Gå til innhold

el_krapyl

Medlemmer
  • Innlegg

    73
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av el_krapyl

  1. Har eid Vercetti Estate en god stund, men merker meg at helikopteret bare dukker opp på taket hvis jeg har wanted level, og ikke alltid da engang. Og hvis jeg saver med helikopteret på taket, er det borte når jeg loader. Trodde helipad regntes som sånn store vehicle-ting..

     

    Jeg kjøpte Pole Position Club, bare stakk derfra (Fikk ikke lov å gjøre noen missions) og gjorde en god del oppdrag. Jeg prøvde å dra tilbake til klubben, og da stod den ikke oppført som ikon på kartet, i tillegg var dørene stengt og "Buy building"-pickup'en var ikke der.

     

    Noen som kan hjelpe meg med noe av dette?

  2. GTA: Vice City.

    Enter the Matrix.

    Postal 2

    Vietcong

     

    Det finnes selvfølgelig andre spill også, dette er bare de "nye" jeg kom på i farta. Disse er alle FPS spill, men postal 2 og Vice City er litt spesielle.. og veldig voldelige :roll:

    Lykke til!

  3. Ja.. kjempegøy med koder.

     

    Men, for å si det sånn, hvis du likte GTA3 men ikke spilte deg lei på det, vil du like vice city, og du får maaaaange, mange timer med skoj med det. En fyr sa du kunne kjøre motorsykler osv.. Vel, han glemte å nevne at du kan fly helikopter og vannfly også. Blant annet Apache helikopter, hvis du er flink. Og du bygger deg et lite imperium etterhvert, kjøpte meg nettopp et filmstudio i går, jeg ;)

  4. Hehe.. Well, jeg husker nå fra GTA eller GTA2 at det var fullt mulig å spille mp. Synes det er helt ufattelig håpløst at de ikke har lagt inn multiplayer funksjon i GTA3 og VC, det kan umulig være særlig vanskelig. Skulle også vært co-op mode i flere spill, irriterer meg at ikke det er mer utbredt.. Som halo, greit, det var ikke superbra gjennomført (Det var bare en ekstra gubbe som henger seg på, han er ikke med i filmene eller noe) men allikevel, det er mulig!

  5. CS og Q3 er langt i fra størst på verdensbasis. Er hovedsaklig i europa det er pop. For å finne ut hva som er størst, må man se på korea, japan og USA. Det er her spillindustrien er helt klart størst. Japan, hvor det er går kø flere kvartaler på utgivelsesdagene til store spill, og korea, hvor folks faktisk klarer å spille seg ihjel :lol:

    Ikke akkurat som norge, nei!

  6. Heh, jeg synes bare det er håpløst hvor mange av dere som faktisk tar dette seriøst og tror at disse folka mener det de sier. Dere som blir irritert over feilene med tolkien og LOTR osv osv; det er dere de er ute etter å irritere. Dere tar kanskje lotr litt vel høytidelig? :p

    Uansett, når det gjelder lotr-fans, dere burde sjekke ut JeffK's anmeldelse av Fellowship of the Ring.

    "Gandalf si a wizard who cant cast any spells, which makes him a really shitty wizard no matter how you looks at it" <-- noe i den duren. :D

  7. Eneste plassen man får daedric cuirass er i Tel Fyr, det er Divyath Fyr som har den på seg. Men ville heller gått for lords mail eller ebony mail, da de er bedre, og du må aldri finne på å drepe Divyath Fyr i Tel Fyr - han er viktig for en del av main questen. mange som har dritt seg på den =)

     

    For øvrig synes jeg glass armor ser dødskult ut, favorittcharactern min er en darkelf som har full glass med saviors hide, og noe sånt som 50% constant camouflage. Han er assassin, så han sniker, og det er ganske fett å kunne være nær-usynlig omtrent hele tida =)

  8. Hm, hva er charter bygningen? :p

    Kan gi deg ett godt tips hvis du er interessert i å gå opp i level kjapt, hvis ikke du har funnet ut av det alt. Dette bør du helst ha en trollmann til, med Harm spellen, aller helst...

     

    Det er et triks som ikke akkurat kan kvalifiseres som en bug eller juks, men allikevel ubalansert.. Ved den byen, Blackroot, er det ei dame som har en sønn som heter Liam. Han har en workshop like utenfor byen. Det er en portal der som spawner veldig råe monstre, og den slutter ikke å spawne før du ødelegger den. Med Harm spellen kan du rekke å drepe dem før de får tatt deg, kombinert med mye løping, heal spell og en times hvile innimellom, så kan du fint gå fra level 4-5 til 30-35, hvis du gidder å holde på så lenge.. Det ville kanskje tatt 2-3 timer. Og da har du muligheten til å ha en ufattelig rå trollmann. Det er greit, fordi det ligger veldig nærme startpunktet. Hvis du har problemer med å finne ut hvor byen Blackroot eller workshop'en ligger, kan du bare finne et kart på nettet. Det er det eneste tipset jeg kan gi, ihvertfall som jeg kommer på. Lenge siden jeg spilte spillet, men det er uansett et sinnsykt fett spill!

    Lykke til.

  9. ***SPOILER***

    I toxic caves er det en heis. Du må reparere generatoren ved Smiley for å få den i gang, og du må ha en elektronisk lockpick, helst MkII (Du får kjøpt det i san fran, bl.a) for å åpne dørene. Når du kommer ned, er det en veldig rå robot der som du må sloss mot, men du finner en goood del bra ting, og mye ammo der nede.

     

     

     

    Spoileren gjelder toxic caves. Fant ut av dette for ikke lenge siden. Lykke til hvis du vil prøve =)

  10. Hva enn du gjør, ikke hør på han som sa counter-strike! Spillet er jo eldre enn bestemora mi omtrent :p

    Hva freelancer angår, vil jeg ikke anbefale det, med mindre du har lyst å runde et spill etter 15 timer.

     

    Splinter cell er det jo bra grafikk på, og ganske så fet gameplay, ihvertfall hvis du liker "spionspill". Alt kommer an på hva slags type spill du liker.

    Ellers er det mye bra spill ute og går for tida, men du finner nok ut av det.

  11. Jaja, du klarer jo sikkert å ta dine egne avgjørelser :p

    Men jeg har runda det, og kjenner en del som har gjort det, og de aller fleste er skuffet over spillet. Jeg skal være helt med på at de 15-20 timene det tar å fullføre historien, er spillet veldig kult. Men det er mye håpløse ting. Du kan feks ikke øke farta på skipet, osv osv.

    Du må ihvertfall ha det gøy så lenge det varer :D

    Det var den tenkepausen jeg mente, ja. Og hvordan trent-fyren reagerer når folk snakker til ham.

  12. HELT enig med sanoj_20. Forbannede idioter, det er det dere er. Det er så ufattelig mye enklere å bare si til ham at han ikke bør bruke caps lock. Det kalles konstruktiv kritikk. Håpløst at det må være sånn her. "Hjelp"-forumet er en plass hvor folk kommer for å få hjelp, så da synes jeg det er spesielt idiotisk å flame på den måten der.

  13. Kan ikke si noe nyttig her, utenom at medium armor er crap armor =)

    Jeg trodde for øvrig at indoril var heavy.. Men uansett, du burde enten ha light eller heavy armor, for å få litt ordentlig AR. Med medium får du vel strengt tatt ikke noe særlig høyere enn 70-80.

  14. Blæh, freelancer er ikke spesielt bra. Jo, det er gøy de 15-20 timene det tar å runde det, men når du har runda det så er det null vits i å lenger, selv om det er mulig, og ikke er det særlig artig heller. Når det gjelder folkene, vet jeg ikke om jeg syns de var så veldig bra laget, men prøv å gå inn i en bar og snakk med noen tilfeldige folk. Du kommer til å bli veldig oppgitt.

     

    Freelancer var en stooooor skuffelse, men kortvarig underholdning, i det minste. Hvis du liker space sims, burde du heller vente på X2: The Threat (www.egosoft.com

    Kommer i september, hvis ikke jeg husker feil.

  15. For å si det sånn, det er ikke spesielt stress å få advanced power armor og avanserte våpen som plasma rifle og noen forskjellige pulse rifles, i tillegg til mange veldig verdifulle ting på en time eller to. Men når man ikke har spilt det noe særlig, blir det gøyest å gjøre det på den vanlige måten. Ville bare si at Fallout 2 er tidenes beste spill imnsho.

     

    Evil snowman: Du burde patche det, hvis slikt skjer.. Ulempen er jo at du må begynne om igjen. For øvrig har noe slikt aldri skjedd meg, og jeg har sannsynligvis tilbrakt, uten å overdrive, 500-1000 timer med Fallout 2 til sammen. Hvis ikke mer =)

  16. Jepp, jeg testa det litt, men det var på en Compaq så det gikk ganske dårlig.. Pga lag gjorde jeg det veldig dårlig på skytebanen osv. Det er i bunn og grunn bare et dataspill av en amerikansk soldat sin opplæring, det er en vervingskampanje igangsatt av det amerikanske militæret. De har visst tatt med at man kan ta knekken på irakere, eller er det muligens al-quaida terrorister, i multiplayer nå, har jeg hørt. Uansett, du har ikke gått glipp av noe stort i America's army, med mindre du heiet på bush under den lille hendelsen i midt-østen nylig.

  17. Mange som har sagt sine meninger her, og jeg tenkte bare jeg skulle komme med min.. Det første MMORPG man spiller vil alltid være det "beste"; MMORPG-opplevelsen er veldig spesiell og definitivt veldig lett å bli hekta på. Jeg spilte ultima online i ca 3 år, og det er det aller kuleste spillet jeg noengang har spilt (Det første MMORPG :p). Prøvde så EQ i et halvt år, men det var liksom ikke det samme. Jeg betatestet AO, og det var veldig kult i et par ukers tid, men så ble det bare.. dårlig? kjedelig? vet ikke helt. Jeg vil uansett ikke anbefale AO, selv gleder jeg meg til www.DarkfallOnline.com og et par andre.

     

    Med andre ord, anbefaler ikke AO.

  18. Jeg likte RF2 bedre enn eneren. Nå skal det sies at jeg spilte eneren på playstation og toeren på PC, og jeg har aldri likt playstation :lol:

    Men om grafikken kanskje ikke var den beste, og plottet var muligens temmelig håpløst, så var det gøy å spille. Det er jo nærmere ustanselig arcade-action, og selv om Ghost Recon, Splinter Cell og delta force er gøy og realistisk, er det litt fett med skikkelig action innimellom også, syns jeg.

     

    En ting som irriterte meg noe helt forjævlig mye var at du får to dødsfete nano-maskinpistoler heeeeeeeeelt på slutten. Våpnene er kule som bare det, men du får omtrent ikke brukt dem.. Noe a la Unreal 2, med det der black hole-våpenet jeg har hørt om, som du får brukt i 5 min.

  19. Jeg skulle egentlig kjøpe Mech Assult for 300 kr. men spaceworld ville ikke selge det til meg for denne prisen, selv om de reklamerte at de gjorde det :x

     

    Du må ikke finne på å stole på spaceworld. Jeg kjøpte Ghost Recon der (Et spill du for øvrig burde vurdere å skaffe til xbox =) og spurte om det var mulig å lagre i multiplayer. De sa ja, og når vi hadde runda halo og skulle spille ghost recon ca 3 uker etter vi kjøpte det, viste det seg så klart at ikke det gikk an å lagre på multiplayer.

     

    Når jeg gikk for å spørre "sjefen" på Spaceworld, ble jeg omtrent skjelt ut og kalt både løgner og dum, selv om jeg faktisk ikke ville stresse, bare spørre hvordan det lå an. Han kunne jo valgt å bare si "Dessverre" eller lignende, men han måtte tydeligvis skrike og kjefte.

     

    Øh.. Uansett, Ghost Recon er kult, det!

    Men du kan ikke lagre på multiplayer.

×
×
  • Opprett ny...