Gå til innhold

lubb

Medlemmer
  • Innlegg

    292
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lubb

  1. Heisann, jeg har en bluray spiller til min pc, som jeg har brukt i et år nå ca. Jeg har ikke hatt problemer med å spille av BR filmer før, men nå, uansett hvilket bluray software jeg bruker så får jeg en feilmelding om at formatet ikke støttes osv. jeg har prøvd den aller nyeste power dvd og win dvd, ingen vil spille br filmene. Spilleren min er en Optiarc BD-rom Br-5100S. Noen som har noe forslag til hva som forårsaker dette problemet?

  2. Jeg og en ukjent kar fortsatte på et bilde av en bil som kanskje ikke var et helt perfekt utgangspunkt :)

    Tror det var meg, hehe. Et lite bilde jeg skribbla for å få tiden til å gå :)

     

    Syke skills :) Men du bruker vel tegnebrett antar jeg ? Få til det med vanlig mus er vel mer eller mindre umulig :p sykt nice thou!

    Takk takk, men bruker faktisk touchpaden på laptopen min :) Hadde prøvd tegnebrettet mitt om jeg hadde funnet det.

  3. Heisann, jeg skal ha av baksete på min audi a4 97 model, Men har et lite problem. Jeg har løsnet de to nederste skruene på venste og høgre side, men jeg får ikke av nakkestøtte festene, og så lenge jeg ikke får fjernet de får jeg ikke av baksetet. Jeg har sett over alt for å finne ut av hvordan de er festet, men finner ikke ut av det.. Noen som kunne hjulpet meg her. Setter stor pris på alle svar.

  4. Tja, får du testa om det kan vere noko med straumforsyninga, enten med voltmeter eller med å prøve ei anna straumforsyning? Ustabile straumforsyningar kan skape mange slags rare problem... Ut over det så kan det vel i grunnen vere alt mogeleg rart - hovudkort, prosessor, skjermkort... Kanskje ta ein kikk inni og sjå om prosessorkjølaren sit skikkeleg på?

     

    Gjer du noko spesielt når du får blåskjerm (slik som å belaste maskina hardt), eller er det heilt tilfeldig?

    Takk for svaret, bluescreen'n kommer helt tilfeldigt, så har ikke noe med hvor mye belastning det er på maskinen. Skal prøve å sjekke strømforsyningen.

  5. Jeg har kjøpt en ny ferdig-bygd datamaskin på komplett, men første dagen jeg starten den fikk jeg opp bluescreen etter et par timer. dette skjer helt tilfeldigt, det kan gå en time eller opp til en dag før jeg får opp bluescreen igjenn. eneste jeg klarer å se som står der er physcal memory dump eller noe i den duren. Jeg har prøvd å bytte ut ram-brikkene, uten noe forbedring. Jeg har ikke lyst til å sende inn hele pc'en igjen til komplett, siden jeg ikke har noe annen datamaskin. Er det noe program jeg kan bruke til å feilsøke eller finne ut hvor problemet kan ligge? takknemlig for alle svar.

  6. Heisann, jeg har et lite problem angåendes den nyeste catalyst driverene til skjermkortet mitt (radeon x1600)

    Når jeg har instalert catalyst driver 7.10 så får jeg opp en feilmelding på alle spill om at den ikke klarer å kjøre direct 3d. når jeg kjører dxdiag, og tester direct 3d så får jeg også opp feilmelding. Nå har jeg rullet tilbake til de gammle driverene, og det funker fint. Men jeg ville ha hatt de nyeste driverene med tanke på crysis osv. Noen som har en løsning på problemet? Jeg har prøvt å re-instalert direct x uten hell .. Setter kjempe stor pris på svar.

  7. Heisann, jeg kjøpte 2 stk Logitech cordless rumblepad 2 for en stund siden. De fungerte fint i en uke eller to, helt til den ene kontrolleren sluttet å virke, Jeg har selvsagt byttet batteri, uten resultat :p Instalert drivere på ny har jeg også prøvd. Windows har ''detected'' begge driverene, så de er ikke problemet. Kan det være et annet problem? Jeg synest det er litt tragi-komisk vist kontrollen bare er ødlagt, siden jeg har hatt en del dårlig erfaring med logitech produkter :thumbdown:

  8. Heisann, i dag fikk jeg logitech 885 harmony fjernkontrollen i posten. Jeg satte den i laderen og lot den lade seg ferdig.. men når jeg tok fjernkontrollen vekk fra laderen ble den helt svart.. helt død. Å når jeg tok den på laderen igjen starten den opp helt fint. Har jeg et defekt batteri? Eller er det en form for på-knapp jeg ikke finner på fjernkontrollen? Har prøvd å trykke på alle knappene, men null reaksjon.. Noen som kan hjelpe? Ble litt skuffa

  9. Heisann. Jeg satt på msn,da det plutselig dukket opp et vindu der det stod et eller anet om aktivering av hurtigtaster. Der jeg trykket deaktiver hurtigtaster, eller noe i den duren.. Men nå er alle tastene blitt til snarveier, så jeg kan ikke skrive en ting, det dukker bare opp forskjellige ting for hver tast jeg trykker. Jeg kan heller ikke åpne og lukke programer som ligger nede i oppgave linjen. Bruker en annen data nå.. Noen som kan hjelpe?

  10. Hm, får prøve å bidra litt her jeg også.. Legger til noen useriøse paint tegninger som jeg har laget mens jeg satt vakt.. Har liksom ikke tilgang til noe annet tegne program her i millitæret :)

     

    WEEEEEE! Lubb is back. :D

     

    Utsikten ut av vaktrommet det siste bildet der?? :whistle:

    7407993[/snapback]

    Jepp, stemmer d.. Er liksom begrenset hva du kan gjøre når du sitter vakt i 8 timer.. Kabal, minesweiper eller paint :p

×
×
  • Opprett ny...