Gå til innhold

Jibril

Medlemmer
  • Innlegg

    80
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jibril

  1. Vet ikke helt om temaet passer inn her, men jeg fant ikke noe annet sted:

     

    Det jeg lurte på var om noen visste om et sted der man kan laste ned fullversjon av programmet "MP3 sound cutter" gratis? har søkt på Google, men jeg finner ingenting. det er noe dritt med trial versjonen, fordi man bare kan kutte ned sanger til 60 sek, men jeg skulle kuttet ned en på 100 min. til 97 min!

     

    på forhånd takk for hjelpen!

  2. Jeg sitter hos onkelen min nå, og han har problemer med maskina si... det er en P3 på 500MHz, og den har 640MB RAM, men den går utrolig seint! jeg lurer på om det kanskje er skjermkortet som gjør et, for det kan jo ofte være en flaskehals, men jeg er ikke sikker... det står ikke noe om det matrox sine sider, så jeg finner ikke noe info om det. hvis det er noen som har noen erfaringer med dette kortet, kunne dere vært så vennlige å poste dem her?

  3. jeg har H711,men det er jo ikke så stor forskjell på dem... min funker helt strålende, men det er litt dumt at det ikke er DVI på den. min er litt dyp etter hva jeg forbinder med flatskjerm; 19 cm, men det er bedre enn min gamle på noen og 40... det er strålende skjerm!

  4. jeg tror faktisk ikke det går ann... jeg tok en titt på den nå, og det ser ikke ut som man kan feste noen annen vifte på den... men jeg vet ikke om intel kanskje har endret design på boxed kjøleren etter at jeg kjøpte min (i fjor høst). :shrug: synes den ser annerledes ut på nye tester av P4 CPU'er.

  5. du åpner RivaTuner, og da kommer du i 'main' vinduet. der står det hva slags skjermkort du har, og hva slags skjerm du har. under er det en liten rute med en trekant på høyre side med "Customize" ved siden av. trykk på denne så får du opp en liten meny med tre bilder; trykk på det helt til venstre (customize low level system settings). et nytt vindu åpner seg; low level system tweaks. hak av i ruten 'Enable low level hardware overclocking' (husker ikke om den er det som default) så er det bare å begynne!

  6. stemmer tempen som AIDA32 viser? den leser jo av fra BIOS, og jeg har hørt at men ikke kan stole helt på den når det gjelder temp.? synes egentlig at 47grader på en uklokka P4 1.8 er litt mye. kjører nå på 2.2, med en temp på 50. (har boxed-vifta)

  7. kan bekrefte det ene tipset som var nevnt tidligere i tråden: montér CPU og RAM men HK ligger på bordet... jeg gjorde ikke det... forferdelig kronglete... pluss at det var i et alt for lite q-tec kabinett... vanskelig! det å montere resten går greit, men som sagt; montér CPu og RAM mens hk ligger på bordet... var stress å få festa socket'en mens hk var skrudd fast i metallplata i kabinettet

  8. Jeg hadde tatt Twinmos ram istedenfor Corsair! Twinmos PC3200 512MB m/Winbond CL2.5! mye billigere og bedre! pluss at du kan stille CL ned fra 2.5 til 2! hvis du bare skal bruke den til CS er det litt overkill med rundt 400GB! pluss at jeg tviler på at du trenger satelittmottaker ( :shrug: ) på en pc som skal brukes til CS 8)

  9. jeg vet ikke helt om jeg har forstått dette, men er det ikke sånn at hvis man klokker med fsb, blir frekvensen på rammen også høyere -> mer varme? men jeg har klokka min P4 1,8 til 2,2 med fsb, uten at rammen er blitt noe særlig varmere (tror jeg da, driver ikke å åpner opp kabinettet bare for å kjenne på rammen!), tror nok det er bortkasta penger å kjøpe den kjølinga... :shrug:

  10. enten er du 9 år..... ellers så er du den typen som røyker sokkene sine

     

    hvis han er født i 88 =14/15 år! den kjølinga der slo den jeg hadde for en stund tilbake: en vanlig bordvifte som blåste in på CPU!

×
×
  • Opprett ny...