Gå til innhold

cheeplix

Medlemmer
  • Innlegg

    1 805
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av cheeplix

  1. Hei folkens. Rotet litt rundt hjemme hos mor og far, og det viser seg (til min store overraskelse) at fatter'n har vært rett så kamerainteressert i sin tid. Dette er ikke noe jeg har stor kunnskap om, men etter iherdig googling har jeg kommet fram til følgende modellnavn og produksjonsår. Nå må gjerne noen arrestere meg dersom jeg er på bærtur.

     

    Kodak No. 2A Brownie Model B 1916

    Kodak No. 2 Folding Cartridge Hawk-Eye Model C 1926-1934

    Zeiss Ikon Cocarette 1926-1929

    Rolleiflex 3.5 F Model 3 1960-1964

    post-23303-0-62303600-1338994310_thumb.jpg

     

    Rolleiflex-en gjennom linsa (fra toppen)

    post-23303-0-14963500-1338994315_thumb.jpg

     

    Dere vet mer om dette enn meg og jeg tar imot all informasjon jeg kan få. Det våknet et sterkt ønske i meg om å få disse i stand/sjekket tilstanden på osv.

  2. Noen tips på "Break your groin on an object + hand gesture" HOM Challenge? Liker'n ikke. :(

    Brekker skrittet hver eneste gang jeg håper fra toppen av den bygningen ved Boneyard, så det er det stedet jeg ville prøvd det på ;)

    Hadde inntrykk av at med "object" menes en flyttbar ting som gir deg en slik bailebonus. Rimelig sikker på at jeg har skadet kronjuvelene mens denne challengen er åpen. <_<

  3. Folk mener det er hyggelig fordi, slik som Shik presenterte det, virker det ikke som at han er ulykkelig forelsket. Dvs: Forelsket i en person som, for han, er uopnåelig. En silk forelskelse suger balle, det vet vi alle, men man proklamerer den ikke over ett forum med: ":D".

     

    Følgelig er det sadfacemongofuck å være forelsket i en person uten at følelsene blir reflektert tilbake, men når de blir det så får du...?

    Greit nok, tenkte meg noe slik. However, man innser jo gjerne følelser selv før den andre vet det. Man blir jo liksom ikke sammen før man føler noe, sånn utover barneskolen. Men men, bytt ut hyggelig med sketchy så er jeg med.

  4. Det har kommet mye "Hjelp meg med dama jeg møtte over nett" her i det siste. Min påstand: Man kan ikke bli forelsket på internett. Du tror du vet nøyaktig hvordan hun/han ser ut, bilder, webcam osv. Du tror du digger personligheten hennes/hans, du ser hva han/hun svarer på spørsmålene/kommentarene dine... Jeg stemmer på at det er bs. Du blir betatt av hvem du tror vedkommende er. Du er ikke forelsket i personen. Ja eller nei?

  5. Befriende varmt? Syke, syke menneske. Joda, det er kanskje ikke så galt hvor enn du bor. Men jeg bor i trøndelag, og her er det ILLE.

    Var varmere i Oslo i dag (i henhold til yr.no). Synes det var digg jeg. Heller 30 grader i skyggen hver dag enn 15 og regn.

    Hai, Zlatzman. Er du bare hjemme på ferie eller er du ferdig i barteland?

  6. Men jeg bor i trøndelag, og her er det ILLE. Pluss at når man går rundt i byen og kjenner de gamle bartmennene som lukner svette, er det ikke særlig "befriende" å gå ut i varmen. xD

    Haha, når jeg jobber i butikken kan du seriøst komme et kvarter senere å kjenne hvor de gamle mennene har gått. Skikkelig blodhund.

  7. Hvordan blir det å skrive norsk på det engelske tastaturet da? Blir det tastekombinasjoner isteden for ÆØÅ? Og OS X. OS X Blir vel på norsk? Man kan vel velge dette når man installerer os-et?

    Når jeg skrev US-tastatur mente jeg selvfølgelig kun kosmetisk. Har norsk OS X og tastatur, ja.

    Hmm. Ja ok. Hva mener du med oppgraderinger? Når jeg kom fram til 2800 usd, så var MacBook Pro-en fullt spekka.

    Og hvor mye blir det i tax? 5 % eller noe?

    Har virkelig ikke peiling her... :ermm:

    Kjøpte 17"-ern med 2,6GHz og 1920 x 1200-skjermen. Tax kommer an på staten er det vel. New York har 8,375% (tror det var det.) sales tax.

     

    Macbook Pro skal visstnok være svært enkel å få endret tastesett på hos et lokalt serviceverksted.
    Det var det jeg ble fortalt. Noen skruer under F-tastene tror jeg de snakket om. Ikke at det er plager meg nevneverdig. Like lite som ladern som må ned i en knøttliten støpselomformer.

     

    Edit: La til quote

×
×
  • Opprett ny...