Gå til innhold

cenenzo

Medlemmer
  • Innlegg

    964
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av cenenzo

  1. Er det lovlig å leie ut en liten hybelrom med balkong i min egen leilighet?

     

    Rommet er ca 7 kvm stor med et stort vindu. Rommet har en 120cm seng, enkel klesskap og en liten skrivebord.

     

    Jeg har fått tilbud om utbygging av balkong i leiligheten hvor det utleide soverommet ligger, og det er greit for vennen min som bor der at det kommer en balkong, men vet noen om det vil bryte kravet om godkjent soverom til utleie?

     

  2. Har noen en anbefaling på en "bedre" jobbtittel enn Software Engineer?
    Jeg er utdannelse med en mastergrad i dateknoilogi med spesialisering innen AI.
    Men i dag jobber jeg med alt mellom å utvikle programvare lage løsninger for datafeed fra aksjer og børs til web og AI og maskinlæring.
    Jeg jobber mest med mine egne prosjekter, avhengig av hva selskapet trenger. Selskapet er innenfor Energy Businessen. .

     

    Jeg føler at det er en kjedelig jobbtittel, selv om arbeidet ikke er kjedelig.
  3. Hei, Jeg har vært en av de heldige som kom inn på 2-årig master i Ledelse av Teknologi. I dag er jeg utdannet sivilingeniør i datateknologi ved NTNU og jobber i Oslo - noe jeg trives utrolig godt med. Jeg har jobbet i ett års tid, og ble ferdig med datateknologi studiet ifjor sommer. Jeg har søkt på dette studiet fordi jeg ønsker å få mer erfaring og kompetanse innenfor ledelse og business forståelse.

     

    Har dere noen meninger om jeg vil få en stor utbytte av å fullføre en 2-årig master i ledelse av teknologi når jeg allerede har en mastergrad fra NTNU i datateknologi? Vil det ha en påvirkning lønnstrinnet - eventuelt på hvilket nivå? Et annet spørsmål er om det vil være mulig å fullføre dette studiet mens jeg er i fulltidsjobb? Jeg ønsker gjerne å fortsette med jobben og samtidig holde meg boende i Oslo - da det blir vanskelig for meg å flytte et annet sted. Eventuelt er det noen som vet om det er mulig å takke ja til studiet og ta studiet over flere år - f.eks ta eksamener når man får tid eller ta studiet på deltid som 30-50% student? Noen som kjenner til om det er mye obligatorisk oppmøte, samt gruppearbeid med oppmøteplikt? Er innleveringene krevende og tar mye tid? Jeg vil gjerne takke ja til studiet og prøve så godt jeg kan - gitt at jeg er motivert og har tid, men det er vanskelig å si. Litt usikker på hva jeg bør gjøre.

     

    Jeg har også prøvd å sende en mail til opptakskontoret på NTNU / studieveiledere, men ikke fått svar - da sikkert mange har sommerferie.

     

    Takk for alle svar!

  4. dsdasda

    Er det noe annerledes prosedyre om det er fra innlandet eller fra utlandet?

    Tok kontakt med Posten i dag, og det virker ikke som de har en anelse hvor pakken er - enn at den ankom terminalen i Oslo. De sa at de har kontaktet hentekontoret for å sjekke om ikke pakken er der osv - og at jeg måtte holde et øye med sporingen utover dagen... Virker som de har mistet pakken?

  5. Hei,

    Jeg fikk en ny status på pakken jeg venter:

    Sendingen er ankommet terminal og blir videresendt 5.april 11.30 - Oslo. Pakken har nettop ankommet fra Sverige. Vil pakken være på hentekontoret på mandag eller er den i fortolling? Det er en gave jeg venter, så i prinsippet skal den ikke fortolles da jeg tror den ikke koster mer enn 500 kr. Jeg holder til i Oslo.

  6. Hei,


    Jeg fikk en ny status på pakken jeg venter:


    Sendingen er ankommet terminal og blir videresendt 5.april 11.30 - Oslo. Pakken har nettop ankommet fra Sverige. Vil pakken være på hentekontoret i dag på mandag eller er den i fortolling? Det er en gave jeg venter, så i prinsippet skal den ikke fortolles da jeg tror den ikke koster mer enn 500 kr. Jeg holder til i Oslo.


  7. Hei,


    Jeg fikk en ny status på pakken jeg venter:


    Sendingen er ankommet terminal og blir videresendt 5.april 11.30 - Oslo. Vil pakken være på hentekontoret i dag?


     


    Vil pakken være på hentekontoret i dag slik at jeg får hentet den? Jeg holder til i Oslo og pakken skal til Rodeløkka Postkontor i Oslo.


  8. Nei er ikke bare å unngå PostNord heller siden de jo er det svenske/danske postvesenet. Opplevde selv på det verste i en periode at 20% av pakkene som jeg sendte til danmark ble sporløst borte.

     

     

    Om de ikke scanner pakkene, hvordan kan de da vite hvor pakkene befinner seg hen når de skal finne igjen pakkene?

    Begynner å få en dårlig magefølelse på dette...

  9. 1. Du får ikke noe bra svar tilbake heller. Ethvert svar fra PostLort skal tas med en halvkilo salt. 

    2. En pakke SKAL oppdaters når den passerer en grense, rekommandert, eller ikke, så lenge den a) er sporbar eller b) ikke er fastslatt tollfri. Om den BLIR det i PostLort-systemet avhenger av så mye.. Det samme gjelder for så vidt om den blir oppdatert når den kommer til hentekontoret eller bare behandlet som https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1831172&page=2. 

     

     

    Uff, det hørtes jo slettes ikke bra ut... Det er avsender som valgte å bruke PostNord, så jeg har aldri vært borti dem før. Jeg forventet egentlig å få pakken i dag, da det er en gave, men det ser kanskje litt mørkt ut. Vet ikke når på døgnet slikt pleier å komme til grensen, men PostNord svarer ikke på spørsmålet mitt, når jeg spør når på døgnet jeg muligens kan forvente en oppdatering / at den dukker opp hos tollen...

×
×
  • Opprett ny...