Gå til innhold

Jesuselskeralle

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jesuselskeralle

  1.  

    Hallo du som tror på en gud eller flere guder eller den kristne Gud.

    Hva i huleste? At noe slikt skulle komme fra en person som deg Gabbe hadde jeg alldri trodd... Det står da klart og tydelig på det første budet: "Du skal ikke ha andre guder en meg"

    Det var unødvendig å påpeke.

     

     

    dette bygger på ett grunnlag som er feil.

    Hvordan våger du å trosse herren og si at mitt grunnlag er feil! Bibelen er trykket opp på hundrevis av ulike språk, og i titusenvis av eksemplarer! Den kan da umulig være feil!

     

    Noe jeg videre liker å trekke inn i diskusjoner som dette, hvor motparten ikke helt ser ut til å forstå, er dette her med romernes troverdighet contra troverdigheten til Jesu Krist og alt det fantastiske han gjorde. Hvor mange bøker er det skrevet om Julius Cæsar? Og så på den andre sida - hvor mange bøker er det skrevet om Jesus? Nettopp!! Dere må da være åpne for å kanskje ta feil, dere som er så "åpne" for nye ting osv.

     

    Bevis Jesusen og Guden din så skal du få se at det blir endringer i meninger her.

    Men man skal ikke høre til å måtte bevise noe som helst! Det handler om å tro :)

    Dessuten, bibelen er jo satt sammen av viteuttalelser fra flere, og hvorfor skulle så mange lyge? For å få penger til kirken? pøhh.. Penger betyr jo ingenting for Gud, Jesus og den hellige ånd :yes:

    • Liker 1
  2. Hva får deg til å tro at jeg er ond? Hva ligger du i det å "være ond"? Jeg kan ikke besvare spørsmålet ditt, uten at du definerer spørsmålet ditt bedre.

     

    Beklager at jeg kanskje greide dere alle under samme kam, men poenget var at veldig mangen ateister her inne fryser ut kreasjonister for deres tro. Dere vandrer i mørket! Jeg vet ikke mine arme råd om hva jeg kan gjøre for at dere skal få føle vår herlige jesus på deres kropper!

     

    Fordi ateister = = babyspisere

     

    Dette var irellevant soulless :nei:

    • Liker 3
  3. Heisann alle dere ikke-troende på diskusjon.no :)

     

    Jeg er ny registrert på dette forumet, men har "stalket" litt rundt i religions seksjonen i et par måneder nå, og føler det er på tide å ytre meningene mine.

     

     

    Utsagnet mitt er kanskje litt bastantisk, men jeg lurer på hva som får dere til å frynse ut en person som ikke handler etter logikk, men tro som h*n har fått beviser for fra vår allmektige gud?

    Det føler jeg er ren ondskap!

     

    Men hva vet vel jeg, jeg har ikke dømmekraften til vår far, og dessuten; Hadde det ikke vært for dere hadde man ikke kunnet skildre mellom det gode og det onde :)

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...