Gå til innhold

Jeg er dum!

Medlemmer
  • Innlegg

    148
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jeg er dum!

  1. Seriøst? Det eneste dere klarer om dagen er å skrive om rykter rundt iPhone, applikasjoner rundt iPhone (og noe Android) og det er vel egentlig det.

     

    Alle andre merker og OS er helt fritatt for synspunkter hos dere.

     

    Og det skal dere i tillegg tvinge oss til å se på reklame for? Tull og tøys fra ende til annen.

     

    Helt enig! Det er greit at det er mye snakk om iPhone, men da må det snakkes like mye om andre OS og rykter før lansering! På den måten vil nok ikke redaksjonen virke så subjektiv!

     

    Når det kommer til artikkelen her, så er solcelle mye bedre enn det teite turbin-greiene analytikkere har kommet opp med før!

  2. Kan vel legge til at Android med sin nye "easy homescreen" er noe som har falt i god smak her i familien hvertfall. Bruke litt tid på å sette opp favorittkontakter og dra frem de appene og snarveiene som trengs så har det vært helt greit å gå fra eldre nokia til android her i familien hvertfall.

    Det var det jeg også tenkte... Er jo drøssevis av apper som gjør Android kjempeenkelt i bruk. Så lenge jeg får litt "tid" med telefonen først, er vel ikke det det største problemet...

  3. Verisure kommer med app til Windows Phone i desember :)

    Lumia 625?

    Hm, hvis det er sant åpnet det seg nettopp en ny verden! Jeg vil virkelig tro at Windows Phone 8 er en måte å steppe inn i smartmobil-verden på. Jeg har enda ikke prøvd en WP8-telefon enda, ettersom at ingen i nær krets har WP, men det burde vel ikke være noe problem? Jeg er veldig teknisk anlagt av meg, og finner lett ut av ting, og er veldig godt kjent med Windows 8, så jeg burde kunne det mest grunnleggende i menyene i WP :D

     

    Takk for gode innspill! Fortsett og komme med sikt!

  4. Jeg er selv Android-bruker og vil ALDRI gå over til iPhone, men jeg tror faktisk det ville vært bedre om andre produsenter brukte Lightning-kontakten istedet. Den virker mer solid, sitter bedre i telefonen (jeg sliter med løs ledning i både min HTC Sensation og Nexus 7), og støtter flere typer med data, som docking med lys og bildesignal osv. Men siden flere produsenter begynner å dytte inn MHL-egenskaper i telefonene er vel ikke sistnevnte et argument lengre?

    • Liker 1
  5. Jeg så i forrige artikkel om de lekkede specsa rett før lansering at denne scorer rundt 5500 i Quadrant? Men riktig tweaks og optimaliseringer i Custom ROM har jeg scoret i overkant av 6000 i samme benchmark, samt opp mot 17000 i AnTuTu STABILT, så maskinvaren i "gamle" Nexus 7 har absolutt potensiale til å nå nesten samme høyde som den nye versjonen.

     

    Jeg overklokket da prosessoren til 1,7GHz med tanke på at HTC One X+ kjører Tegra 3 på denne hastigheten. Bruker dog ikke dette standard pga. batterisluk og allerede masse kraft til alt jeg bruker den til :p

     

    Selv synes jeg skjermen også på den "gamle" Nexus 7-en er veldig bra, så med en solid oppgradering på pikseltettheten vil nok være digg å se på!

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...