det var en slik hund vi hadde da jeg var barn.(Når jeg tenker meg om, er det stor sjangs at den var en blanding uansett) Men aller mest ser jeg etter en hund å være glad i! :)

     

    Økonomisk så vil jeg ha råd til fòr og stell, det er jeg ganske så sikker på. Trodde jeg måtte betale 11.000 kroner pga. foreldrene var konkuransse dyktige hunder, når jeg bare er ute etter en helt allminnelig hund.

     

    Dere vet ikke om en nettside utenom finn.no som selger dyr? :)

     

    Jeg er skeptisk til at du skal ha hund. Vent litt, og les deg opp på hund på Canis og Hundesonen, og kjøp gjerne noen bøker.

     

    Man leter ikke opp hunder på Finn, og man leter ikke etter "andre nettsider som selger dyr". Man går via raseklubben og forhører seg litt.

     

    Du bryr seg ikke om det er en blandingshund? Da håper jeg virkelig at du tar til deg en voksen hund med kjent helsestatus.

     

    Hvilke planer har du for hundeholdet?

    • Liker 1
  4. Jeg har gjort mange feil og har endt opp med å bruke fryktelig lang tid på min bachelorgrad. Skulle egentlig brukt 3 år, men kommer til å bruke 4,5 år.

     

    Hvor negativt er det, hvis karakterene ikke er så verst? Har én A, fem B'er, 7 C'er, 9 D'er og én E.

     

    Alle er på 5 eller 10 studiepoeng, så i hvilke fag jeg har fått hvilke karakterer er vel ikke veldig vesentlig, selv om det er noen fag som er mer viktig og relevante enn andre.

     

    Begynner nesten å bli litt deprimert over det her, når jeg har bæsja så kraftig på leggen og kanskje ikke får en grei jobb med det første.

  5. Fikk oppdatert ved å legge inn på minnepenn og installere på den måten. Fått meg bruker også.

     

    Edit: skulle laste ned en demo og fikk opp en feilmelding. Kan man legge inn spill/demoer via usb også?

     

    Fortsatt ikke funnet noen løsning på nedlastingsproblemene. Alt ser jo ut til å være i orden, helt til feilmeldinga kommer.

  6. Jeg er litt noob, og setter opp PS3 for første gang. Skal oppdatere til 3.70, men får feilmelding hver gang. Første gangen kom jeg kanskje til 40-50 %, de to siste gangene har jeg bare blitt stående på 0 %. Har restartet både PS3 og modemet uten at det hjalp. Noen som har noen formening om hva som kan være galt?

     

    Skal være koblet til det trådløse nettet her. Fikk opp "lykkes" på både ip-adresse og internettilkobling (mener jeg det var).

     

    En annen ting: Har ikke registrert meg med bruker noe sted, hvordan gjør jeg det? Hvis jeg f.eks. skal spille online.

     

    Jeg trenger kanskje en bruker for å laste ned ting (f.eks. spilldemoer) også?

    post-233263-0-01443700-1314269584_thumb.jpg

  7. Skulle gjerne hatt youtube som søkealternativ oppe i høyre hjørnet, der jeg blant annet har Google.

     

    Men når jeg prøver å legge til Youtube som søkemotor, så får jeg bare et søkefelt som ikke virker.

     

    Jeg får opp Youtube-logoen, men når jeg skriver inn noe og søker så skjer det ikke noe. Hva skal jeg huke av og skrive inn?

    post-233263-0-54029600-1314114227_thumb.png

×
×
  • Opprett ny...